Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря за превода 💐
Обаче физиономията на Гюлчето на масата е безценна😂😂 Не се радва на тази снаха.
Но съм сигурна, че ще омекне като я опознае и разбере някои неща.
Абе подсмихва се тя, Нинче, според мен омеква.. 😁😉
Дидко, голямо повръщане ще е паднало, от един месец е като вдън земя и сега харесва фрага посред нощите.. 
Ашк олсун! 🤫🙃

# 691
Благодаря за превода 💐
Обаче физиономията на Гюлчето на масата е безценна😂😂 Не се радва на тази снаха.
Но съм сигурна, че ще омекне като я опознае и разбере някои неща.
Абе подсмихва се тя, Нинче, според мен омеква.. 😁😉
Дидко, голямо повръщане ще е паднало, от един месец е като вдън земя и сега харесва фрага посред нощите.. 
Ашк олсун! 🤫🙃
Как с лиген не направо с корито

https://x.com/gururlask/status/1914087925433741797

Броменс рокс

# 692
Deha

Епизод 28 Трейлър 1

"Чрез силата на вярата ли ще ме убиеш?"

Девран: Ти спаси живота на моята сестра. Аз няма това без отговор. Не бих го направил! Накратко бъди спокоен докато лежиш.
Джавидан: Тази защо е тук? Защо ние сме длъжни да се занимаваме с дъщерята на онази жена?
Девран: Мила бабо, нека не е заради дъщерята на онази жена Имре с мен е тук...

Гюлче: Какво стана, Айсел? Парите може ли да купят всичко?
Имре: Вече си длъжен да се оперираш.
Девран: Докато не реша проблема с Карахан не мога да направя нищо, Имре.

Карахан: Как ще ме убиеш? Чрез силата на вярата ли?
Девран: Ще използвам умът си.

Не успях да се включа в онлайна, но се радвам, че вие, момичета, толкова обстойно сте коментирали видяното. Така поне се ориентирах какво се е случило и ще мога спокойно да дочакам бг. превода.
Доста инфарктен е бил и този епизод. Напрежение и наситено с обрати действие. Браво на сценаристката, поддържа темпо и успява да ни изненада с неочаквани събития. Нито една от сюжетните линии е не заметена.
Не зная за вас, но аз си мисля, че само няколко епизода ни остават до края на сериала. Драмата достигна кулминационната си точка и оттук насетне ни предстои развръзката.
Ще излязат прави тези, които писаха, че сериалът ще приключи на 30-32 епизод.
Диди, благодаря за подробния превод на епизода и фрага.

# 693
"Знаеш го от първия ден..."

И ние го знаехме. 🙂
Лека, момичета! Благодаря за компанията и всичко споделено! ❤️

# 694

Лека нощ!

# 695
Аз пък съм сигурна,че  Арас е влюбен.. Толкова много си личи, когато истинските АрМел взимат превес над ИмДев. А и очите никога не лъжат..
Ашк олсун е положението.
Надявам се на добър рейтинг, това ще реши съдбата на сериала.

# 696

Добро утро! В очакване сме на цифрите.

# 697
За турците само Шербети..

Ама и те не могат да ми развалят настроението тази сутрин. Всичко си дойде на мястото, както си чаках от самото начало.  🤗

# 698
Фенките на Джесур отвиняват ,че имало много реклама на ИмДев и много сцени фенките на Моркова пеят ,че Арас повръща...Просто немам думи!

mood.

https://x.com/4everdizi/status/1914071222272340166

Аййй с музиката от Шехира. Ето един пример за дизи което нямаше рейтинг ,но си продължи 20 серий и беше почнало в началото на годината ,но тогава конкуренцията не беше едно дизи...

# 699
Не им се ядосвам вече аз. Примирила съм се. Честно казано само заради хармонията на Арас и Мелис ми се гледа втори сезон, но като знам, че ще го напълнят с глупости, предпочитам да имаме щастлив финал след още някой-друг епизод. Самата история няма на къде толкова да се разтяга без да се отклони много от първоначалната си идея. Пък и като се замисля, че по всяка вероятност ще разтурят прясната ни двойка, ако продължат, не ми се нрави идеята. Нека не прецакват нещата помежду си Девран и Имре, толкова добре им се разви любовната история, толкова клишета чупят, толкова имат нужда от любов и щастие.. Джесур се реабилитира, за Иско е ясно, че оправия няма да има, но и той получи нещичко от цялата история. Бабите ще влязат в конфронтация, ама ще се примирят със ситуацията усещам. Е, ще има да облъчват сигурно внучето коя е по-по-най, ама то в кое семество не е така. 😁 Дет се вика, всичко се нарежда..

Ако трябва и да съм напълно откровена, след репликата "знаеш го от първия ден", вече нямам проблем да направят финал, когато пожелаят.. Grinning Това си е една малка победа за мен, понеже вярата точно в тази история ме увлече толкова в проекта. Heart

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 14:23 от JessyG23

# 700
Здравейте, момичета!

Вече никакво внимание не обръщам на скапаните рейтинги на епизодите от "Deha".
Турците не успяха да разберат сценария, замисъла и посланието на продукцията.
Но пък международните фенове очакват с нетърпение всеки нов епизод. Мисля, че е продаден в доста държави и това ме радва.
Стискам палци само за един красив happy end и ще очаквам сериала в България, за да го гледам за трети път с удоволствие.

