Априлче 2025г./тема 7/

• 35 341
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Не се вглъбявам в движенията,че вече наистина ще се побъркам,аз съм на лежащ режим и си ги усещам...тези които са по-активни може би усещат по-малко.
Много се разтяга сега,в ребрата ме ръчка,някога стърчи от една страна на корема,я краче,я ръчичка 😄
И на тях им е тясно вече,сгънати там вътре...още малко.🙏
Вчера като бях на тонове,жената ми каза като идвате да сте нахранени,напити...викам защо,защото така били по-активни бебетата.
Не го знаех аз 😊
За движенията вечер си мисля,шумно е,нахраниш се,може би за това са по-активни 🤔
През деня съм сама,но вечер като се приберат сина ми и мъжа ми става по-шумно, съответно и тя се раздвижва 🥰

# 316
А аз имам въпрос на някоя от вас да са и установили някакво разкритие? Аз съм 37ма без 1 ден и току-що бях при док и ми каза, че статуса ми е много добър и имам 1-1,5см разкритие, а аз нищо не съм усещала (до колкото четох има жени които и 2 месеца са с такова, при други пък до дни се случват нещата)- мъжо се притесни😂. Дори магнезий не съм пила, защото не съм усещала контракции. Май трябва да забавя леко темпото и да се моля да устискам още 1-2 седмици. 🥹

# 317
Зари Всичко ще бъде наред Hug Вярвам, че си в много добри ръце и всичко ще мине по план. И мен ме е страх от болката, защото съм с много нисък праг на болка, но няма как да я гледам в мен до 18 годишнина Simple Smile Ще трябва да минем през това, няма как.

Сутринта се събудих в 6 и нещо, защото обикновено тогава ми поставят клексана, но сега го изместваме да отиде към 9 и 30. Станах и отидох до Токуда да пусна част от кръвните изследвания. Албумин ми е малко под долна граница, но вероятно е нормално.

Днес съм в режим пране на част от дрешките, които съм взела. Тези, които са по-голям размер ще ги пера на по-късен етап. Не знам дали са се свили или ми се струват адски малки ... Вие махате ли вътрешните етикети, където пише как се пере, състав и тн?

На мен шийката ми мереха преди 2 седмици и беше пак близо 5см по спомен. За разкритие не са ме гледали последните дни.

Иначе аз не се вглъбявам в движенията, стига да ги усещам. На моменти ме боли, но не знам дали не е в комбинация с онези предварителни контракции. На една от лекциите Вецев спомена, че при подготвителните контракции обикновено бебетата започват да се движат повече заради спазмите на матката. Гледам да ми е зает акъла, за да не мисля за глупости. Но пък върша глупости. Днес имах толкова гениална идея за почистване на ютията, че май трябва да взимам нова Grinning

Разглеждам чувалчета за сън, че трябва да взема още едно и попаднах на тази марка: https://sgusheni.com/produkt/love-to-dream-australia-%d0%bb%d1%8 … 0%b2%d0%b8%d0%b2/

Харесаха ми, че са с цип, но най-малкият размер си е изцяло прибран и ръцете не се вадят. Не знам дали на малката ще и допадне. На тези, които им се отварят ръчичките пък са за над 3м. Ще умувам.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 17:21 от Пълнолуние

# 318
Момичета, каква глупост направих днес - забравих да си бия клексана. Бия го обикновено към 1130-12, днес направо изключих и си го сложих преди малко т.е. има 5 часа разлика.
Направо си изкарах акъла, че нещо може да е станало междувременно, Д-димерът ми беше супер висок последния път. Някой такава тъпотия правил ли е?

# 319
Joss Stone, аз за жалост редовно правя тази тъпотия и не го слагам точно на 12 часа. Направо всичко забравям и дори като съм навила аларма, ако правя нещо изключвам и така…

Извинявайте, не помня дали сте обсъждали, но дали сте се спрели на някакво АМ, ако случайно не потръгне с кърменето или трябва дохранване.
С другото ни детенце минахме през доста от тях и сега съм в голяма чуденка ако потрябва какво да взема.

# 320
Joss Stone, аз за жалост редовно правя тази тъпотия и не го слагам точно на 12 часа. Направо всичко забравям и дори като съм навила аларма, ако правя нещо изключвам и така…

Извинявайте, не помня дали сте обсъждали, но дали сте се спрели на някакво АМ, ако случайно не потръгне с кърменето или трябва дохранване.
С другото ни детенце минахме през доста от тях и сега съм в голяма чуденка ако потрябва какво да взема.

