🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 210
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 285
Даниела го погна точно, когато е най-слаб Grinning Не е проста, ще ѝ го дам това, но показва колко е манипулативна и прикрита.

# 286
Даниела хем е много права, хем ти става ясно, че с нея сексът спира след брака.

# 287
Мисля, че Мартин по-скоро няма да даде роза на Йоана, поради ред причини, но една от тях: в кърпа му е вързана така или иначе, може да си изиграе цирка тук, като излезе може да си я прибере, ако я иска.

# 288
Тъкмо посвикнах с външния вид на момите вътре,и вкараха  Йоана ,до нея са като караконджули повечето.

# 289
Ахахаха направо яд започна да я хваща, имам чувството, че би му отвъртяла шамар. Grinning

# 290
Чепеларката била готова да си стегне багажа Laughing
Що се бави?

# 291
Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака. Или отказала Даниела целувка, получила същите игрички, които играе в отговор.

# 292
Много интимно си говорят Даниела и Мартин. Сякаш са двойка. За първи път чуваме такъв разговор в предаването.

# 293
Да и Йоана на фона на останалите ми изглежда в пъти по-хубава и поне 10 пъти по-хубава от Мартин. Какво прави с тоя въобще? Освен money, money или може да я извиним, че е малда.
Ако е искала да го спечели обратно или там каквато е историята, не е ли по-нормално да използва моментите преди Марто да влезе в това тъпо предаване?

# 294
“Виждаме сме и сме интимни, но не сме във връзка”.

Кой иска да каже на наш’то момче, че Е във връзка? 😁
Е как ще е във връзка?
Той може да е интимен всеки ден с различна. Те много са така.

# 295
Разбрах какво Даниела може да прави най-сетне - да си събира багажа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 296
Даниела ме кефи , държи се на положение пред Мартин .

# 297
Колко жени в предаването, а няма кой са зашие тениската на Мартин.
Аз се чудя, защо с такава тениска, нали е богаташ😂

# 298
Абе Мартин и Данчето влюбени ли са?

# 299
Пак съм със закъснение.

Моля ви спрете да вкарвате нови хора...Колко време ще го гледаме това предаване...Всеки епизод по една-две нови идват.

Това момиче ако е на 20 аз съм трамвай. Прилича на... нааа.... сещате ли се... на всяка кифла последните десетина години(исках да ползвам друга дума с К, ама не знам колко се толерира тук). Имам малка сестра на 20 и ако знам че е била с 40 годишен загорял чичак.....изпитвам затруднения да изкажа емоциите си по полит коректен начин.

p.s. Виктор води непознати за публиката момичета да карат.. чакай малко няма да карат екстремно превозно средство по най неекстремен начин?

Общи условия

Активация на акаунт