Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 37 934
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • Галифрей
Mermand - Да “ Комисар Рекс” е готин аз харесвам няколко сезона. Аз наскоро бях гледала пак след толкова години ( не всички сезони) имаше няколко доста мрачни епизоди особено в началото. Така и не разбрах какво стана с Алекс вторият собственик.
А Канадската версия “ Хъдсън и Рекс” е по лек и сладък сериал ❤  и на мен ми харесва.
Не се сещам за подобен европейски сериал. Ако е такъв тип комедия,криминален с мистерия има. Аз обичам да ги гледам като ям 😁 Британските сериали. Случаите на Поаро класика.

За Алекс имам спомен, че влезе в някаква кола, в която беше заложена бомба. Беше бледо зелена или синя. А Рекс стоеше и го гледаше. Тъжен епизод беше.

И на мен ми е любим сериал, както и Кобра 11 Simple Smile
Бъркаш ги това е Мозер.

# 76
Може и да бъркам, отдавна беше. Не, не, Мозер го застрелваха.

# 77
  • Галифрей
Да. Аз говорех за вторият собственик той не умира. Просто някакси сценаристите го смениха. Другият който умира е като се преместиха в Италия.

# 78
Фабри, италианския собственик умира от бомбата в колата. Алекс не беше ясно какво стана с него, а Мозер го уби заподозрения.

# 79
Mermand - Да “ Комисар Рекс” е готин аз харесвам няколко сезона. Аз наскоро бях гледала пак след толкова години ( не всички сезони) имаше няколко доста мрачни епизоди особено в началото. Така и не разбрах какво стана с Алекс вторият собственик.
А Канадската версия “ Хъдсън и Рекс” е по лек и сладък сериал ❤  и на мен ми харесва.
Не се сещам за подобен европейски сериал. Ако е такъв тип комедия,криминален с мистерия има. Аз обичам да ги гледам като ям 😁 Британските сериали. Случаите на Поаро класика.

За Алекс имам спомен, че влезе в някаква кола, в която беше заложена бомба. Беше бледо зелена или синя. А Рекс стоеше и го гледаше. Тъжен епизод беше.

И на мен ми е любим сериал, както и Кобра 11 Simple Smile

А, да забравих да го спомена Кобра 11 и него много го харесвам.

# 80
Вярно беше италианецът, русичкия. По едно време даваха едновременно серии на Кобра 11 и Комисар Рекс, в които актьорът играеше едновременно Алекс на Рекс и Крис на Геркам.
В смисъл, той не е играел едновременно, просто сериите така съвпаднаха.

# 81
  • Бургас
Ох, мислех си, че само аз съм на това мнение за последния Страйк. Нещо сюжета на това престъпление не ме грабна. Много нелогично ми беше всичко. А на всичкото отгоре заподозрях кой е убиеца още по средата на сезона.
Иначе ми харесва динамиката на взаимоотношенията между Страйк и Робин. Ахааааа нещо да стане и дават отбой двамата.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 20:25 от Irene Adler

# 82
  • Галифрей
Убийства в Рая хубав ли е?

# 83
Убийства в рая е приятен криминален сериал и доста успешен, но първият инспектор (т.е.актьорът) поискал да напусне след няколко сезона - доколкото помня малкият му син не го разпознавал, като се прибере и питал жена му (майка си) кой е това (доста неприятно за бащата). Така че създателите на сериала освобождават актьора по негово желание (но историята му в сериала не завърши с щастлив край).
И вместо да търсят един нов персонаж, който да играе инспекторът, те периодично ги подменят, сигурно за да избегнат подобна ситуация - мисля, че на 3-4 години се появява нов инспектор (сезоните са кратки, така че това не са много епизоди).

В самите престъпления има тенденция някои елементи да се повтарят - например, открит е труп, започва разследване, но после се оказва, че човекът не е бил съвсем умрял при откриването му и е убит по-късно. Това се случва изненадващо често.

# 84
  • Галифрей
Благодаря ти за инфото! Те британските сериали имат кратки епизоди не са по 26 епизода на сезон. Добре,че му хвърля едно око.

# 85
  • Berlin
С голяяяямо закъснение започнахме вчера The Man in the High Castle. Той по книга ли е, завършен ли е?
Напоследък ми "върви" на стари сериали, светкавично изгледах Прислужницата, Експанзията, сега този да видим дали ще тръгне. Отделно си гледам още няколко по-нови.

Сега мернах горе в началото на темата с генерираните въпроси и отговори от темата, че ИИ е превел Yellowjackets като жълти жилетки. Има още да се учи явно. Smiley

# 86
  • София
Завършен е сериалът. По книга, да - Човекът във високия замък (Филип К. Дик). По спомен я имаше в читанка. Нямам идея колко точно следва книгата обаче, не съм я чела.

# 87
  • София
Много разочароващ трети сезон на Happy Valley, а предните два бяха страхотни.
Две плоски сюжетни линии с бавно развитие и никакви изненади.

Започвам Nine Bodies in a Mexican Morgue, The Day of the Jackal и Something to Hide.

# 88
Човекът във високия замък е по книга, но книгата е по-скоро като чернова на роман, а не истински роман.
Затова и сериалът не прилича много на нея, а финалът му е леко странен, неориентиран (не знам как точно да го нарека).

# 89
  • Русе
Човекът във високия замък е по книга, но книгата е по-скоро като чернова на роман, а не истински роман.
Затова и сериалът не прилича много на нея, а финалът му е леко странен, неориентиран (не знам как точно да го нарека).
  Много харесвам Човекът във високия замък. На мен ми хареса финала. Между безбройните светове  се отвори връзката(която с опитваха да  създадат с цел да завладяват и господстват) и всеки можеше да отиде там, където е този, когото е загубил а е обичал повече от всичко.

Общи условия

Активация на акаунт