Пролетно слънце и много витамин Д в НЕМСКАТА тема / 252

• 24 571
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Да го поръчаш през Амазон и доставка до офиса? На доста места ми дава, че не е налично.

Да, това ми е последен вариант. Искаше ми се от реален магазин , ако намеря..

# 76
  • Deutschland/HE
При търсене по снимка ми излиза в други сайтове, но няма наличност. Не бих рискувала да го търся във физически магазин.

# 77
  • Немция
Футболни карти в доста варианти се продават в Müller при щанда за играчки, имат остъклена витрина с различни типове карти за колекциониране. Предлагат и от тази марка, но дали имат на място точно този пакет е под въпрос...
Надявам се да има Müller, където отивате, в някои по-северни градове нямаше Müller преди, сега не знам как е.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 18:16 от Бибит

# 78
И аз да Müller щях да предлагам. Влез директно на сайта им и разгледай картите. Има много видове. Виж дали има твоите и дали има филиал там, където ще си. На мен ми дава, че са налични някои за получаване от офис, а не може да се поръча доставка.
Това се доближава https://www.mueller.de/p/topps-attax-uefa-champions-league-tc-20 … tueck-IPN3051242/ но има и по-малки пакети

# 79
Тук може да се поръча и да го вземете от филиал на Мюлер. Погледнете дали има такъв там където ще бъдете в ДЕ.
https://www.mueller.de/p/topps-attax-uefa-champions-league-tc-20 … tueck-IPN3051242/

# 80
Прегледайте и офертите на въпросните магазини Müller като цена и качество, за да не се изненадате на място.
Преди доста години, когато ММ живя сам 1 година в Германия с цел проучване и уреждане на нещата бейблейдовете бяха супер популярна играчка в България. Цената им беше 2,50-3 лева и буквално купувахме с детето всеки ден нов. Таткото реши да му купи немски като подарък, който не стига че струваше 18 евро, ами беше и пластмасов и не набираше инерция да се върти дълго време като тези в България.

Някой има ли опит с "Хуск" в БГ и тук? Под какво име да го търся и Хуск-ът смлени люспи ли са или смлени цели семена?

# 81
  • Germany
Аз си купих вчера от ДМ хуск - Bio Flohsamenschalen. А и се убих да го търся из магазина, а той при хапчетата/витамините си стоял 🫣 Моят е смлян, но има и на люспи.

# 82
  • Немция
С децата точно обратно съм изживявала - сравнително скъпи играчки от българския Хиполенд, които изхвърлихме след кратка употреба заради лошо качество.
В Германия по-рядко ни се е случвало разминаване цена-качество, а доста неща се накупиха едно време. Grin
Но да, човек няма как предварително да го провери.

# 83
Аз си купих вчера от ДМ хуск - Bio Flohsamenschalen. А и се убих да го търся из магазина, а той при хапчетата/витамините си стоял 🫣 Моят е смлян, но има и на люспи.
Аз съм си купила (някога) едни цели Flohsamen на Алнатура и се чудя така ли се ползват или да ги смеля в кафемелачка. Като добавка в кисело мляко с плодове и за сгъстяване на различни смеси за печива (по режимът Зоната) искам да ги ползвам. Българския Хуск не съм виждала никога как изглежда.

# 84
Като наскоро преместила се, тук хората постоянно и почти изцяло пазаруват онлайн. В България съм свикнала гледам в интернет, купувам на място. Тук не е така, пазаруването се случва изцяло онлайн ха ха и опция ,,наложен платеж" почти не съществува 😁😁😁.

# 85
  • Germany
Предполагам можеш в кафемелачка да ги смелиш Ени, цели няма смисъл. Аз го ползвам за безглутенови печива, основно хляб като пека, служи като слепител един вид. Като го сложиш във вода (или течност) леко се желира.

# 86
  • в сърцето на един мъж...
Лейдис, да завъртя малко разговора в друга посока - понеже наближава великден и съм решила да опитам пак да боядисам яйца с естествени материали. Тук има ли къде да се намери тоя прословут брош, дето прави червени яйца и като какво да го търси човек и къде?

# 87
И аз тази година реших да пробвам с натурални бои. Купих ги от Росман:

Пише че са от Färberdistel, Hibiskus и roter Rettich.

# 88
  • в сърцето на един мъж...
Аз от тези съм пробвала, но не останах много впечатлена. Миналата година опитах разни варианти - направих с червено вино, с куркума и за зеленото не помня вече, а червеното беше с чай от каркаде. Но ми се иска да опитам с тоя брош

# 89
Лейдис, да завъртя малко разговора в друга посока - понеже наближава великден и съм решила да опитам пак да боядисам яйца с естествени материали. Тук има ли къде да се намери тоя прословут брош, дето прави червени яйца и като какво да го търси човек и къде?
Не е много популярен тук. Само на едно място намерих: https://www.myko-service.de/p/krapp-wurzel-rubia-tinctorum-100-gr.

Общи условия

Активация на акаунт