🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 813
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 150
Зарадва ѝ се обаче. Явно не му допада селекцията вътре...

Не забравяйте , че човека е един от най- добрите играчи на покер и добре умее да прикрива израженията и емоциите си.
Айде, айде. Той дори не е професионален покер играч. Може да е добър, за забавление, и дотам.

# 151
  • у нас
Е какъв е този бодипейтинг...

# 152
Много му е слаба струята на Виктор, за да ги измие само с вода 😁

# 153
По един друг повод, но приложимо към ситуацията, но Сашо Диков беше казал:" Какъвто ни хлябът, такива и зрелищата". Много добра перифраза

# 154
Ван Клиф колиенцето и дали е от Мартин?
Нееее, спестила е от закуски в студентския стол. 😁

# 155
Изключително неловко ми е да гледам това харакири. Йоана, млада си, но дано разбереш по-скоро, че егото може да те накара да плачеш пред затворена врата, зад която няма нищо …

# 156
Йоана е права за едно-че е тук заради Мартин! Не да става известна, да промотира книга и т.н.

# 157
Ван Клиф колиенцето и дали е от Мартин?
Менте е.

# 158
Ееееее, не! Чак на Йоана се ожали за прословутата целувка, която Айгюл му отказа!

# 159
Рълев и Марто заради тази ли са се скарали Joy

# 160
Адриана ми харесва много. Още в началото ми хареса външно, днес ми хареса и с начина си на мислене и как с лекота комуникира с тоя пън Виктор.

Йоана как се унижава, то му се моли, то мрънка…

# 161
Доколкото се говори от злите езици, на Йоана мечтата й е да си хване богат мъж, да му роди дете и "да си я гледа". Мен тея сладникавости не ме трогват.

# 162
Само не разбирам, ако Йоана наистина има някакви истински чувства и истински намерения към Мартин, защо не са си изговорили тези неща отвън докато е било време….

# 163
Мартин - ти как се почувства, като ти казах, че съм искал да целуна друга?
Йоана - аз его нямам
🙄🙄
Мартин не й вярва, че не е била с друг, супер ревниво реагира.

# 164
Ми той бащата изглежда по-млад и хубав от зетят....акъла на това момиче някъде го е загубила да гони този чичко.

Общи условия

Активация на акаунт