Кои са най-добрите елитни ресторанти в София?

• 9 938
  • 98
  •   1
Отговори
# 45
В Хепи ходят много ученици и студенти, защото е евтино. Сядат в ресторант и плащат колкото в KFC.

# 46
  • Glasgow
Аз не мисля, че хората, които ходят в Хепи го имат за изискан ресторант висок клас, просто става бързо, няма изненади с храната- и то как да има като е готова- пусната в микровълновата, поне така беше преди.

# 47
От години не посещавам Хепи, защото съм получавала киселини всеки път. Но, да, евтино е и става бързо. В интерес на истината, доста чужденци когато посещават България сядат там.

# 48
В Хепи ходят много ученици и студенти, защото е евтино. Сядат в ресторант и плащат колкото в KFC.

Това е за вицове. Не съм ходил от години в Хепи, ама има меню с цени в сайта им.
Особено ученици ходят, ама на кафе или какво? Или тея ученици от частните училища по 2-3К на месец ?
Салата 15лв, основно някаво 15-20+, десерт 7-10лв и т.н.
   1-2-3-то с една бира за двама е 100лв, а там се чака и бакшиш.
 Ако пък е вино, не наливно отиваш с бакшиша за двама на 120-140лв с лекота. Направо си е евтино така ли?

# 49
  • пустинята Гоби
Да, зет ми е чужденец и си умира за Хепи - задължително го посещава като е в БГ.

Лично аз не го намирам за евтино място, за посредствено и продаващо полуфабрикати - да. Поръчваме чат-пат за вкъщи, защото живеем срещу него.

# 50
Не знам дали е истина, но са ми казвали, че слагат натриев глутамат на храната.

# 51
Не знам дали е истина, но са ми казвали, че слагат натриев глутамат на храната.
Истина е, но се слага масово и от другите.

# 52
  • Glasgow
От години не посещавам Хепи, защото съм получавала киселини всеки път. Но, да, евтино е и става бързо. В интерес на истината, доста чужденци когато посещават България сядат там.
те дори не знам по чии критерии и класации бяха станали най-добрият ресторант на годината преди време за Лондон 🧐🤔
Аз за бързо обслужване посещавам една верига в UK по сходен стандарт с Хепи, бюджетна, имат бранчове в почти всеки град, (не във всички, защото на някои по елитни места местните протестират срещу отваряне, щяло да привлече нисък клас клиенти)- често са обект на присмех в социалните медии, че е за мързеливи хора, които не могат да си стоплят храната на микровълновата в тях и ходят на кръчма да ядат храна от микровълновата 😅 имам си две неща от менюто дето харесвам и се надявам да е приготвено на момента. Става бързо, можеш да поръчаш от приложение, не работят с резервации, имат промота за различни дни от седмицата. Винаги е пълно, а преди месец бяха снимали и принц Уилям там😅
Естествено не мисля, че е елитно място с превъзходна храна, ако искам нещо по добро за повод посещавам други места

# 53
За това посещенията ми в ресторант са ограничени, до препоръчани такива,от приятели.

# 54
  • пустинята Гоби
Мисля, че за обслуждане бяха взели награда в Лондон, но така или иначе менюто им там е различно, не е като тукашното.

# 55
Grinning погледнете някой път кой седи на опашка пред Хепи.
Цените на kfc, хич не са тънки. По въпроса кой ходи или не ходи , 20 -30 лв за ядене плюс безалкохолно не е някаква непосилна сума.
Въпросното сравнение го знам от ученик Grinning учениците и студентите не поръчват като нас, и винце и туй-онуй. Поръчват си според бюджета.
Салата 15 лв в центъра вече е евтино, предвид масово че гонят вече 18-20 лв

# 56
  • Melmak
Пред хепи има опашка, защото някои хора харесват полуфабрикатната им храна, смятат, че обслужването е добро и като се чудят къде да ходят не им хрумва друго. Не сядам в хепи, освен в краен случай. Като сме се събирали с колеги и винаги е било.. къде да идем, къде да идем.. ами айде в хепи…

# 57
Хепи не е евтино и не ходят заради това...Цените са като на повечето места в София, дори някой неща са по-скъпи. Просто Хепи се наложи с агресивен маркетинг и позната марка. Аз не го харесвам, за мен всичко има еднакъв вкус. Но е факт, че опашките са огромни... Същото е с Бурата, още по-популярен вече.

В България "никой не ходи в Хепи", "никой не яде в Макдоналдс", "никой не гледа Биг Брадър", "никой не слуша чалга", а всъщност масово се прави. Просто обичаме да се правим на интересни и сме доста комплексирани.

Ходили ученици и студенти защото било евтино... Боже, тук наистина има страхотни бисери, ето за това този форум е известен. :Д Смях...

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 13:44 от Somebody12

# 58
  • Melmak
Бурата и Хепи са си едно и също…

# 59
Бурата и Хепи са си едно и също…
Да, но е станало много популярно. Цените са евтини. Пак се чака на опашки и определено не са студенти и ученици...За Бога.. хаха Иначе не е моето.

Общи условия

Активация на акаунт