🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 161
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 255
Добре, де, Мартина да не произхожда от ромската махала? На Кармен ли се въобразява?)))

# 256
‘Тази жена има родители’
Тук явно са в издирване на татенце и в смисъла на бащинска любов ли 😂

# 257
‘Тази жена има родители’
Тук явно са в издирване на татенце и в смисъла на бащинска любов ли 😂
Това пък е такова лицемерие. Те се дупят там на Мартин, опипват го, молят го за целувки, повдигат бюста с ръце… Пък после питат Йоана имала ли родители. 😁

# 258
Ергенът 4: Daddy issues

# 259
Йоана изобщо не ми е хубава.С тази дълга брада ,
На мен пък ми е много хубава. Прекалила с корекциите, но има много чар.

Да,разкошна е. На мен много ми харесва минус устните.
Засега уж спокойно при тях.За какво пък толкова много ще се изпокарат?
Да, прекалила  е с корекциите, но все пак по- симпатична от Мартина и Даниела

# 260
  • София /Абсурдистан
Това хубаво момиче с каква професия спечели пари за толкова корекции.
Аз гледам с малко закъснение.

# 261
  • Варна
Работата на продукцията е точно “гузен негонен бяга”. Големи обяснения, големи оправдания .

# 262
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не знам дали Мартин и Йоана са заедно и дали действително всичко не е някакъв фарс, но виждам едно 20-годишно момиче, много по-добре възпитано от какичките с по 15 години отгоре.
Представям си Мартина в реала как се разхожда с гаджето и срещат бившата му. Той се опитва да ги запознае и Марта се изцепва: "Абе бЕгай оттука бе, каква си пА ти мА?!" Rolling Eyes Баси селската пръчка!

# 263
Даниела, както обикновено се държи по-овладяно от Мартина, но и тя спече, да не се прави. Лошо й стана като видя Йоана.

# 264
Йоанна вероятно не е стока, но пак е в пъти по-добре от Мартиновите турбо вещици (една солидна част от тях са си такива). Ферай изпусна да изпищи Моля Чи СА!

Мартина и Анна-Мария и др. си докосват и “дупчат” изкуствените устни с вилиците, докато се хранят, много гнусно!

# 265
  • София
Йоана ми изглежда доста по-голяма. Много корекции и при нея. Като цяло ми харесва. Малко ми е Кийра Найтли вайб. Не е и просто момичето, държи поведение.

Мартин обаче я гледа като отровен. Хич не му е драго.

Ауу, Мартина как лудна! Още повече се състари горката от тоя тормоз! Супер просташко и елементарно поведение.

# 266
Неудобно ми е да гледам Йоана. Още не мога да определя точно защо, но нещото, което ми прави голямо впечатление е, че е справочник за фейсбук цитати.

# 267
Много хубаво, обрано, мило момиче е Йоана, но свръхмлада за уседнал живот и 40-годишен играч.
Жалко че от продукцията са я хвърлили на арената при лъвовете - елвиса, момичетата и разбира се - ние

# 268
Голяма им била разликата, затова се разделили. Явно докато са правили гимнастика не му е казала на колко е години. Айде бегайте от тука и аз като Мартина 🤣

# 269
Един път да видим ролите на Виктор и Мартин разменени - сега по-скоро Мартин е дечкото, търсещ съвет от батко си Joy

Общи условия

Активация на акаунт