Първа публикация от Aras Bulut İynemli след операцията: „Добре съм“

Aras Bulut İynemli направи първата си публикация след операцията. Той отправи послание "Добре съм" в социалните мрежи и зарадва феновете си.

MAGAZİN
21-04-2025 13:15
Aras Bulut İynemli счупи глезена си след инцидент на снимачната площадка на новия си сериал Deha и беше откаран в спешна операция. Първият болничен пост от известния актьор се очакваше с нетърпение.

Счупи китката си при злополука, отиде по спешност в хирургия
Aras Bulut İynemli, който нашумя с впечатляващото си представяне в сериала "Deha", изплаши феновете си с неприятния инцидент, който преживя на снимачната площадка миналия месец. Успелият актьор, който беше опериран по спешност заради фрактура на глезена, си почина известно време след операцията у дома.
Първи сведения от болницата: Процесът на физиотерапия е започнал
Ийнемли, чието здравословно състояние бързо се подобрява, отново влезе в болница и преди няколко дни премина прегледи. Актьорът, който започна физиотерапия под наблюдението на лекар, сподели в профила си в социалните мрежи своя снимка, направена за първи път в болницата. Ийнемли добави надписа „Добре съм“ към поста си, за да успокои феновете си.

Актьорът получи хиляди съобщения „Оздравявай скоро“ от феновете си; Започнаха коментари като „Гледаме пътя“, „Сигурни сме, че ще се върнеш по-силен“, „Винаги изглеждаш красив“.

“Карга” се завръща в Деха, който ще има своя финал в края на сезона

Героят Карга, изигран от Танер Румели, се завръща в актьорския състав на сериала Deha, продуциран от Ay Yapım на Show TV.

От Бирсен Алтунташ
21 април 2025 г.
27-ият епизод от сериала „Деха” се срещна с публиката вчера. Сериалът, който достигна 3 рейтинга на Total, 3.08 на AB и 3.55 на ABC1, се планира да направи своя финал на 32-ия епизод, освен ако няма нови промени. Карга също се завръща в поредицата след героя на Ихсан, изигран от Мухамед Кангорен, в поредицата, където се случи изненадващо развитие.
Карга, съживен от успешния актьор Танер Румели, се завръща в сериала в 28-ия епизод и според информацията, изтекла зад кулисите, Карга и Девран ще си сътрудничат за отмъщение.

# 701
Привееет! Hug

Карга, съживен от успешния актьор Танер Румели, се завръща в сериала в 28-ия епизод и според информацията, изтекла зад кулисите, Карга и Девран ще си сътрудничат за отмъщение.[/b][/i][/center]

Много се радвам за Карга. Много симпатичен ми беше. Ама нали харесваше Имре? Че на кого остана да отмъщават? Може би на Ихсан? Ама нали и той сега е от нашите, или само по принуда от Джесур? Девран нали казва, че след като приключи с Карахан ще се оперира? Или това ще е на финала?

# 702
Благодаря за подробната информация, Еми! Heart 32 серии са напълно оптимални за сериал. А и в оставащите ни 5 знаем, че могат да се случат много неща с темпото, което държат. Поне ще си гледаме спокойно вече, че ще си имаме завършена история. Ясно е, че операцията ще е я оставят за финала и Дамла ще ни стресира до последната минута. Пипи, Карга има да разчиства сметки и с Искендер по принцип, а е възможно да си сътрудничат и срещу Карахан. Не вярвам да забъркват любовни драми и с него, той и без това се беше примирил, че няма да ги бъде с Имре. Драмата в двойка вече ще е само заради възможността Девран да умре още преди да се е родило детето. Очаквам да имаме много щастливо-тъжни моменти.  

HugHugHug
https://www.instagram.com/p/DIt583GtsRw/?img_index=1

Не знам какво имат тези двамата, ама в снощната серия имаха пълни импровизации в сцените на моменти, много си личеше. То дори не знам как може да се напише това в сценарий да се изиграе точно така.. Simple Smile Ще си ми липсват, затова ще им се насладя максимално до края. И между другото и феновете ще ми липсват с вълненията, настроенията и творчеството им. Както и вашата компания! Но имаме още до края! Hands Facepunch И даже вярвам, че най-хубавото тепърва ни предстои. Simple Smile
🤍🖤☯️

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 21:57 от JessyG23

# 703
# 704
Финал, освен ако няма нови промени. Оставам с надежда и оптимизъм до край.. Явно всички искат да продължат към втори сезон.
 Ако трябва да сме честни този сериал беше  един от най-чаканите  и обещаващи за сезона.  Мисля,че при съседите очакваното  за втори Чукур прецака  нещата. Историята е съвсем различна, героя и замисъла.
В още няколко епизода спокойно биха развили всичко замислено за наша радост.

Общи условия

Активация на акаунт