Отговори
# 720
Ето един фраг,който влезе в историята на турските сериали,и после как няма да ни е яд.Дори не знам Онур глупак ли е или не,не мога да определя,по-зле от глупак

# 721
От известно време я караме с по един фраг като го пускат, когато си решат. Не се надявам на втори днес. Но може пък да ни изненадат по нощите като за към финала.
Аз само не знам като до последно си продавал пълен сезон и тези, които са го купили така дали не дължи продукцията неустойки. Да трябва да плаща вредни,че приключва по рано. Също така с този негативен отзив по цял свят из социалните мрежи кой ще седне да гледа сезон 3 втори път по телевизията.
За арабите също ми е интересно като голям клиент дали няма Онур да има загуби,доста им навреди. Колко сцени рязаха.
То може и затова да е орязан бюджета, защото ще плаща Онур неустойки Simple Smile

# 722
Наде, на мен също ми е странно как е продаден трети сезон. Ясно, че не е като зарзават, но какво всъщност се продава - сезон, който може да е с произволно число епизоди или сезон с конкретен брой епизоди?
 Тук пишеше една дама, която разбираше от маркетинга в тази област. Лично аз бих била много благодарна, ако се включи да ни освети.

# 723
Изтекло инфо за финала на сериалчето ни Grinning

# 724
забелязали ли сте запазената марка на СейФер - целувката по носа. В 3 сезон това правят Аби и Суна, а не СейФер. Странно е.

# 725
# 726
Ани зайче, то всичко в сезон 3 е странно. Едно нормално нещо няма. За това ли се учудваш. То нали това ни е новата двойка и новите главни. Сейфер кучета ги яли. Те са там само за подпомагащи. Като декорите в пиесите. Играят дървото Simple Smile
Дано са доволни от продукцията и Ербер или там как бяха. Могат да се похвалят, че приключиха/гъкнаха златната гъска. Може новите главни да си сложат това в сивито,че могат да заличават сериалите. Да ги наемат като трябва да финишират някой проект Grinning
На Афрам им пожелавам успех извън Турция, някъде, където ще ги оценят.

# 727
Благодаря за превода на резюмето и за снимките от 99-ти епизод! Flowers Hibiscus Аз очаквам епизода с нетърпение - искам да видя и как всички ще празнуват заедно след сватбата. Сигурно ще има песни и танци. Heart Eyes Ето още малко прекрасни снимки от епизода с Аби и Суна - страхотни са! Heart Ерсин и Берил са невероятни актьори и прекрасни хора! Вижда се, че антифеновете няма да спрат да злобеят, да завиждат и да ги плюват. За тях те са виновни за края на сериала, но въобще не е така - историята на Аби и Суна си е много интересна, а ЕрсБер играят отлично ролите си. Revolving Hearts Който не го вижда си е негов проблем! Рейтинга падна заради глупостта в 89-та серия - но добре поне, че стана ясно какво точно е станало. Колкото до рейтинга на 98 епизод, който бяхте пуснали със снимки на Суна и Аби - само да кажа, че в трейлърите за този епизод бяха Сейфер - сватбата на Сейфер, щастието на Сейфер - тогава защо феновете не са гледали като в трейлъра нямаше Абсун! Thinking Да, за щастие в епизода имаше много сцени на Аби и Суна, но имаше и много на Сейран и Ферит - епизода си беше супер! Рейтинга е незаслужено нисък - от ината на някои фенове за съжаление страдат актьорите. За мен сезон 3 си е много интересен и с радост ще го гледам пак, когато го пуснат по БТВ Стори с бг аудио! Само се надявам финала на сериала да е щастлив и за Абсун и за Сейфер! Hands Pray

Относно резюмето - нищо не са написали за бременността на Сейран, но пък за това говорят в промото така, че очакваме тази хубава новина в епизода! Two Hearts Сигурно Сейран и Ферит ще искат да са приемно семейство за малката Зехра, но ще потърсят защо майка й я е оставила и там ще се натъкнат на нещо и съответно на Ташко. Може би двете деца са брат и сестра - може майка им нещо да е болна и в крайна сметка те да ги осиновят заедно, за да не ги разделят! Hug По отношение на Серпил - със сигурност проблемите й ще са свързани с онези мъже, които я преследваха и от които я отърва Карам. Сега, когато него го няма - сигурно ще се появят пак, та Корхан ще трябва да я предпазят. Wink Можеха спокойно да минат и без това, ама карай. В крайна сметка тя Серпил завърши историята около Суна и Аби - но историята свързана с преследването на Карам. Все пак го заловиха след като тя призна, че той я е накарал да шпионира семейството и че иска да убие Аби! Един вид Серпил помогна на Абсун и това ме радва. Blush Надявам се, че Карам няма да се появява повече. Не искам и Тарък да се връща - не разбирам защо трабва да идва точно в последните 2 серии - със сигурност не е за добро. Дали е свързан с тези деца и майка им или просто е успял да избяга и да се спаси след като го пратиха в онзи контейнер по море - вероятно ще иска да отмъсти и на Халис и на Ферит и на Корхан, но се надявам да го заловят този път окончателно и никой да не пострада. Hands Pray Все пак се завръща и Халис - може изненадващо да се появи и да помогне на Ферит и семейството си срещу Тарък. Незнам дали ще има скок във времето, но се надявам на щастлив финал както за Суна и Абидин, така и за Сейран и Ферит. Hands PrayRevolving HeartsHeart

# 728
Благодаря за превода на резюмето и за снимките от 99-ти епизод! Flowers Hibiscus Аз очаквам епизода с нетърпение - искам да видя и как всички ще празнуват заедно след сватбата. Сигурно ще има песни и танци. Heart Eyes Ето още малко прекрасни снимки от епизода с Аби и Суна - страхотни са! Heart Ерсин и Берил са невероятни актьори и прекрасни хора! Вижда се, че антифеновете няма да спрат да злобеят, да завиждат и да ги плюват. За тях те са виновни за края на сериала, но въобще не е така - историята на Аби и Суна си е много интересна, а ЕрсБер играят отлично ролите си. Revolving Hearts Който не го вижда си е негов проблем! Рейтинга падна заради глупостта в 89-та серия - но добре поне, че стана ясно какво точно е станало. Колкото до рейтинга на 98 епизод, който бяхте пуснали със снимки на Суна и Аби - само да кажа, че в трейлърите за този епизод бяха Сейфер - сватбата на Сейфер, щастието на Сейфер - тогава защо феновете не са гледали като в трейлъра нямаше Абсун! Thinking Да, за щастие в епизода имаше много сцени на Аби и Суна, но имаше и много на Сейран и Ферит - епизода си беше супер! Рейтинга е незаслужено нисък - от ината на някои фенове за съжаление страдат актьорите. За мен сезон 3 си е много интересен и с радост ще го гледам пак, когато го пуснат по БТВ Стори с бг аудио! Само се надявам финала на сериала да е щастлив и за Абсун и за Сейфер! Hands Pray

Относно резюмето - нищо не са написали за бременността на Сейран, но пък за това говорят в промото така, че очакваме тази хубава новина в епизода! Two Hearts Сигурно Сейран и Ферит ще искат да са приемно семейство за малката Зехра, но ще потърсят защо майка й я е оставила и там ще се натъкнат на нещо и съответно на Ташко. Може би двете деца са брат и сестра - може майка им нещо да е болна и в крайна сметка те да ги осиновят заедно, за да не ги разделят! Hug По отношение на Серпил - със сигурност проблемите й ще са свързани с онези мъже, които я преследваха и от които я отърва Карам. Сега, когато него го няма - сигурно ще се появят пак, та Корхан ще трябва да я предпазят. Wink Можеха спокойно да минат и без това, ама карай. В крайна сметка тя Серпил завърши историята около Суна и Аби - но историята свързана с преследването на Карам. Все пак го заловиха след като тя призна, че той я е накарал да шпионира семейството и че иска да убие Аби! Един вид Серпил помогна на Абсун и това ме радва. Blush Надявам се, че Карам няма да се появява повече. Не искам и Тарък да се връща - не разбирам защо трабва да идва точно в последните 2 серии - със сигурност не е за добро. Дали е свързан с тези деца и майка им или просто е успял да избяга и да се спаси след като го пратиха в онзи контейнер по море - вероятно ще иска да отмъсти и на Халис и на Ферит и на Корхан, но се надявам да го заловят този път окончателно и никой да не пострада. Hands Pray Все пак се завръща и Халис - може изненадващо да се появи и да помогне на Ферит и семейството си срещу Тарък. Незнам дали ще има скок във времето, но се надявам на щастлив финал както за Суна и Абидин, така и за Сейран и Ферит. Hands PrayRevolving HeartsHeart

Не гледаха хората, защото почти целия епизод беше свързан с тях, те бяха почти във всяка сцена на Сейран и Ферит, дори в стаята си не успяха да останат насаме, защото Абидин и Суна се набутаха при тях, сватбата им я направиха по бързата процедура колкото да има нещо.

# 729
Roxis, любимата Ви дума е Заедно.
Всички събития очаквате да се случат с участието на Заедно главните СейФер и второстепенните, вашите любимци. Затова нещата не вървят, трябва всеки да си има собствен "филм".

# 730
Рокси, жалко че няма група на Ерсин и Берил, но какво да се прави като много малко са феновете им, а ти си принудена да пишеш тук, където вече почти никой не те чете. А тая двойка е много успешна, прекрасно се справи със задачата да срине сериала, да настрои фенската маса срещу себе си, да засили любовта й към АфРам. Вече в актьорските среди се знае, че те изместват главните  и сигурно трудно ще се излъже някой да работи с тях.

# 731
Не гледаха хората, защото почти целия епизод беше свързан с тях, те бяха почти във всяка сцена на Сейран и Ферит, дори в стаята си не успяха да останат насаме, защото Абидин и Суна се набутаха при тях, сватбата им я направиха по бързата процедура колкото да има нещо.

anabeell - Спокойно в епизода утре ще продължат със сватбата на Сейран и Ферит - по-скоро с празненството след нея. Blush И от излезлите видеа зад кадър и от резюмето и от снимките става ясно, че ще има танци, песни, веселие - дано хубавите моменти продължат по-дълго! Hands Pray Разбира се там също ще са и моите любимци Аби и Суна и си чакам хубави моменти с тях. Revolving Hearts Ще бъдат и останалите, но ще има и много хубави Сейфер сцени! Ще наблегнат на тях като младоженци. Sparkling Heart

Колкото до епизод 98 - едно от хубавите неща в сериала е точно силната връзка и хубавите сцени на четиримата Суна и Абидин, Сейран и Ферит - това беше съсипано в 89-ти епизод, но сега малко по малко го възстановиха. Аз лично харесвам сцените с четиримата още от сезон 1, особено когато избягаха заедно. Иначе съм съгласна, че не бива да са все заедно - двойките си имат нужда от самостоятелни сцени. Така, че дано натам видим такива - отделни хубави индивидуални сцени с двойките. Hands Pray

