Живот на кантар - тема 3

• 35 540
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Честно казано от текущите участници най-не симпатизирам на Тодор и Симеон. И двамата сякаш са там за да спечелят риалити формат, а не толкова да променят живота си. Другата, която лъха на фалш е Вили, фотографката, но там съм склонна да смятам че е по-скоро професионално изкривяване. Тя е свикнала да качва разни видеа и да се прави на инфлуенсър и затова не може да е така искрена и неподправена пред камери, както Рая, Мартин, Ана, другата Вили, Славко, също Поли. Мария е забавен образ, в началото ме дразнеше, но напоследък взе да ми става симпатична.

# 16
  • Наблизо
Коя е от Благоевград?

Хахах, Вили от Плевен ме уби: "Съпругът ми се справя с домакинските задължения много добре, той може да готви яйца".
Ахах да,а моят макарони.

Моите фаворити са Вили от Плевен,Марто,Рая и Ани.И Славко.Той е мълчалив и не разказва тъжни истории,но е свестен човек и много много се старае.

# 17
  • Сливен
Много ми се иска, да видя Ани и Мартин като двойка, в реалният живот. Мисля, че ще си "ходят" двамата, сякаш са един за друг. 😇

# 18
Анна, Рая и Вили от Плевен са много мили жени. От мъжете Мартин.

Пак сълзи, пак сополи. Ми не е нужно, така се буди съжаление към тях, а те нямат нужда от съжаление, а от сериозно отношение и прещракване.

Радват ме тези симпатични и естествени хора.

Не знам хвърлили ли сте око на Мис плюс сайз. Там каква простащина се лееше ...  Човек би си помислил, че всички пълни, дебели, затлъстели, с наднормено тегло  са такива.
А ето, че имало и съвсем нормални хора.
Каквито и аз познавам и срещам в живота си, а не като онези, сякаш хванати от гората.

На Анна защо са ѝ казвали "циклоп"? Не виждам да ѝ има нещо на очите.

# 19
Здравейте дами и благодаря за темата! Много ми е дразнеща Поля, изглежда ми токсичен човек и манипулатор.

# 20
Тази вечер отново наблегнаха на мелодрамата, явно това ще е акцента на предаването

# 21
  • Бургас
Гласувах за Вили от Плевен, Ани и Славко.Това са ми фаворитите.
Благодаря за темата!
Не ви ли се струва, че най-често на синхрон дават Вили фотографката ?

# 22
Има ли информация за зодиите на участниците, ако съм ги пропуснала в предходните теми да ги потърся?

# 23
Благодаря за темата!
Най-често, да, защото са големи лаладжии. Сега се замислих, че като тембър, маниер на говорене и обем на дрънкане Тодор ми напомня на Кедъра.

# 24
И мен започва да ме дразни тази драма.
С толкова сълзи и тъга, сякаш предаването е за смъртно болни хора.
Не казвам ,че са  напълно здрави(няма как да са с наднормено тегло)  ,но дебелите  не са втора категория хора и не е нужно от продукцията да ги бутат да разказват тъжни истории за да предизвикват  съжаление сякаш са недъгави или инвалиди.

# 25
  • Благоевград
И аз съм била обиждана като дете. Като влязох в пубертета, то едни гърди пораснаха,  тазът се разшири, ядях безобразно, всеки ден по един шоколад. Имам стрии по паласките. Не съм била с наднормено тегло, но бях по-пухкава от другите момичета в класа ми. Отделно СПКЯ и хормони от 13-годишна, "Диане-35". Която го е пила, знае за какво става въпрос.
Подиграваха ми се много.
След това отидох в гимназия и няма да забравя как едно момче ми каза: "Гледай се каква си, майка ми е по-стегната от теб". Друга съученичка ми се подигра за стриите. След години се видях с момчето, помнеше тази случай и ми се извини. Съученичката също,  но аз не съм забравила.
Такива обиди трудно се забравят, особено когато са свързани с проблем.
По-късно в студентските години ми откриха и ИР и картината се запълни.
През 2014 г. започнах да тренирам активно 5 пъти в седмицата и за 3 месеца извадих плочки на корема, бях и на диета от диеталог. Бях си гладна като куче, но отслабнах и се стегнах.
В миналата тема някой показа едни рокли. Вярвайте, че ще влезете в такава рокля и ще стои прекрасно. Моята булчинска беше подобен модел и се чувствах като принцеса с нея. Мечтите се сбъдват!
Преди 3 години се разболях от Ковид и едва оцелях. Качих до 75 кг, изглеждах ужасно. 2 години не успях да ги сваля.
Миналото лято обаче започнах отново активен начин на живот, много движение всеки ден и балансирано хранене. Януари тази година видях 65 кг на кантара и в момента съм в топ форма въпреки инвитрото и хормоните, въпреки дискавата херния. Мечтите се сбъдват! Аз съм пример за човек, който от години се мъчи с килограмите и обстоятелствата, но при мен се получи. Продължавам да имам ИР и ПКЯ, но килограмите се наместиха. Винаги има надежда!

Симпатизирам много на Вили от Плевен, изглежда ми много чист човек и честно казано бих искала да имам човек като нея в живота си. Прекрасна е! Красива и чаровна и съм убедена, че като свали още малко килограми, ще разцъфне още повече. Вижте как на индивидуалните интервюта вече има разлика в лицето й. Прекрасна е!

Много жалко за треньорката, че е пострадала така. Представете си, че ако Мартин беше паднал, какво щеше да му се случи. Чист късмет. Пожелавам й да се възстанови бързо, а продуцентите да си обмислят добре тъпите и рискови игри.

# 26
Благодаря за темата!

Да, че даже и я повтарят. А и сега много ме издразни увереността и че въпреки че е под линията, тя щяла да остане още една седмица. Аз ако съм от нейния отбор и трябва да избирам между нея и кой да е друг, ще си ходи тя като най-лека.

# 27
  • Сливен
"трио Елит" - много се смях 🤣🤣.
Ако червените загубят - може ли и двете да си ходят? 🤔 😁😃

# 28
Фаворит ми е Вили от Плевен, но бих искала да спечелят Анна или Мартин.
Те май имат най-голяма нужда.
Мелодрамите за мен са малко ненужни. Нормално е да се вълнуват и разчувстват заради раздяла с близките, но малко е прекалено да се акцентира върху това. На моя син често му казвах преди време, че на неговите години съучениците ми като отидат в казарма, по 40дни преди клетвата майките им не са знаели дори в кой край на България са. (за мъжа ми поне е било ясно къде е, защото военно училище, но дотам).

Струва ми се, че на всички участници коремите им са намалели, някак не висят вече надолу. Явно тренировките им са добри и съжалявам, че в предаването не се отделя повече на това, напр с коментари, за коя част на тялото се работи, кой мускул се оформя и тн, мисля, че би било полезно.

# 29
  • Телиш/Плевен
Има ли информация за зодиите на участниците, ако съм ги пропуснала в предходните теми да ги потърся?
Не, изобщо не е ставало дума за зодиите им.

Общи условия

Активация на акаунт