КРУИЗИ /Тема 20/

• 51 789
  • 782
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте планирам втория ни круиз спряла съм се на Норвежките фиорди някой бил ли е края на юни какво е времето там
      Бяхме в началото на юни 2024.
 Времето беше супер - леко  ръмя  един ден за около час и още един ден малко по-силно преваля в Гейрангер пак около час. През останалите дни беше слънчево  температури  минимални около 8-10 гр сутрин и 15-18 градуса през деня.

# 781
  • София
Здравейте планирам втория ни круиз спряла съм се на Норвежките фиорди някой бил ли е края на юни какво е времето там
Времето там е непредвидимо. Ние бяхме средата на юли и в Берген беше 30с, пресякохме полярният кръг по къси панталонки, но на Норд Кап беше 10с само за нощ от жега, стана студ.

Много е красиво, препоръчвам с две ръце.

# 782
  • Пловдив
Ние в началото на юли акостирахме в Берген на 7 °С и пороен дъжд с вятър, към обед спря да вали и се показа слънце и според телефона ми беше 17°С с усещане за 20°С.
В Гейрангер на финала се изсипа хубав дъжд за около час.
По пътеката към Прейкестолен, малко след началото на прехода, падна мъгла и хората, които слизаха, казваха, че нищо не се вижда на скалата. Докато се изкачим, нямаше и помен от мъгла - имаше слънце и чудесна видимост.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 22:43 от avia

Общи условия

Активация на акаунт