Интимни препарати

• 2 343
  • 99
  •   1
Отговори
# 90
Странно,но аз правя гъбички от презерватив
Аз също. Не към всички, но някой видове. Не знам от какво се получава, но не е от латекса, защото към едни имам непоносимост, а към други не. Много ме е страх да сменяме вида. Винаги едни и същи.

# 91
Обърнете внимание на съставки, при сравнение може да намерите това, което не ви подхожда

# 92
Като каза презерватив, дали лубрикантите вредят?
Не знам дали вредят - бях взела един, който ме гъбясваше. Смених го с друг и с години нямам проблем вече.

# 93
  • София
Ако имаш чувствителност.
Сестра ми има алергия към латекс и на млади години ѝ беше голяма мъка предпазването при секс.

# 94
  • София
Мен ме дразни монопола на Д-рекс при лубрикантите. Бях си намерила един, дето ми харесваше, на друга марка, ама го поръчвах онлайн и забравих от къде.

# 95
Не знам дали е от латекса или е от лубриканта,който слагат върху презервативита. Те тези лубриканти на презервативите не са на водна основа и мисля,че имат съставки,които благоприятстват развитието на гъбички.Но така и не знам от кое е точно

# 96
Бе на мъжете нищо не се случва, все на нас.

# 97
Повечето лубриканти май са на водна основа

# 98
Има лубриканти изцяло на силиконова основа, без вода и без оцветители, аромати и т.н. Най-безопасни са те, но са по-скъпички и трудни за намиране.

Иначе в повечето има вода, което е предпоставка за развитие на организми, но по-вредното и дразнещото са всичките други добавки.

# 99
Пише ,че силиконовите лубриканти биха могли да предизвикат дразнене. На водна,не.

Общи условия

Активация на акаунт