Живот на кантар - тема 3

• 35 945
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Като ги слушах за храната и как я сънуват, нещо ми се струва, че отвън ще отърват козите. Много екстремно е тяхното отслабване, нямат време за настройка и пренастройка, мозъка им още не възприема загубените килограми, ще им трябва време и още много усилия.
Вътре отслабването се случва, защото са в контролирана среда, а отвън ще разчитат на себе си и ако нямат изградена вътрешна нагласа, ще им е адски трудно. Те сега имат нагласа, но тя е комплексна - тяхната мотивация, предаването, треньорите, хъса в игрите и т.н., но след това ще е трудното, защото там никой няма да ги държи за ръка.
Дано успеят, ще се радвам за успеха им.
Пп За протокола - държа фронта, режимна съм.

# 316
Съдейки по видяното досега, това си е част от сценария. Всичко трябва да го изкарват ужасно трудно и без изтезания, физически и психически, не може да се отслабне.
Но предвид режима им вътре, не вярвам, че ще излязат с добри навици. Дано не съм права.

# 317
Нормално е да сънуват храна.
И аз съм сънувала.
То като с цигарите.
Откажеш ги и като почнеш да пушиш насън. Ужас.
Ту се събуждаш напушена и ти е готино, чувстваш, че наистина си се напушил, но и ти олеква, че е било насън.
А  друг път с чувство на вина  се събуждаш.
Виж обаче като съм сънувала торти, палачинки, шоколади.
Грам вина. Виках си - поне се напапах насън, все е нещо Joy
Няма да забравя един сън, правех торта, тамън я приключих. Разрязвам да си хапна и ме събуди алармата. Някакво червено кадифе.
Ужасно беше Joy

Гледам са го качили, отивам да дърпам и ще го врътна набързо я днес, я утре.

# 318
Аз съм испуснала новата тема Joy и се чудя какво се случва.
Като четох коментарите ви се сетих, че и аз съм гледала американския формат, но преди много години, поне 10. От колко върви в Америка? Но повече си спомням последните епизодите, наистина им правиха някаква промяна накрая.
Иначе гледах Иван и Андрей, казаха че от години са предлагали на бтв да направят този формат, но те са отказвали. И те казаха това което си мисля аз, много хубаво предаване, много добра идея, интересно, до някъде възпитателно, но много зле монтирано. Наистина камерата не знае къде гледа, тъпи синхрони, за всяко изречение се включва синхрон, като някакво досадно включване. Същия коментар направиха и за Бригада нов дом, там също е паднало качеството на самото излъчване, иначе са вдигнали бюджета, но монтажа е зле.
Аз продължавам да се чудя на кантара защо няма 3 цифри - стартова, предната седмица и моментна. Все се чудя кой колко е свалил от началото.
И последно, когато си говореха за храните дадоха кадри от визитките им. Е ми вече доста си лични промяната. Наистина са много по-прибрани.

# 319
Правилно ли чух, че готвеха леща с кюфтенца. Странна работа. Все едно боб с наденица. Какъв е тоя режимно-диетичен план техния, не знам.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 06:24 от Джаста Праста

# 320
Александрия и аз си го мислех това.
Да има начално тегло и после всеки следващ кантар. Откъде тръгват и накъде отиват.

# 321
Оххх тази серия доста драматична пак. Гушкане, целувки, ревове ......малко идват в повече.
Наистина беше добре като ги качват на кантара, да изписват отстрани какво са свалили предишната седмица.
И не мога с разбера каква е тази зала на Анита, тъмно е като в г......, ще кажеш че няма прозорци.
И хубаво им го обяснява това за плавното сваляне, ама тогава защо гонят участници, трябваше да се гледа крайния резултат.
Оххх Марти си каза и майчиното мляко, кое момиче харесва, излизали като приятели от 13 години, ама тя хич не се сети коя е. Голям е сладур.

# 322
Факт, че много кофти нарочиха Вили Пефтичева. Харесвам Славко и му симпатизирам - дори искам той да е един от финалистите, но мъже да трупат на жени не беше окей. В този смисъл Тодор ми се вдигна в очите. Според мен без да иска уцели, верния отговор. Грешката на Вили е че трябваше напук да държи ако може още.

Анита супер много ме дразни. Много ми се искаше да се махне. Сега и аз мисля че червените ще загубят кантара.

Абсолютно безсмислено беше да водят детето на Ванко и да го размотават пред камери 15 минути.

