🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 895
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 930
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Кой е бащата на Йоана? Един гребец от Игри на волята ли беше?

Тези снимки на Йоана и Финдо от страницата на Blessed love ли са? Това е канал за таро рийдинги, как изведнъж този канал за гледане на карти има тези снимки?

# 931
Да ви кажа, аз съм тийм Косара! Много ми хареса как предложи нощниците за загубилите. Момичето е доста земно, имах много предразсъдъци за нея, но тя ми промени мнението. Много обрана, изглежда добре без грим, мисълта ѝ не прави салто ако някоя я прекъсне изведнъж...жалко, че няма ерген за нея там.

За Йоана се изписаха стотици страници, но аз на 21 бях влюбена в точно 20 години по-голям мъж с много възможности. Искаше ли връзка с мен? Не. Правеше ли секс с мен? Да. Бях ли луда по него? О, да! Имах чувството, че ще умра, когато ме смени с една година по-малка от мен. Така че, не мога да я съдя.
Иначе изглежда страхотно, а баща ѝ ми е първият детски селебрити кръш. Grinning

Ох, толкова залага на Марто. Бях му страшен фен в Игрите. Сега що така изпляска тва момче...?

# 932
  • Бургас
Айгюл как плюе по Дияна уаууу, показва си селянията и тя.
Прави демонстрации пак - нямала да ходи. Ми недей.
Аз не разбрах с какво точно Диана я дразни. Че не ѝ дреме особено за Мартин? Голяма работа, тъкмо по-малко конкуренция.

Защото валидирал Диана и нейния интерес към него /който липсва според Даниела/ , а се бил усъмнил в нейния/който е искрен/.

# 933
Много досадна и агресивна Айгюл.
Била разочарована. Да пътува обратно. Изглежда ужасяващо тази жена. Дори грозна не мога да кажа.

# 934
Бранка да не би да хваща пътя тази вечер? На Вико май му писна.

# 935
Косара с черната рокля на плажа - виж, колко съм секси така, аз обичам да съм различна от другичи!

# 936
Марто ще бият в тази игра,щото той е врял и кипял на "арената",ловък,бърз Joy

# 937
Косара е много хубава .

# 938
Защото валидирал Диана и нейния интерес към него /който липсва според Даниела/ , а се бил усъмнил в нейния/който е искрен/.
И това как по-точно е вина на самата Диана? Нямала интерес, много се смеела… Ми да вземе да ревне - Данчето доволна ли ще е тогава?

# 939
Е те още вчера издадоха кой отбор печели . Браво Joy

# 940
Даниела седнала да обижда Диана на тъпа. Да, ама Диана е учила когато трябва, за да стане бранд мениджър на Орехите, и сега ще си стои на почивка, докато на нея и е кеф, без да се напъва за ергена.  А Даниела ще трепери дали ще ѝ проработят стратегиите, за да се намерят после будали да ѝ плащат по 100 лева за консултация. Кой както се е уредил.

# 941
Трябваше да им пратят няколко деца да им покажат как се правят замъци.

# 942
Айде намериха си жури за замъците 😀

# 943
Тва Момоа изгорЕл на слънцето ли е бе? Де му е сладоледчето на клечка Joy

# 944
Само на мен ли Мартина ми прилича на младата Аня Пенчева?

Общи условия

Активация на акаунт