Живот на кантар - тема 3

• 35 583
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Ако приемем ,че от продукцията няма да я бутат за победител и всичко ще протече честно,изобщо не я виждам точно Пефтичева  да спечели.
Явно,че преди предаването е полагала някакви усилия да свали тегло -минала е през операция,останах с впечатление, че е пробвала и различни диети,следователно тялото й вече е виждало тормоз и няма да реагира да сваля така както при някои от другите участници.
Искам двойна елиминация и Тошко и барбито да са аут
И аз, но няма кой да дава синхрони без тях.
И на мен не са ми приятни, обаче имам някакво предчувствие, че Пефтичева ще спечели формата.

# 616
  • София
Аз залагам на Славко, защото ми се струва, че като тръгва от много килограми, процентно ще свали най-много.
Може в следващата тема да има анкета Кой мислите, че ще спечели?

# 617
  • Някъде там
Изключително грозно изказване на Тодор.
Имам непоносимост към фалшиво озъбени "усмихнати", самовлюбени, егоистични лицемери, които си мислят, че са център на вселената и нещо повече от останалите.
Тодор е.

# 618
  • ПАЗАРДЖИК
Сега разбирам защо беше седмицата за сплотяване и обща цел за свалени кг- заради Тодор. Ако не са свалили, дано той е под червената линия, за да не дразни всички. И Мария не е била чак толкова неприятна. Как може той да си позволява да ги обижда? Възмути ме отношението към Мартин!

# 619
Леля Мара беше колоритна, заяви се и не и дремеше, но не мисля, че е обидила някого(поне не помня), докато Тодор е мишок с голямо самочувствие, лицемер, уж е равен сред равни, но всъщност явно смята, че е по равен, голямата работа, къде сте вий, къде съм аз. Не го харесвам.

# 620
Колко е свалила Виолета П, че изпуснах

# 621
Тошо  ме загуби още с повтарянето на фразата "любовта на живота ми".... Баси и любовта, другите нямат любови сякаш, само излишни килограми.

# 622
Тюх, пак ще спаси кожата  Вила

# 623
  • Пловдив
Кило и нещо е свалила май.

Бре, и там глигани - с анцузи.

# 624
...
Бре, и там глигани - с анцузи.
Ахаха, Joy.
Обаче вече да си знаете, че това не е никаква обида, а комплимент. Синоним на силен човек, според Тодор, де, но все пак. Joy

# 625
  • ПАЗАРДЖИК
Колко е свалила Виолета П, че изпуснах
1кг и 800

# 626
Ванко добре обясни на Тошо Наглото колко глупаво постъпва.

# 627
Ванко защо си мисли, че глиган може да го разбере Joy

# 628
Тодор колко кг. успя да свали?

# 629
  • Пловдив
Над 5

Общи условия

Активация на акаунт