Априлче 2025г./тема 7/

• 30 683
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Да, същото ми се случи. Благодаря, за успокоението. Надявам се да мине скоро.

# 646
Честито бебче и от мен!

Аз съм официално в темата за юни, понеже видях коментар за болницата в Русе, а пък нямам други познати, които скоро да са раждали там, исках да попитам кой лекар Ви изражда, каква е цената на ВИП стая и пускат ли таткото при Вас?

Благодаря предварително и желая много радостни емоции покрай малкия човек!

Крис, честито момиченце. Да е много здрава и бързо да ви изпишат.
Аз вече искам да ни изписват, но имаме поне още два дни.

Крис, честито! С много любов да си гледате рожбата,бъдете живи и здрави!

И на мен вече ми се прибира,но имаме още един ден.
Нямам търпение да се приберем и да запозная бебо с татко му и батко му най-вече, да си нагушкам сладурите и така Simple Smile.
Утре имаме БЦЖ ваксина. Иначе много добре се грижат за нас в държавана болница в Русе, определено заслужават похвала,много са мили и добри! И голяма работа се оказа да имам вип стая,сама съм и със собствен санитарен възел, а това доста променя играта. Като раждах баткото бях в обикновена самостоятелна и ми беше добре, но бях много неспокойна при всяко ходене до тоалетната.

# 647
  • Русе
Честито бебче и от мен!

Аз съм официално в темата за юни, понеже видях коментар за болницата в Русе, а пък нямам други познати, които скоро да са раждали там, исках да попитам кой лекар Ви изражда, каква е цената на ВИП стая и пускат ли таткото при Вас?

Благодаря предварително и желая много радостни емоции покрай малкия човек!

Крис, честито момиченце. Да е много здрава и бързо да ви изпишат.
Аз вече искам да ни изписват, но имаме поне още два дни.

Крис, честито! С много любов да си гледате рожбата,бъдете живи и здрави!

И на мен вече ми се прибира,но имаме още един ден.
Нямам търпение да се приберем и да запозная бебо с татко му и батко му най-вече, да си нагушкам сладурите и така Simple Smile.
Утре имаме БЦЖ ваксина. Иначе много добре се грижат за нас в държавана болница в Русе, определено заслужават похвала,много са мили и добри! И голяма работа се оказа да имам вип стая,сама съм и със собствен санитарен възел, а това доста променя играта. Като раждах баткото бях в обикновена самостоятелна и ми беше добре, но бях много неспокойна при всяко ходене до тоалетната.

Здравей, аз нямах оговорка с лекар и не съм плащала избор на екип. Раждане ми води др. Пенева, много мила,млада и внимателна. Цената на стаята е 60лв. За мен е от изключително значение да имам санитарен възел в стаята. Другите предимства са хладилник с камера,  кана за вода и най-вече уединение и спокойствие, от което имате нужда.
В сектора няма свиждания, въпреки, че има майки, които слизат в партера,даже излизат да видят близките си. Аз си стоя в стаята с бебо, не искам да го оставям, въпреки,че акушерките,които се грижат са прекрасни.
Таткото може да присъства на раждане, имаше такса, не много голяма, но не помня каква е цената, защото мъжа ми го е страх 😀.

# 648
Момичета , днес в 10:39 се появи нашето дете- бебе Елис 3350гр/50см
Малко изненадващо , бях на преглед и се установи доста намалели води и доктора ме попита днес или утре, реших днес и ето на 😂
Като цяло си боли, но минава, живи и здрави да сте всички
В 36+6 дни съм, последно по ехограф преди 10дни беше измерена 3200гр
Слава Богу, добре сме и аз и тя

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 13:44 от Molishein

# 649
Честита дъщеря, Моли! Много красиво име. Да расте здрава, умна и красива Heart

# 650
Честита принцеса Simple Smile жива и здрава да е. Късмет и щастие да има Simple Smile

# 651
  • Русе
Момичета , днес в 10:30 се появи нашето дете- бебе Елис 3350гр/50см
Малко изненадващо , бях на преглед и се установи доста намалели води и доктора ме попита днес или утре, реших днес и ето на 😂
Като цяло си боли, но минава, живи и здрави да сте всички
В 36+6 дни съм, последно по ехограф преди 10дни беше измерена 3200гр
Слава Богу, добре сме и аз и тя

Каква прекрасна новина и хубава изненада! Честита рожба!!! Бъдете живи и здрави и се наслаждавайте на всеки миг!

# 652
Честито, Моли! Да расте здрава и щастлива. Бързо възстановяване и прибиране вкъщи! 🍀🌞

# 653
Само като видях активността си помислих “хайде, някой е родил”...😅
Честито бебче! Важното е, че всичко е минало добре. Естествено (индуцирано) ли беше раждането? Бързо възстановяване! 🩷

# 654
Само като видях активността си помислих “хайде, някой е родил”...😅
Честито бебче! Важното е, че всичко е минало добре. Естествено (индуцирано) ли беше раждането? Бързо възстановяване! 🩷

Като цяло бях предвидена за 07.04 планово секцио, но по препоръка на доктора направихме спешно секцио, заради намалели води

# 655
  • Варна
Моли честита рожбичка. Да е много здрава и кротичка. Бързо възстановяване.
При мен се получи същото. Плановото секцио беше за 02.04, но на последния преглед доктора видя силно намалели води и на 28 го направихме.
Стискам палци на всички момичета в групатa, скоро да гушнат своите дечица.
Аз вече започвам да изперквам в болницата, искам да си тръгвам. Добре че съм сама в стая, че и голям рев пада. Много тъгувам за голямото ми дете, че не съм го виждала вече 4ти ден, освен телефон и Вайбър едната вечер, но не е същото.

# 656
Рози, хубавото е че имаме онлайн видео връзки. Едно време не са имали такива луксове.
Сигурна съм, че много ти липсва, обаче дай си още ден-два време само за вас с бебето, всичко ще си те чака, като излезеш Simple Smile

# 657
Моли, честито бебче. Бъдете здрави и бързо възстановяване.

# 658
Честито, Моли, да расте здрава и щастлива! Бързо възстановяване 🤗🍀🌷🩷

# 659
Крис, Моли , честити принцеси! Здрави и щастливи да бъдат! Бързо възстановяване и прибиране вкъщи!

Общи условия

Активация на акаунт