Уропрофилактика с АБ и пробиотик Нарине?

• 745
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, бебчето ми е на 20 дни и от раждането ѝ е на уропрофилактика с антибиотик заради двоен бъбрек, лекостепенна хидронефроза и мегауретер. Ще го приема поне 3 месеца, докато направим допълнителни изследвания - ЯМР/ снимка.

Заради АБ ни казаха да ѝ даваме пробиотик, като в момента даваме омнибиотик Панда, но се притесняваме от дисбактериоза, тъй като вече малката се бори с млечница за втори път. Направихме консултация с един педиатър и ни препоръчаха пробиотик с живи бактерии - Нарине. Говорихме и с производителите, предлагат ни варианти на курс по 8-12 дни в месеца или постоянно даване на пробиотика всеки ден на всяко хранене. Цената не е никак ниска, което ще го приемем, ако можем да намерим достоверни мнения доколко наистина е добър и по принцип ОК този пробиотик Нарине. Не откривам особено много мнения в интернет и затова реших да пиша тук.

Ползвали ли сте го, съответно при други бебенца на уропрофилактика с антибиотик, какви пробиотици сте давали и сте били доволни? Малката е все още на смесено хранене, като предимно приема кърма и само едно хранене е на АМ поради недостатъчни количества все още.

Благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 14:05 от yanbibiyan818

# 1
  • София
Аз съм доволна от Нарине. Давала съм на малката си дъщеря и на голямата съм капала техни капки. Когато звънна по телефона винаги са ме консултирали и са били супер мили.
Да, не е евтино, но ако наистина 3 месеца детето постоянно трябва да е на антибиотик бих го предпочела пред Омнибиотик. На няколко пъти съм взимала Омнибиотик (като в това число сме правили и дълги курсове от половин година) ами нищо особено не е и в никакъв случай не помогна.

# 2
Много Ви благодаря за отговора!

Аз съм доволна от Нарине. Давала съм на малката си дъщеря и на голямата съм капала техни капки. Когато звънна по телефона винаги са ме консултирали и са били супер мили.
Да, не е евтино, но ако наистина 3 месеца детето постоянно трябва да е на антибиотик бих го предпочела пред Омнибиотик. На няколко пъти съм взимала Омнибиотик (като в това число сме правили и дълги курсове от половин година) ами нищо особено не е и в никакъв случай не помогна.

Общи условия

Активация на акаунт