Сините ми харесват ама хич ги няма на игрите за предимство.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 17:31 от Lygia

# 323
  • Телиш/Плевен
Аз продължавам да се чудя на кантара защо няма 3 цифри - стартова, предната седмица и моментна. Все се чудя кой колко е свалил от началото.
Тук Ния е написала резултатите досега и каза, че и занапред ще допълва след всеки кантар.
Иначе в Уикипедия също има таблица, може и там да се следи:

# 324
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много ме е яд, че сините винаги падат на игрите. По-едри са, но нямат сила, по-бързо се изморяват и са по-тромави. Червените са и по-слаби, и по-силни, и по-издръжливи.
На първата игра в етапа на прескачане на лентите, Славко докато се прибере при отбора да предаде щафетата /вече беше минал препятствието и просто се връщаше отстрани/, от червените минаха трима.
Русата Виолета много тъпо реагира на играта с тежестите - нарочена била, най-силна била, заплаха за всички... Ми не, най-логичното беше да товарят някой, който вече има допълнителна тежест, за да отпадне по-бързо. Нали за победа се борят уж. Разпределяйки килограмите между различни хора, рискуваха да отпаднат те самите, а и всички да се мъчат по-дълго време.
А Тодор излъга най-нахално. Бил дал нарочно грешен отговор да не товари жените, защото е големият ЖентълменТ, а буквално на следващия въпрос натисна отново бутона, отговори вярно и натовари жена. Логика? Няма.

П.П.: Аз тъкмо се надъхах да се движа повече, докато ги гледах, и не знам как успях да се спъна на равното вкъщи, така си размазах палеца на левия крак, че дори не знам дали ще мога да ходя нормално в следващите дни, камо ли нещо по-сериозно да се разспортувам. Joy

# 325
Аз не можах да разбера, загатнаха за някакъв конфликт между три от участничките и другите ли? Нещо недоизказано се получи.

# 326
Изгледах и аз снощния епизод.Хич не ми лиспваше Анита,бях забравила колко е дразнеща.Ами ясно се вижда разликата между тренировките на Ванко и нейното безцелно викане.
Плевенчанката има страхотно чувство за хумор,за разлика от фотографката.Ами позьорка е пълна за мен,на разговора с мъжа си голямо лензене и веднага го предупреди че е на високоговорител и да внимава какво говори.Не ми е истинска.
Куиза ми беше забавен,Тошко ми напомня на един познат дето беше изневерил на жена си,после голямо подмазване и превъзнасяне като него,тя си му прости и го прибра де,въпреки че на маймуна я беше направил.Сега не казвам,че има нещо такова между тях,може просто да е прекалено емоционален.
Сините хем са по тежки,хем са по тромави,Мартин е доста по силен от всички и млад,Тодор също е доста честолюбив и не се отказва.Славко и Симеон едно че са на възраст и не са толкова нахъсани.Жените на червените също са по леки и пъргави.
Конфликта между червените в предния епизод го обясниха Тодор и фотографката не могат да си поделят лидерството и затова има разделение в отбора им.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 10:18 от Лещичка 💙💚

# 327
  • ПАЗАРДЖИК
Нямам търпение за кантара довечера. На промото изглеждат щастливи и доволни от резултатите. И аз съм доволна тази сутрин- за първи път от няколко години съм под 73 кг. Чувствам се добре, което не ми пречи да ми замирисва от време на време на нещо, т.е.  да ми се прииска да си хапна нещо. Липсва ми биричка с чипс или пуканки, но…ще се наградя след още 3кг.
Според мен трябва да имаме малки реалистични цели, които да ни стимулират, когато ги постигнем и смело да поставим нова цел.

# 328
Мислех, че нещо се бъзикате тук с това Барби, ама явно наистина така я наричат фотографката и тя се радва.

За играта беше логично да остане Рая накрая, даде най-много правилни отговори и игра стратегически. Да, точно така се прави, елиминираш ги един по един, а не трупаш равномерно на всички. Тодор номинира жена, защото те май бяха само жени накрая и Тодор, последен от мъжете. Последният му отговор май действително си мислеше,че дава грешен отговор, а се оказа верен. Другата Вили пак беше логично да отпадне рано. Не е много яка, но пък тежи много, а тежестта, която дърпаха, беше процент от собственото им тегло.

Анита не ми се видя дразнеща този път, развълнувана беше, разчувствана, и доста логичен и успокоителен разговор си проведе с Марто. Даже в лицето ми се видя една идея по-естествена и с не чак такива видими подобрения.

# 329
  • На морето!
Вили фотографката още много ще разгръща от характера си, писаха тук нейни клиенти колко е готина, слънчева и т.н., но подозирам че и те познават само тази страна, която се опитва да представи и пред камерите, зад нея си има  точно такива черти и изключително висока самооценка и дребно интригантство.

Анита треньорката ми звучи и изглежда като Галена, певицата и може би заради това страшно ме дразни.

И аз мисля, че с оглед на игрите за предимство, силите са неправилно разпределени. В сините са с по-голямо средни тегло, средна възраст, повече болежки и проблеми, несравним е потенциалът им с този на червените, които дори акцентираха върху своето предимство, за да ги досмачкат и психически. Крайно неприятни са ми триото и треньорът им.

Много е хубаво, че това предаване мотивира немалко хора да поработят върху хранителните и двигателните си навици.

Общи условия

Активация на акаунт