Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 37 943
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
С голяяяямо закъснение започнахме вчера The Man in the High Castle. Той по книга ли е, завършен ли е?

Завиждам на все още негледалите сериала, който е много добър. По роман на Филип Дик, както се спомена, любим автор-фантаст. Написал е и Minority Report, който обаче е взаимствал само идеята от романа и съществено се отклонява от оригинала с по-добър сценарий.

# 91
  • Галифрей
Знам го сериал от години, гледала малко откъси не посмях да го гледам. Самата тема и сюжет ми се виждат страховити. Знам,че е фантастика но е ужасяващо за моята психика.

# 92
Скрит текст:
За мен това с прохода към паралелните светове е измишльотина. Целият сериал е с друга тематика и накрая изтърсват нещо такова, защото не са могли да измислят по-подходящ финал. Всички сюжетни линии отиват по дяволите.
Сериалът от първи сезон се водеше алтернативна история, а не паралелна вселена. Ако са искали да е второто, да са го споменавали по-често от началото.

# 93
Напротив, паралелна вселена е, нали получаваха кино ленти от нея. Така японците убедиха нацитата, че имат ядрена бомба, а реално кадрите бяха от нашата вселена където САЩ правя ядрени опити на някакъв атол, а в паралелната вселена тоя атол е в японски ръце.

# 94
Да, но това е зададено като мистерия, а не като миш-машът, който показаха накрая.
Логично беше мистерията да има по-подреден отговор (свързан с наука), но не са могли да го измислят.

# 95
  • София
И аз ще го погледна, пропусках го нарочно, защото си мислех, че е на тематика на нацизъм, но понеже споменавате парарелни вселени, може би ще ми хареса.

# 96
  • София
И аз очаквах повече от финала. Но ми допадна що-годе.

# 97
На мен ми приличаше на
Скрит текст:
Второто пришествие.
И това много ме подразни.

# 98
  • Русе
На мен ми приличаше на
Скрит текст:
Второто пришествие.
И това много ме подразни.
  Може би не беше най-подходящият начин, както бяха тръгнали всички като на лека разходка накрая. Но пък идеята и целият сериал много ми харесаха

# 99
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Последните 10-на коментара,за кой сериал става въпрос?

# 100
  • Русе
Последните 10-на коментара,за кой сериал става въпрос?
За Човекът от високия замък са последните коментари

# 101
На коя платформа е?

# 102
Продукция на Амазон е.

# 103
  • София
Оо, той има цели 4 сезона, а завършен ли е, не разбрах?

# 104
Завършен е, може да се гледа смело, без притеснения, че няма да го приключат.

Общи условия

Активация на акаунт