Термин Март 2025 г. - Тема 5

• 17 638
  • 335
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро,аз снощи отново имах розово кафяво желе,но доста малко.Болките зачестиха но не бяха на равни интервали а от сутринта отново ги има,а и тази диария ....все се надявам момента да е близко.

# 46
bubole4e_me4e след вчерашния преглед и аз бях с кафяво зацапване и кафеви слузести парченца, но малки, определено не е тапата при мен. Или е паднала, като падаше по няколко пъти. Разстройството обаче е малко съмнително при теб, някои имат такова естествено прочистване на стомаха преди раждане. Но има и в момента такъв вирус с разстройство. Щом имаш и болки мини един преглед.

При мен болките преминаха. Снощи имах контракции на 8-10 мин, но не цял час. Според мен ще родя, както първите деца 4-5 дни след термин. Заради късната овувация.

# 47
Не е вирус защото е веднъж на ден и не е придружено с болки в корема като при вирус,по скоро се надявам на първото.На преглед бях в понеделник и казаха още тогава че е тапата най-вероятно и било нормално.Ще видя как ще е днес

# 48
На мен с това второ раждане ми направи впечатление нещо различно от това с първото. При първото, като ми падна тапата, беше кафеникаво-червеникаво зацапване. Сега с второто, няколко дни преди да ми изтекат водите, имах някакъв жълт и гъст секрет. Не знам дали е било тапа със сигурност. После вече нищо не съм видяла, понеже направо отидох към болницата и имах една превръзка, която носех, като минавах на прегледи.

# 49
При мен вчера падна много малко слузесто кафяво след прегледа и до вечерта бях с леко кафяво зацапване, което уж мина. Това е, защото лекарката ми помогна да напредна с още 1 см. Направи ми впечатление, че предните вечери се събуждах по 2 пъти за тоалетна, снощи ставах поне 4-5. Сутринта беше минало зацапването, а сега пак падат кафяви слузести парченца. Но понеже съм виждала каква е тапата, това сега не го възприемам, като сигнал, че ще родя в близките часове. С двете деца почнаха да ми изтичат водите и падна огромно количество тапа и почнаха болките.

# 50
И на мен с пърното михизтекоха водите и за това сега всичко това което се случва ми е ново и непознато.

# 51
Честито на всички нови мами Sparkling Heart
Да са ви живи и здрави бебетата, а на вас бързо възстановяване Flowers Four Leaf Clover
За витамините - от болницата нищо не ми препоръчаха, но АГ каза да си продължа желязото и да започна калции

По колко милиграма калций пиеш? 1000?

# 52
  • София
На мен ми изрязана странни кафеникави петна по лицето. Снощи нищо ми нямаше от тази сутрин съм.

АГ каза, че или е от недоспиване, или от стрес.

Някой да има подобна “екстра” ?

# 53
Някои бременни имат такива кафяви пигментни петна по лицето. Майка ми имаше такива , като беше бременна с брат ми.

# 54
Момичета от снощи имам страшни болки в гърба и кръста дали може да е знак за предстоящо скорошно раждане? И по-рано ме болеше, но сега едвам се търпи…

# 55
  • София
Избиха изведнъж, буквално за час.
Изкарах си ангелите.

След раждането скриха ли се ?

Някои бременни имат такива кафяви пигментни петна по лицето. Майка ми имаше такива , като беше бременна с брат ми.

# 56
Избиха изведнъж, буквално за час.
Изкарах си ангелите.

След раждането скриха ли се ?

Аз имах такива петна по някой части на тялото.След като родих всички изчезнаха.На хормонална основа са.

# 57
Още не съм го започнала, ще погледна опаковката и ще ти пиша.
Честито на всички нови мами Sparkling Heart
Да са ви живи и здрави бебетата, а на вас бързо възстановяване Flowers Four Leaf Clover
За витамините - от болницата нищо не ми препоръчаха, но АГ каза да си продължа желязото и да започна калции

По колко милиграма калций пиеш? 1000?

# 58
На мен ми изрязана странни кафеникави петна по лицето. Снощи нищо ми нямаше от тази сутрин съм.

А разхождала ли си се тези дни без слънцезащитна козметика? Аз имам нарушена пигментация, доста петънца и контур на устните ми бяха излезли от преди забременяването и няма как да ги третирам по време на бременността.
Почти не се показвам на слънце без да съм намазана и някои от тях избледняха за тези 9 месеца, други си седят без промяна.
 Но по време на бременност има по-голям шанс за хиперпигментация, както е линията през корема Linea Nigra и дали ще изчезне след раждането или година по-късно, си е индивидуално. Заредила съм се с търпение и очаквам поне моите петна и ленти да се застоят.

# 59
  • София
Честно казано без слънцезащита излизам. Не се бях замислила. Ще взема за следобед, просто не очаквах толкова рано да ми потрябва, преди да е дошла пролетта.

Мерси за съвета Simple Smile

А разхождала ли си се тези дни без слънцезащитна козметика? Аз имам нарушена пигментация, доста петънца и контур на устните ми бяха излезли от преди забременяването и няма как да ги третирам по време на бременността.
Почти не се показвам на слънце без да съм намазана и някои от тях избледняха за тези 9 месеца, други си седят без промяна.
 Но по време на бременност има по-голям шанс за хиперпигментация, както е линията през корема Linea Nigra и дали ще изчезне след раждането или година по-късно, си е индивидуално. Заредила съм се с търпение и очаквам поне моите петна и ленти да се застоят.

Общи условия

Активация на акаунт