🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 228
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 240
Според мен Мартина много се изложи… ужас! Селско махленско поведение, много ми падна в очите.

Йоана я разбирам-влюбена е, готова е на всичко. Аз вярвам, че е искала да покаже героизъм и да се бори, просто защото това в момента й се е превърнало във фикс идея. Видях, че и някакви подаръци за рождения ден му е правила - тематична торта, може би просто е много влюбена и е решила да се раздаде докрай. Мисля, че Мартин я е разкарал и именно затова тя е толкова обсебена.

Даниела веднага подскочи да търси конспирация и да “разобличава”… точно тя, отишлата “за любов”.

# 241
Ох Мартина е киселаа, Даниела се чуди как да реагира и да продължи от тук нататък, другите гледат сеир.

# 242
Мартина, туй ако е тормоз, девойке, не знам какво щеше да ти е определението ако Емануела беше дошла Joy

# 243
Йоана ми прилича на една турска актриса

# 244
Анна-Мария пък какво се вкисна… Все едно някога е имала шанс.

Ива е права. Ако е писано Мартин да се събере с някоя от предаването, някоя бивша не трябва да повлияе. И навън ще ги има.

# 245
Предубедена съм  за Йоана , но се държи нормално и възпитано с момичетата

# 246
Кой харесва Мартина?
Грозна, злобна, състарена и доста простовата. Какво да и харесваш?
Добре и каза някоя “а ти книги не четеш”. Много и личи.

# 247
Ох малко Мони Зенгинер вайб ми дава

# 248
  • София /Абсурдистан
Александра от Маями ми е много дразнеща.

# 249
Е стига... ще му дава насоки. Тука в театъра прекалиха... Иначе хубаво момиче и  като начало демонстрира някакво възпитание. Както и да е - лика прилика му е, както и останалите претендентки.

# 250
Толкова е млада Йоана, дете още, а с толкова много корекции - лице, тяло.. Ох, ужасно е и не го разбирам и проумявам

# 251
Предубедена съм  за Йоана , но се държи нормално и възпитано с момичетата
Голямо самолансиране, аз, аз...Чак неестествено за 20-годишно момиче.

# 252
Как си знаех, че Йоана учи някакъв вид маркетинг. 😂
Може би имаш предвид мартининг? Съвсем изрървах нишката тази година, ама не е драма

# 253
  • София-Лагера

На мен на Лучия ми прилича

# 254
Силвия нали е просто слушалка там, та най-спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт