КРУИЗИ /Тема 20/

• 51 098
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
На кораба всичко се сервира, няма значение къде е акостирал.

# 466
Някой да знае цена на бутилираната вода на борда на корабите Коста? Не пием друго освен вода и не знам има ли смисъл да се купува пакет напитки или да взимаме вода на бройка?

# 467
Моля, някой от пътувалите в Персийски залив, арабски страни да сподели, когато корабът е в пристанище сервират ли се алкохолни напитки.
Разбира се. И се пие доста

# 468
  • София
Вода си купувахме като слизахме на брега - непосредствено преди да се върнем вземахме 2 шишета от 1.5 л.

# 469
Някой да знае цена на бутилираната вода на борда на корабите Коста? Не пием друго освен вода и не знам има ли смисъл да се купува пакет напитки или да взимаме вода на бройка?
Водата е 3.50 Е, но разрешават да се внася.
Не си заслужава пакет, още повече, че в някои пакети /стандартния алкохолен/се включват само 7 бр. х 0.5 л

# 470
Здравейте, някой пътувал ли е с Сosta Pasifica скоро? Много ли е амортизиран или го бива като цяло (гледам, че е от по-старичките)? Благодаря!

# 471
Здравейте, някой пътувал ли е с Сosta Pasifica скоро? Много ли е амортизиран или го бива като цяло (гледам, че е от по-старичките)? Благодаря!
Бяхме юни на него. Той е от по-старата концепция. Различен е от новите кораби. Те са по-големи и по-модерни, някак по-лъскави. Има си собствен чар, по-малко хора, няма я блъсканицата. Основния ресторант е на 2 етажа, вечер сервитьорите изнасят програма. Бюфета също е много добре организиран. Много ни хареса храната.
Имахме забележки за вечерната програма.
Били сме на Фаволоса и Фортуна и знаехме какво ще бъде на Сosta Pasifica.

# 472
Бяхме юни на него. Той е от по-старата концепция. Различен е от новите кораби. Те са по-големи и по-модерни, някак по-лъскави. Има си собствен чар, по-малко хора, няма я блъсканицата. Основния ресторант е на 2 етажа, вечер сервитьорите изнасят програма. Бюфета също е много добре организиран. Много ни хареса храната.
Имахме забележки за вечерната програма.
Били сме на Фаволоса и Фортуна и знаехме какво ще бъде на Сosta Pasifica.

Много благодаря за инфото! Не търся лъскаво, но да е прилично, че за мъжа ми ще бъде първи круиз, а аз не съм била на Costa преди. Супер за храната, вечерната програма не е за нас, защото сме с малко дете. Случайно да сте ползвали детския клуб?

# 473
Много благодаря за инфото! Не търся лъскаво, но да е прилично, че за мъжа ми ще бъде първи круиз, а аз не съм била на Costa преди. Супер за храната, вечерната програма не е за нас, защото сме с малко дете. Случайно да сте ползвали детския клуб?
[/quote]
Не сме ползвали детския клуб, но минавахме покрай него и винаги имаше дечица. Като цяло на кораба имаше много млади хора и много деца.

# 474
  • София
Ние бяхме на Коста Фашиноза в края на юни. Дъщеря ми е на 8 години и в началото много искаше да я оставя в детския клуб, но след едно събиране на детска дискотека, където повечето деца бяха италианчета и водещите говореха предимно на италиански и тя нищо не разбра от игрите, се притесни и вече не искаше да я оставя в детския кът. На първия ни круиз с MSC бяхме без деца, но там като че ли нямаше толкова италианци и водещите говореха на английски, испански, немски и италиански. На Коста малко прекаляваха и с италианските шлагери, въпреки че маршрутите не се различаваха супер много.

# 475
Ние бяхме на Коста Фашиноза в края на юни.

Благодаря за инфото!

# 476
Започвам да планирам круиз за догодина. Това ще ни е първи круиз и не знам дали ще се справя. Двама възрастни тинейджър на 17 /който пак се води възрастен/ и дете на 9. Не знам дали ще успеем да се вмъкне в бюджета около 8 хил. За всички. Гледам да се тръгва от Атина за да избегнем самолетните билети. До там ще се предвижим с  колата и ще я оставим на паркинг. Каюта с балкон без включен пакет с напитки. Никой от нас не пие алкохол. Вода има ли на хранения поне или някакви сокове на закуска. Гледам Италия-Черна гора-Хърватска-Гърция. Може да сменя дестинацията стига да се впишем в бюджета. Дано открия нещо, което да ни устройва. За интернета става ли с е-сим. И тези дестинации които са в ЕС не е ли редно да има интернет като си в италянси води например. Май много станаха въпросите, но ми е пълна каша и не знам от къде да започне да гледам.

# 477
Започвам да планирам круиз за догодина. Това ще ни е първи круиз и не знам дали ще се справя. Двама възрастни тинейджър на 17 /който пак се води възрастен/ и дете на 9. Не знам дали ще успеем да се вмъкне в бюджета около 8 хил. За всички. Гледам да се тръгва от Атина за да избегнем самолетните билети. До там ще се предвижим с  колата и ще я оставим на паркинг. Каюта с балкон без включен пакет с напитки. Никой от нас не пие алкохол. Вода има ли на хранения поне или някакви сокове на закуска. Гледам Италия-Черна гора-Хърватска-Гърция. Може да сменя дестинацията стига да се впишем в бюджета. Дано открия нещо, което да ни устройва. За интернета става ли с е-сим. И тези дестинации които са в ЕС не е ли редно да има интернет като си в италянси води например. Май много станаха въпросите, но ми е пълна каша и не знам от къде да започне да гледам.
Тези дни гледах на Аида, защото и аз искам Хърватска за др година. И ние сме 3 възр и дете и балкон ми излизаше около 3.500 евро. Така че вижте на aida.de тръгване от Корфу. При тях на всички хранения има вкл напитки.

# 478
  • София
Здравейте!
Има ли пътували с MSС Виртуоза по този маршрут?
Бихте ли споделили  мнения, впечатления и препоръки например, освен в Англия виза необходима ли е някъде другаде и други важни подробности за които не бихме се сетили?
Много благодаря!

# 479
Тези дни гледах на Аида, защото и аз искам Хърватска за др година. И ние сме 3 възр и дете и балкон ми излизаше около 3.500 евро. Така че вижте на aida.de тръгване от Корфу. При тях на всички хранения има вкл напитки.
Влязох в сайта. Но не се оправям с немския хич, а не видях от някъде да се сменява на английски.  Иначе тръгване от Корфу ме устройва повече. До там ми е 500 км с колата. Не знаех, че тръгват от там.

Общи условия

Активация на акаунт