Паралелни връзки.

• 3 098
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Запълват си някакви липси.

# 16
В някой статии чета и имам 2 приятелчета психолози, които казват, че отчасти е психично заболяване.

# 17
  • София
Непрекъснатото ровене в чужди чаршафи не е здравословно.
Кой какви връзки има, защо ги има, как ги има - това не са ваши работи, освен ако не сте пряко замесени,

# 18
В някой статии чета и имам 2 приятелчета психолози, които казват, че отчасти е психично заболяване.
Да си скъсат дипломите им кажи.

# 19
Да си скъсат дипломите им кажи.

Е има хора, които казаха, че имат липси.

Sunshine_Reggea. Съгласен съм, но тук само коментираме. Искам да видя, какво мислят хората. А и със сигурност, ще науча нещо ново.

# 20
Напиши си статията или дипломната работа с Чат.гпт по-добре.

# 21

Източник,моля.
П.п. Силно се надявам,че вашите "приятелчета психолози" не работят с клиенти.

# 22
  • София
Полигамията е дълбоко вродена в човешката природа и е надживяна изключително трудно. При много не е и надживяна.
И до днес има хора, които се кълнат, че човекът не е създаден да е моногамен, както и такива, които смятат, че сме надраснали тази фаза и трябва да сме моногамни.
Правилен отговор няма, но със сигурност полигамията сама по себе си не се обвързва с психически заболявания. Няма никаква основа да е така. Отделно че няма такова нещо като "отчасти психично заболяване" - или има, или няма. Така че тези приятелчета е най-добре да си изядат дипломите.
Истински зрелите хора, които НЕ си пишат дипломните работи из БГ Мама, не обсъждат такива неща.

# 23
Отчасти го казват и западни психолози. Написах, че и статии съм чел в, които това пише. Аз не разбирам от психология, но чета и проверявам. Но със сигурност си си мисля, че има нещо макар мъничко ментално. Може би се изразих грешно, но за да те влече нещо подобно и други такива неща е нещо с мозъка, мислите знам ли.

# 24
  • София
Човекът не е моногамно животно. Моногамните животни прекарват живота си с първия си и единствен партньор. Не знам какви психолози четеш, но имам 27 психологически дисциплини в дипломата на социолог и за пръв път чувам изневярата да е психическо отклонение. Просто едни хора са серийно моногамни и лоялни към настоящата връзка, други не. Това е въпрос на етика.

# 25
  • Out of the Mix
Въпросът е друг.
След като се знаеш какъв си и какво искаш, как да живееш, да си коректен с партньора отсреща.
Дали ще хойкате, ще се криете, ще изневерявате и двамата на настоящите си, си е ваша работа, попарата всеки да си я сърба. А не моногамен, който не е играч, да се хване с някаква развей прах и после да реве какви каши е забъркала, ще забърка, това й е работата. То и това не е за всеки, иска се и акъл, както и съответно поведение, граници и пазене да не се наранят едни други хора, ако вече има семейства, деца в картинката.

Жалко е да декларираш пред партньора си вярност, екслузивност, и в същото време да се лигавиш с други, какво остава да "запълваш" липсите. Ама няма минали години, изстинали сме, вече няма тръпка, ама няма да си развалям рахата. Като е така, се освобождавате взаимно, и всеки си търси щастието, както намери за добре.

Затова в самото начало, първите най-интензивни седмици от опознаването говоря много, за да няма изненади след това. Получавам ли същото от жената, всичко би било ок. А след това е постоянен процес.

# 26
  • София

Жалко е да декларираш пред партньора си вярност, екслузивност, и в същото време да се лигавиш с други, какво остава да "запълваш" липсите. Ама няма минали години, изстинали сме, вече няма тръпка, ама няма да си развалям рахата. Като е така, се освобождавате взаимно, и всеки си търси щастието, както намери за добре.

Съгласна съм, но хора разни. Ако се озоват в реална ситуация мнозина няма да прекратят брак, заради изневяра и мотото е "да не разбирам".
За мен е предателство, но за други е вековна традиция. Щом имат енергия, тяхна си работа.

# 27
Принципно съм съгласен с вас, но щом човек иска да запълни някаква липса на много внимание или, че един човек не му стига си мисля, че трябва да иде при Бояна, освен ако партньора му се съгласява с това само за да е с този човек или е същия, като него. В крайна сметка разни хора, разни идеали. Но според мен трябва да има някаква норма и пдавила за живот. Лошото е, че повечето хора го осъзнават знаят, че не е правилно и продължават да го правят. За мен това си е тра-ла-ла.

# 28
  • Далечният изток
А, ти сега и в паралелни връзки ли обвиняваш оная бившата със снимките в социалните мрежи?!

# 29
А, ти сега и в паралелни връзки ли обвиняваш оная бившата със снимките в социалните мрежи?!

Не обвинявам никой. Не е имало такава. Ама ,ако искаш да ви запозная, че като гледам ти мислиш много за нея. Аз вече я забрааааавих и снощи и 2та оправих, а ти мислиш за бившата ми. Просто ми стана интересно, защото преди около 10 дни ми попадна док. филм за суингъри. Гледам и не вярвам очите си и ушите си. Та ми стана интересно, какво мислят по въпроса хората в България и естественно българи, които са в чужбина и членове на форума.

Общи условия

Активация на акаунт