Ти на 12 часа ли го слагаш? Мисля, че всички го слагаме на 24 часа.

# 321
Мила, много ти благодаря за успокоението 🤗 Психически съм се настроила, че без повръщане няма да мина 😁 При мен е доста изявен рефлексът. Много се надявам да издържа без упойка 🤗
Мирелка ❤️
Joss Stone, аз няколко пъти съм пропускала Клексан и съм слагала на следващия ден 😁
Днес за първи път бях на тонове и беше много вълнуващо 😍 пулсът беше в границите 140-160, като през повечето време си беше точно 150 удара. Единствено, когато се обърна и скочи на 170 🤣 За сега не са ме проверявали за контракции и разкритие. След 11 дни съм отново на тонове + преглед 😊
Моят бандит мърда и рита доста болезнено....толкова силно ме натиска, че все едно ще ми разпори коремът....прави го да изглежда супер крив и малко зловещ 🤣

# 322
Мила, много ти благодаря за успокоението 🤗 Психически съм се настроила, че без повръщане няма да мина 😁 При мен е доста изявен рефлексът. Много се надявам да издържа без упойка 🤗
Мирелка ❤️
Joss Stone, аз няколко пъти съм пропускала Клексан и съм слагала на следващия ден 😁
Днес за първи път бях на тонове и беше много вълнуващо 😍 пулсът беше в границите 140-160, като през повечето време си беше точно 150 удара. Единствено, когато се обърна и скочи на 170 🤣 За сега не са ме проверявали за контракции и разкритие. След 11 дни съм отново на тонове + преглед 😊
Моят бандит мърда и рита доста болезнено....толкова силно ме натиска, че все едно ще ми разпори коремът....прави го да изглежда супер крив и малко зловещ 🤣

На мен редовно коремът ми е на едната или другата страна, в зависимост къде се позиционира бебето. И хич не обича да мерят тонове, но и при нас скачат на 170-180, като се размърда, иначе държим до 150-160.

# 323
Да, на 24 часа. Извинявам се.
Но да ти кажа, понеже скоро се наложи на Майка ми да и слагат преди интервенция и идваха в тях сестри, не се съобразяваха особено с часовете. А имаше период, в който и слагаха по две( една сутрин и една вечер).

# 324
Joss Stone Моят D-dimer е доста висок, но ангиолога каза, че е нормално при бременност и да не го мисля.

И моята мини бузанка не обича да я гледат, мерят и апарата за тонове. Винаги буйства особено в началото. В понеделник на вторите тонове имаше бунт и накрая заспа.

Крис за АМ не мога да помогна, но съм слушала как майките продължават с това, което са давали в неонатологията.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 17:46 от Пълнолуние

# 325
Малко извън темата , оня ден като си взех болничния по майчинство в него пишеше възрастна първескиня 😂 е честно много неприятен термин, ясно ми е , че не съм на 20 ама… та се запитах аз ли съм най -дъртата “първескиня” в групата … 37годишна съм

# 326
Малко извън темата , оня ден като си взех болничния по майчинство в него пишеше възрастна първескиня 😂 е честно много неприятен термин, ясно ми е , че не съм на 20 ама… та се запитах аз ли съм най -дъртата “първескиня” в групата … 37годишна съм
Ти сериозно ли?! LaughingLaughingLaughing Стотици болнични са ми минали през ръцете, десетки за майчинство и такова нещо не съм виждала да пише!

Живот и здраве, другата седмица ще направя 42 Simple Smile

# 327
Това в 45 дневния ли? Нищо такова не пише при мен, особено ключовата дума "първескиня" ми е като теле юница. На 35 съм.

# 328
Хайде сега... Аз съм на 39. Вярно, че е второ дете, ама все пак... Единствено, което ме успокоява, че сме едни от най-младите родители на дете в първи клас.
Някой беше питал за АМ. По принцип се дава, каквото е давано в болницата. Има млека, които са за деца с ниско тегло - Пре млеката и такива против рефлукс. Така че и това е от значение. Повечето марки имат и такива формули.

# 329
Да, точно в 45 дневния ! Съвсем сериозна съм, как не го снимах преди да го предам на счетоводството, точно така пишеше, чак обидно ми стана 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт