Кои са най-добрите елитни ресторанти в София?

• 9 945
  • 98
  •   1
Отговори
# 60
Somebody12, почти всеки ден минавам през Хепи на Раковска и това ми е впечатлението възрастова група 15-25 седи отпред, дали ти е бисер или виц ми е все тая, това виждам аз и за това чувам от гимназисти.

# 61
Somebody12, почти всеки ден минавам през Хепи на Раковска и това ми е впечатлението възрастова група 15-25 седи отпред, дали ти е бисер или виц ми е все тая, това виждам аз и за това чувам от гимназисти.
Може би е популярно сред тях, но по-скоро го отдавам на мода, не цени, защото не се различават особено от другите. Вътре не ми е направило такова впечатление... има всякакви хора. От млади до стари, през рождени дни и срещи. Не знам как станаха толкова успешни.

# 62
  • София
Затворили са Конфети. Не е елитен, ама си го обичах, особено сладоледа. Пък и кухнята...
😭

# 63
Eee жалко и аз обичах сладоледа , преди години много ходих  и имам спомени Sad(

# 64
  • София
Много зависи от Хепито. Например тези в Люлин и Младост масово се посещават от семейства защото имат детски кът. Това на Раковски е близо до много училища, НАТФИЗ и т.н та се посещава може би от по млади. Хич не може да се нарече евтина веригата. Буратите пък са по-модерни заради тази в Маринела според мен. Който няма пари за Панорамата и Капитан Кук е нагъчкан долу. Среден клас вървежни.

# 65
  • София
В Бурата повече няма да стъпя!
Всичко беше перфектно, но явно са решили да се правят на американска верига и на всеки кръгъл час пускат висока музика и сервитьорите танцуват. Направо ми докараха нервна криза на третия път!

# 66
  • Glasgow
В Хепи танцуваха преди поне 15г😅не знам дали навсякъде, в Пловдив танцуваха. Dont cha wish your girlfriend was hot like me 💃🏻💃🏻💃🏻😅

# 67
  • пустинята Гоби
Хепито на Раковска със сигурност не се посещава от учениците наблизо, едното училище е основно, в другото учат децата ми и честно да ви кажа хабер си нямат да ходят баш там, пък студентите на НАТФИЗ си имат супер кафене, какво да правят в това миризливо Хепи.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 23:49 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 68
Аз имам малко нетипичен вкус  и обичам да откривам места за хранене в крайни квартали. Имам едно любимо в Люлин със страхотна кухня. Никога не съм харесвал местата които всеки знае и посещава.

# 69
# 70
Grinning определено никой не сяда в междучасието в ресторант.
Повечето си разсъждавате без да имате реална представа. Млади хора не отиват набързо да седнат на ресторант, определен повече време прекарват вътре.
Ние възрастните набързо сядаме само на обедно меню.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 19:56 от zari65

# 71
Затворили са Конфети. Не е елитен, ама си го обичах, особено сладоледа. Пък и кухнята...
😭

Работи си, просто имаха два дена профилактика. Днес минах от там и беше пълно.
Визирам обекта на Витошка.

# 72
  • Melmak
😭

Работи си, просто имаха два дена профилактика. Днес минах от там и беше пълно.
Визирам обекта на Витошка.

Обектът на Графа е временно затворен, не знам колко временно.

# 73
В Бурата повече няма да стъпя!
Всичко беше перфектно, но явно са решили да се правят на американска верига и на всеки кръгъл час пускат висока музика и сервитьорите танцуват. Направо ми докараха нервна криза на третия път!
Къде е този ресторант?

# 74
Аз имам малко нетипичен вкус  и обичам да откривам места за хранене в крайни квартали. Имам едно любимо в Люлин със страхотна кухня. Никога не съм харесвал местата които всеки знае и посещава.

Може ли да споделите кое е това ресторантче? Благодаря Blush

Общи условия

Активация на акаунт