🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 869
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 185
Йоана беше на парти заедно с Мартин, Виктор и останалите участнички на 8-ми март. Бяга от нея, дам.
Е, за предаването и за секса се виждат явно. Но не я уважава изобщо. В приказките си за изневерите, настоя че в предишната си връзка, НО не тази с Йоана, а преди това, не е бил изневерявал.
Ами аз не им светя, но щом вие знаете кога и защо се виждат, радвам се за вас. Joy
Радвам се за розовия ви балон, че не виждате лошия привкус, който Йоана оставя у Мартин. Той си показа отношението към нея. От Китай си личи какви са поводите им за срещи.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 22:41 от Linda*kiss

# 1 186
  • София
Аз си мисля, че не е изключено и тортата да му е била натрапена по същия начин, както присъствието на Йоана в Шри ланка.

# 1 187
Мартин е ясно, че не е стока и я е разигравал. Според мен дори може с влизането в шоуто да се е мъчил да избяга от нея. Тя ми изглежда като преследвачка, а той като мъж със слаби ангели. Вероятно му е ходела на гости , в заведението, все пак какво да прави “ горкият”😂😂😂

# 1 188
Вече поне ще има все по-малко хора, които не са наясно, че Мартин е токсичен манипулатор, който е искал да участва, въпреки че е бил обвързан.

# 1 189
Гледах днес моменти с Теа и други скандал чета от миналия сезон. На фона на тях, тези са ми безлични. Едва им запомням имената. А и wannabe Мартиновица е скучна.

# 1 190
  • Някъде там
Аз от ден едно си повтарям, че никой с никого не си пасва в този сезон и никой никого не харесва до толкова, че да се влюби.
Мартинчо просто си избира бройки за тефтера.
Виктор и той не знае защо е там...
Дано  поне за Васил има надежда.

# 1 191
Какво й харесаха някои на Йоана? На мен изражението й ми е толкова изкуствено и безлично, че не знам как някой би я изтърпял дори за една минута. Тези корекции, които си е направила са я състарили с 20 години поне. Даже аз помислих, когато тя влизаше, че е бившата му жена (от която има деца).

# 1 192
Аз не схванах какво като е бил с нея на НГ и рд? Той кога му е? Кога е почнало да се снима предаването? Може да са си били приятели с привилегии дето се вика до преди снимките, ама тя е точно обсебена от него и в яда си решава да спретне тоя цирк сега, а реално само в нейната глава да са имали " връзка"..
Рожденият му ден е на 10-ти януари (няколко дни преди заминаването за Шри Ланка) и тя му е купила голяма торта с чипове за покер и карти, на която пише “I love you”. Така че той определено не е бил коректен с нея. Отдавна е трябвало да преустанови отношения - малка е и се хваща за сламки, няма как да не си е дал сметка. Но пустият му нагон…

От гледна точка отношение към участничките е прав. Бил е свободен и може да спи с която си иска, дори и 5 дни преди предаването. Но Йоана я е използвал и то доста. Не че и тя няма трески за дялане, но той като по-зрелият (уж) е трябвало да отстъпи отдавна.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 22:59 от Lilly_85

# 1 193
Че то ще е още по-излагащо да е настояща Grinning

# 1 194

Синхроните за седмицата.

# 1 195
Доста надежди й е давал. Може в неговата глава да не е било така, но да си разделен с някого и често да имате контакт вкл. рд, събития, интимни също, не говори за край на връзката. Поне не категоричен.

# 1 196
Аз малко се обърках - нали казаха двойна церемония на розата? Не трябваше ли две да отпаднат? С тези темпове ще трябва да гледаме предаването до ноември.
Двойна, щото и двамата раздават.
(ох, загледах това нещо, което тръгна след Ергенът, тоя Свилен Ноев е пълно хахо! Joy )

# 1 197
Вече поне ще има все по-малко хора, които не са наясно, че Мартин е токсичен манипулатор, който е искал да участва, въпреки че е бил обвързан.
Хахах!
Сега става ясно защо имаше спекулации, че Мартин е обвързан. Йоана е твърдяла, че са във връзка.
А всъщност се виждат за секс. И явно тя носи торти, да снима за инстаграм.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 22:42 от Linda*kiss

# 1 198
Йоана е много противна лепка, обсебваща и то с огромно самочувствие, че тя е НАЙ за него. Манипулатор ... Повтори му триста пъти, че правел грешка, че само тя го познавала, да внимавал какво ще реши, че щял много да загуби... Абе, момиче, щом не е с теб, значи не те иска, какви са тези филми.... И аз щях да се държа като Мартин с нея, много ме изкефи как подчерта, че преди нея не е изневерявал Joy Много ми е неприятна, не знам защо си е втълпила, че 20г по- голям от нея чичко ще я приеме за нещо повече...

# 1 199
  • София
Не мога да отрека за Йоана, че имаше супер грим, който ѝ подчертава очите, в сравнение с някои от другите моми кандидатки за сърцето/ портфейла на Мартин, визуално ми е по-симпатична.

Виктор няма ли да вземе да почне да гони момите? Синтия, Ивет, хич няма нищо към тях, не знам защо още стоят там... С Любомира добре играят, че не се познават и те първа се опознават в предаването, но са ми много криндж за гледане, някак си не ми пасват, а и тя не ми блести с особен интелект от показаното до момента.

Общи условия

Активация на акаунт