Преди Аби и Суна да влязат при Сейран и Ферит те почукаха на вратата - сцената с туршията от сливи на мен ми беше забавна. Joy Друг е въпроса, че не биваше Ферит да ги предлага на Сейран като й казва, че е бременна, а на нея й стана кофти, защото не е. Той пък искаше да си представи, че е така. Rolling Eyes Според мен трябваше да направят сцена на Сейфер, които танцуват заедно, а тази със яденето и туршията да си я оставят на Абсун. Heart По същия начин аз пък много исках Аби и Суна сами да отидат да пазаруват дрешките за бебето си, но тук пък с тях дойдоха и Сейран и Ферит! Според мен нямаха работа там, но така са го измислили сценаристите. Wink Хубави са сцените с четиримата - и в магазина бяха забавни, но нека всяка двойка си има своите моменти отделно - иначе нека имат разбира се и общи сцени и да се подкрепят. Sunglasses

ani.zaiche - говори си, не ми пречиш! Ти също понякога пишеш какво ли не, но все пак те чета! Както казах, никой не е длъжен да чете някого насила. Wink

Колкото до Берил и Ерсин - спокойно можех да направя тема за тях, но реших, че няма смисъл защото има много злобни хора и антифенове, които и там щяха да влязат нарочно само и само, за да плюят по тях.Unamused Ужасно е това плюене под снимките на актьорите в профилите им, както и тези непрекъснати обиди по техен адрес. Triumph  Не мога да повярвам, че някои не правят разлика между герои и актьори. Disappointed  Щом не са главните - другите за тях са нищо! Е не е така - всеки има своята важна роля в историята и трябва да бъде уважаван заради труда, който полага. Wink Тук е голямата разлика между феновете на едните и феновете на другите - аз лично не съм видяла феновете на ЕрсБер да говорят срещу Афра и Мерт. Докато другите не спират да ги обиждат, което е прекалено.Angry За щастие Ерсин и Берил имат много фенове по света и има с кого да си пиша за тях и да си ги коментирам. Има много страници, групи и т.н. Revolving Hearts  Аз пиша тук, защото коментирам и сериала, а те са част от него. Щом ти преча - подминавай постовете ми. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 00:32 от Roxis

# 732
Сцената с туршията беше изключително тъпа. Сцените с четиримата също бяха много тъпи. Навират Абсун при Сейфер, защото иначе никой няма да ги гледа. Така поне издържалите стоически фенове на Сейфер гледат и супер тъпите и скучни Абсун. Те ако останат само двамата в сцена, няма да има за какво да си говорят, толкова са без история, измислена двойка. Също, ако има тема за Берил и Ерсин, сигурна съм, че никой няма да ходи да плюе там. То и никой няма да я чете де Smirk

Добро утро в петък, момичета Kissing Heart Дано днес с песните, танците и забавлението да не стане като в индийски сериал Grinning То е ясно, че Серпилчето ще развали сватбата и Феро сигурно ще хукне да оправя живота й /дано не го спасява баре/ 🤦‍♀️

# 733
Добро утро и от мен, мацки! 🫶
 Честит предпредпоследен СейФеров ден! 🥹

♾🤍🧿🧄🪬
Какви АбСун, на кой въобще му пука за тях и скапаната им история, ( не, че имат собствена такава)!
Вече дори са ми тоооолкова безинтересни , (не че някога са ми били интересни), че и да ги “плюя” ми е безинтересно! Ако можех и на онлайна щях да превъртам сцените с тях - отвратителни са! Ама те все са набутани при СейФер и щеш не щеш си длъжен са им гледаш скапаните физиономии!

# 734
Добро утро и от мен, мацки! 🫶
 Честит предпредпоследен СейФеров ден! 🥹

♾🤍🧿🧄🪬
Какви АбСун, на кой въобще му пука за тях и скапаната им история, ( не, че имат собствена такава)!
Вече дори са ми тоооолкова безинтересни , (не че някога са ми били интересни), че и да ги “плюя” ми е безинтересно! Ако можех и на онлайна щях да превъртам сцените с тях - отвратителни са! Ама те все са набутани при СейФер и щеш не щеш си длъжен са им гледаш скапаните физиономии!

Добро утро, момичета!

Това е превода на написаното от Пелин.

🥰🥰🥰

Единствената печалба от сериала беше, че се намериха.

Общи условия

Активация на акаунт