Живот на кантар - тема 3

• 35 616
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Морковите, които “рендаше” Мартин бяха за добавка към супа май, със сигурност не за салата, защото Виолета коментираше с него, че е трябвало да ги нареже на кубчета. Отделно те готвят за 10+ човека, та е нормално да е количество.

Според мен от отделни елементи, които виждаме в диетата им, не може да се съди. Аз виждам хора, които свалят умерено, тренират тежко, вадят енергия за още по-тежки състезания и не притреперват за храна. За мен това означава, че режимът им е правилен.

# 466
Да, аз винаги съм казвала, че един режим е твоя, когато изглеждаш свежо, кожата на лицето се изчисти и засияе, чувстваш се спокоен и с прилив на енергия и изобщо като общо изглеждащ здрав.
Защото съм виждала измъчени и нервни хора с болнав вид и пребледняло лице, които упорито твърдят, че се чувстват добре от режима, който спазват, а то видимо с просто око не е така

# 467
  • Mediterraneo
Излъчването на две от жените ми направи впечатление, имената им не помня, но определено изглеждаха повехнали, тъжни у смачкани. При мъжете не забелязах такива промени, но за момичетата направо ми стана мъчно.

# 468
Харесва ми предаването. Фактът, че ме мотивира да започна и аз да се храня здравословно и да спортувам повече е показателен.

Гледах Иван и Андрей в YouTube, сравняваха ТВ предавания и споменаха, че Живот на кантар е с нисък рейтинг, не е направено правилно и те също са го предлагали на БНТ, БТВ и НОВА и никой не се е съгласил да го прави.

# 469
# 470
# 471
  • Пловдив
Аз пък им нямам доверие на тия разбирачи Иван и Андрей, не са ми любимци. Не им гледам и канала. Предаването в сегашния му вид може да има кусури, но става.

# 472
Те показваха реален рейтинг и Един за друг побеждава Живот на кантар. И самият факт, че го местят в събота от 22:00 говори достатъчно. Дано има и втори сезон.

# 473
Вчера се сетих за едно старо предаване.
Взимаха някой дебел и грозноват.
Правеха се пластични операции ако се налага корекция на лице. Също и на тялото липосукция, после се почва тренировки и режим. Беше нввмх като че ли по спомен, но много малко количество през 2-3 часа.
С такова хранене се свива стомах, но и се отслабва. Но не одобрявам през 2 часа да си товаря храносмилателната система, но за известно време би имало полза.
И след 3 месеца мисля ги даваха облечени хубаво, даваха снимка преди май на екран и идва на живо.
Беше готино.

# 474
  • Пловдив
"Пълна промяна". И то беше по лиценз.

# 475
Е, то сигурно всяко предаване си има лиценз, ама беше по интересно.
От там може нещо повече да се научи.
Ще взема да си припомня.
Благодаря за името, чудех се вчера как се казва. Имаше нещо промяна Grinning

# 476
Пълна промяна и на мен ми харесваше.
Живот на кантар - не.

Иван и Андрей и аз не ги харесвам, но са вряли и кипяли в телевизията от десетилетия и смятам, че наистина са разбирачи, без снизходителната нотка в горния коментар.

# 477
Ха, намерих цели 8 сезона на Промяната Grinning

# 478
  • София
Е, точно пък в Пълна промяна се промотираха доста вредни практики и ги даваха по гърди и полуголи, кръв от операции. В днешно време въобще не би се приело. Основно бяха слаби жени, на които слагаха силикон, вдигаха им веждите, такава беше модата.

Ето един епизод:
https://youtu.be/vS1LaRRwJ3E

Тогава обаче нямаше много риалитита и всичко ни беше интересно, не се и говореше за вредата от силикона и какви може да са последиците. Днес много жени избират само повдигане на бюста.

Сега върви същата рубрика в Живот по действителен случай. Всяка седмица ремонтират някого и има доста сполучливи корекции, но няма особен интерес към предаването. Мисля, че сме се пренаситили на риалитита.

В предаването на Марта Вачкова едно време също имаше рубрика за промяна, там Енджи Касабие им даваше режими и минаваха фризьор и гримьор.

# 479
Ох, не помня за вредните практики.
Много малко неща помня. Ама ще видя.
Но да, помня че тия операции и кървища ми бяха в повече, а бях тийн.
И не бяха слаби жени винаги, имаше и дебелички.
При някои промяната беше уау, не е същия човек.
Е да, като мине ножа е така.
Но и свалянето на кила има значение.

Общи условия

Активация на акаунт