Живот на кантар - тема 3

• 35 608
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Аз не помня за гърди, но сигурно е имало. Имаше всякакви пластики - лифтинг (на Катерина Евро май също там и правиха, или не?), блефаропластика, ринопластика, махане на кожа след отслабване, имаше една жена без мастна тъкан на лицето - не от слабост, а дефект в резултат на автоимунно заболяване, проявило се още в детските и години, което постепенно беше довело до това - на нея и вкарваха мастна тъкан като "филър". Другото бяха дребните неща като коса, зъби и т.н. като допълнителен принос за промяната. И грим.
И отслабване имаше, разбира се.

# 481
Аха, ти говориш тук, че са били слаби.
В пълна промяна имаше дебелички.
Изгледах. Ужас. Не бих се съгласила никога да ме снимат гола, че и по тв да ме дават.
Това е унизително, не знам дали в пълна промяна е имало такова нещо, не помня.

# 482
  • На Изток от Рая
Сещам се, че преди много години даваха подобно на Пълна промяна, американско риалити, където ако не се лъжа бяха 2 жени, живееха в една къща 3 месеца, с пълен набор от специалисти😀. И на края канеха семействата и приятелите им да видят промяната и едната от тях печелеше. Помня някакъв лебед като лого на предаването.

# 483
  • София
Този отрязък е точно от Пълна промяна, на няколко пъти минава надписът, още в 18 секунда, Гала води, от клиниката са изрязали само тяхната част, за да си направят реклама. Накрая дават и как е след промяната, наистина е супер по-различна, тогава сигурно сме мислили, че е страшно разкрасена жената, днес други корекции са на мода.

# 484
Такива предавания като Пълна промяна ги забраниха, последно имаше май в азиатските държави. Беше много брутално, правеха доста неща за кратък срок, и мисля това беше основната причина да ги спрат.
Аз съм напълно съгласна с всички коментари, че трябва предаването да дава повече информация за хранене, здравни съвети и т.н., но за съжаление по телевизията не е възможно. Има много строги регулации какво здравно съдържатние може до се коментира и какво не, дори в Интернет са длъжни да имат в началото на някой тематичен подкаст дисклеймър в "това не са здравни съвети, потърсете специалист" и т.н. Естествено, само по-големи онлайн канали се съобразяват, защото алгоритъма вече сам хваща ключови думи и директно спира до разглеждане на случая.
За съжаление здравната култура е масово ниска, но ако поговорят малко за инсулин и кръвна захар, ще има и голяма част зрители, които ще обвинят предаването в "биг фарма пропаганда", ако кажат нещо за витамини, то може да започнат да се приемат без изследвания, да доведат до оплаквания от предаването, и куп други проблеми, които просто са решили да си спестят. Не че гумите и тухлите са полезни, но поне не са в графа "здравни съвети", затова и им се отделя ефирно време. Ако се бяха постарали с кастинга, ако имаше по-атпактивни участници, ако бяха развили отношенията с героите, щеше да е друг рейтинга. Например някой бивш професионален спортист или спортистка, качили след приключване на кариера, някоя плюс сайз моделка, решена на промяна и т.н. А тука имаме една много неприятна жена с жълта коса, самопровъзгласила се за кифла, защото много й се иска да е в отбора на хубавите жени отвън, която е "център" на синхроните и буди само отрицателни емоции у зрителя.

# 485
Мануна, докато те четох, си дадох сметка, че една голяма причина да не ми хареса предаването, е именно кастът.

Не мисля, че даването на съвети за хранене, витамини и т.н. ще им донесе неприятности.
В предаването на Щонова е пълно с такива. Вярно, че гостите й често са лекари, но то и в Кантара имаше такъв, Дерйя също има подходящата квалификация относно хранене и нутриенти.

Просто това е шоу, а не специализирано здравословно предаване.

Честно казано, от някои теми в БГ мама, човек може много по-добре да се ограмоти в тази насока Grinning

# 486
Бивш спортист няма какво да прави в това предаване. Да, може да качи след спиране на състезателната кариера, ако му отпусне края, но много добре знаят и как да се хранят, и как да спортуват. Такива хора не са решили, не са отслабнали. Профилът на участниците в предаването е съвсем различен. Вземете един Мартин например, който си мисли, че е повод за гордост на мама да “ренда” моркови Joy

# 487
  • Пловдив
Мартин не съм го чула кое му е гордост на мама, но силно се надявам да не обявим и моркова за джънк, независимо от бройката. Пържолата полезна, морковът вреден, има захар.

# 488
Бивш спортист няма какво да прави в това предаване. Да, може да качи след спиране на състезателната кариера, ако му отпусне края, но много добре знаят и как да се хранят, и как да спортуват. Такива хора не са решили, не са отслабнали. Профилът на участниците в предаването е съвсем различен. Вземете един Мартин например, който си мисли, че е повод за гордост на мама да “ренда” моркови Joy

Оооо, има и още как, преди години това бяха масовите пациенти на Гарабитов и сиропа от палми ли беше, от какво не помня.

# 489
Мартин е симпатяга, но е мамино момче явно.
Да рендиш моркови не е някакъв повод за гордост.
Остава да си оправи леглото сам и да ходи при мама да се похвали.
Защо да няма място бивш спортист тук. Това че е спортист, не означава, че знае.
Щом се е докарал до тук, значи нищо не знае.
Познавам бивш спортист.
Превърна се оромен затлъстял човек. Почина. Доколкото знам взимал вредни добавки, но и почнал да яде.
Нищо не знаеше за храненето.
Известен е бил едно време.

# 490
  • Пловдив
Бивш спортист нне е задължително да знае за храненето, да. Особено ако до момента не друго, а самият интензивен спорт, млада възраст и ограничения на количествата са го държали слаб. Отделно, че като спортист е бил само изпълнител на указания под ръководството на треньора.

# 491
Да, има хора предпочитат да им се казва какво да правят, а не да ходя да четат 5 книги за това и онова.

# 492
Мартин не е ли спортист, борец. Останах с впечатление, че е тренирал борба. Нали сега иска да се явява на някакво състезание, но тренера му казал, че трябва да свали до 130кг.

# 493
Гледам Стан. Пак критикува тренировките им. И смята, че са инсценирани.

И се сетих за това упражнение с гирата
https://youtu.be/Wdxl8nPxLL4?t=175

Това го правя и аз, но ми стана смешно вчера като гледах и таз как се мъчи.
Сори, но това не е изморително упражнение, че да се държи така. Това и на много кила съм го правила.
Дали не се правят на актьори?
Не знам, може би зависи от килата всъщност, но това не е изморително, че да реагира така.

# 494
Не се знае колко други упражнения е правила преди него, вероятно просто е съм края на тренировката и се е уморила ,а естествено от продукцията ни показват само как се мъчи

Общи условия

Активация на акаунт