Релефна бенка

• 1 257
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,искам да си изследвам бенките по тялото, имате ли наблюдение за изследване с FotoFinder .Или да ми препоръчате къде, в София мога да ги изследвам.Не намери преглежда ли д-р Гаврилова.Всъщност ме притеснява з нови бенки,появиха се като сърбящи пъпчици ,които сега ми приличат на бенки .Препоръчайте ми кожен лекар,който ще обърне внимание.

# 16
Д-р Наташа Цекова предлага FotoFinder.

# 17
Д-р Наташа Цекова предлага FotoFinder.
Надеждно ли е това изследване

# 18
Тя ще ви прегледа цялото тяло с дерматоскоп. Това изследване се прави след това, като се сканират всички бенки и на следващата година или когато правите следващ преглед светва ако има някакво изменение в някоя от бенките. Поне аз така го разбрах. И ако имате допълнителна здравна застраховка го покрива.

# 19
  • Melmak
Запишете се за консултация при доц. Ива Гаврилова и ще ви обясни и за фотофайндъра. Не го прилага при всеки пациент. Примерно каза, че за мм няма смисъл. Той е нейн пациент и се оперира при нея.

# 20
Здравейте и аз имам една бенка на гърба кафява над кожата с лек ръб не ме боли не ми създава някакъв проблем но ме е страх до нея имам друга  ако може някой да ме успокои малко ще съм благодарна

# 21
  • Melmak
Не сме лекари да ви успокояваме. Отидете на дерматолог да ви види.

# 22
ММ го оперира д-р Тодор Йорданов, страхотен млад лекар и прекрасен човек, препоръчвам го.
Иначе сме доволни и от д-р Мангъров, дерматолог, той не прави операции, но е добър диагностик.

Общи условия

Активация на акаунт