Име за момиче

• 3 073
  • 65
  •   1
Отговори
# 15
Повече ми харесва името Елица, но и Радина не е лошо. Срещала съм и Радмила.

Успех!

# 16
Елица ми допада повече.
Вместо Радина бих предпочела Рада.

# 17
И двете имена са красиви. Р в началото на думата дава много силни лидерски качества. И аз съм с Р, кръстена съм на баба ми Рада. И тя беше доста силна и авторитетна фигура. Ц-то в Елица ме дразни. Аз самата също имам ц в името и не си го харесвам. На латиница спелувам като ts. Обикновено произнасянето е проблем.

# 18
Желая леко раждане и бързо възстановяване, а по въпроса: Изключително нежно и красиво е името Елица 🌷

# 19
# 20
  • София
Радина е прекрасно - и като значение, и като звучене. Елица е с хубаво значение, но заради "ц"-то го усещам спънато, неблагозвучно.

# 21
Елица е много красиво име.
Докато Радина - не бих го избрала. Може би ако беше Рада, да беше по-добре, но пак Елица щеше повече да ми харесва.

# 22
Радина ми харесва повече.

# 23
Радина за мен и то категорично.

Елена бих предложила, вместо Елица.

# 24
  • Down south
И двете имена са красиви, и двете ми харесват.
Елица е много нежно, само това "ц" би било проблем при произношение.
Радина е едно от люимите ми имена и беше и в моят списък.

Леко раждане и бързо възстановяване!

# 25
  • Банско
Елица

# 26
И двете имена са хубави.
Радина се пише и произнася по-лесно от чужденци, ако това е критерий за вас. Галеното е Ради, което на мен много не ми харесва.
Елица е малко трудно за писане и произнасяне от чужденци, но пък галеното Ели ми харесва повече.

# 27
И двете имена много ми харесват. Клоня обаче повече към Елица, а не към Радина. Лично аз пред Радина винаги бих предпочела Рада.

От друга страна, Елица празнува имен ден на прекрасния празник Цветница.

# 28
  • София/Севлиево
Аз съм Елица и хич не съм нерешителна Simple Smile Дори съм голям инат, много упорита и навия ли си нещо на ума нищо няма да ме спре.В чужбина ми казват или Елиза или само Ели.
Радостина ми харесва повече от Радина.
Което и да изберете все е хубаво.Леко раждане.

# 29
  • Телиш/Плевен
Елица Heart

Общи условия

Активация на акаунт