Термин Март 2025 г. - Тема 5

• 19 604
  • 335
  •   1
Отговори
# 165
Честито на всички мами! Нека децата ни да растат здрави и щастливи! И бързо възстановяване.
И аз не помня предния път да съм подавала сама нещо. Май работодателя има грижата.аз също съм в 45 дневния от 17.02.
Имам един превод за 10 дни, които предполагам че са за февруари и след това за март все още нямам. И при други ли е така?

Аз имам вече няколко превода,но ме е яд че нямам пин код за НОЙ да проследявам какво ми превеждат,а с малката няма как да отида до там

Виж с ел подпис. Аз така изкарах моя. И с Евротръст трябва да стане.

Имам ел.подпис,обаче е сложно,защото не е инсталиран на компютъра в къщи,а само на работа.

# 166
Аз също препоръчвам приложението Евротръст и чрез него да си направиш подпис - аз така си изкарах пик за НОИ и проверявам какво са изплатили. Иначе за март месец би трябвало да ги изплатят в началото на април. Сега имах един междинен превод и си мисля, че е някакъв до самото раждане (10.03) за 45-дневния.

# 167
Аз също препоръчвам приложението Евротръст и чрез него да си направиш подпис - аз така си изкарах пик за НОИ и проверявам какво са изплатили. Иначе за март месец би трябвало да ги изплатят в началото на април. Сега имах един междинен превод и си мисля, че е някакъв до самото раждане (10.03) за 45-дневния.

Благодаря за информацията,ще пробвам.Иначе и на мен ми преведоха миналата седмица някаква междинна сума.

# 168
Maze_Girl, най-накрая дойде и твоят ред! Честито, да ви е жива, здрава и благословена! Честито и на другите момичета! HugHeart Eyes

Ние от вчера сме вкъщи! Щастието е неописуемо. Heart Има си мрънкащи моменти, но сме четири човека и се изреждаме да го гушкаме. Децата са с мен цял ден, спрях ги от училище, че има болни в класа.

Вторият батко почти винаги, като го гушка и го приспива. Вчера например 4 часа мрънка , мъчат го газове или колики не знам. А трябваше да купя ваничка и матрак за кошарата от хиполенд до нас, и нещо за колики. Оставих ги с таткото и единия батко, а с другият батко отидохме да пазаруваме.Хич не исках да ги оставям, защото се превиваше и плачеше, а те на 5-тата минута го приспали Smiley Първото ни къпане обаче беше екстремно бързо, гладен, след сън и ревящ бързахме да го изкъпем Grinning И да похваля капките Colief. Започнах да му ги давам от снощи. Газовете намаляха, имаше две събуждания след къпането в 9ч. : в 1.30ч. и 4.30ч, наяде се и заспа веднага. А предните вечери плачеше от газове поне час след хранене. Отделно започна да ака по няколко пъти, откакто му ги давам. Преди това с Еспумизана не акаше 1-2 дни и не помогна за газовете.

# 169
А как ги давате Колийф? Ние слагахме в АМ, ама май трябва да се изчака 30 мин преди да се даде на бебето. При кърмените бебчето може и различно да е, не знам.

# 170
Вашите бебета будуват ли нощем?
Моето будува поне 1-2 часа почти всяка вечер и не знам какво да правя.През деня спи и яде и не иска да стои будно.

# 171
В аптеката ми казаха 10 минути да постоят в млякото. 30 минути са ми много , защото млякото ще изстине. Каза ми, ако е на кърма може да се дадат с лъжичка. Понеже моето бебе е на смесено хранене днес, като го кърмих по средата на кърменето дадох с лъжичка и продължих да кърмя.

# 172
Здравейте тези които хранят бебета си с адаптирано мляко вашите по колко изяждат?
Моето изяжда по 90 мл и е на 24 дена

# 173
Ние утре ставаме на 28 дни, и вече сме на 120 от 2-3 дни, 90 просто не му стигат, понякога му остават по 10-20 мл, ама, лаком си е, вече е над 4 кг.

# 174
Моето бебе е на смесено хранене, но повече на АМ. На 9 дни е и изяжда по 70 мл. Предните дни му давах 50мл. и на вторият час беше зверски гладен.

# 175
23+ дни, 120 солидно яде, иначе не става.

# 176
На почти.месец -.смесено когато.е: кърма
и додадавам 30-60мл , всеки път е различно. А ако е само АМ- 90мл . Има дниме доста лаком и хапва повечем (може би до към 150мл). За момента още не е стигнал 120мл, а трябва.

# 177
Дойде времето и аз да се похваля.
На 24.03.2025 г. се роди нашето малко чудо – Катерина! 3 кг и 49 см. 💕

Честито на родилите и леко раждане на все още чакащите! 🍀

# 178
Честита радост Purple Heart Да расте здрава и щастлива малката Катерина Sparkling Heart а на мама бързо възстановяване Flowers Four Leaf Clover
Дойде времето и аз да се похваля.
На 24.03.2025 г. се роди нашето малко чудо – Катерина! 3 кг и 49 см. 💕

Честито на родилите и леко раждане на все още чакащите! 🍀

# 179
Честито на всички нови бебчета. Много здраве и бързо възстановяване.
До момичетата, които са раждали нормално. Вярно ли е, че малко преди да започне раждане има по - често дефекация. Прави ми впечатление, че от седмица някъде ходя доста по - редовно в тоалетна, без да имам промяна в режима на хранене. Но от друга страна, по това което чета в стари теми, при жените при които се случва това, то те говорят за по - разхлабени изхождания, а при мен са нормални.

Общи условия

Активация на акаунт