🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 108
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 360
Ами на 20 години е. Колкото и да се е на гримирала, нацицорила, да се държи като “голяма” и “зряла”, тя е едно 20-годишно дете. Фронталният й лоб все още не е напълно развит, така че на нея й е простено. Ама на НН и другите гении в продукцията какво им е извинението?

# 361
Аз не мога да спра да се чудя защо косата ѝ изглежда  толкова зле, направо ме дразни как я пипа непрекъснато.

# 362
Оф, Диана и Ива големи пичове! Ма те не искат обяснения, ма те не го съдят (подчертано и от двете - за разлика от другите жени!), пфф, много са ми зле и двете, на какви точно се правят и вярват ли си?
Е как, Диана има интерес, огромен към ….кариерното си развитие. Дошла е на другия край на света, за да съблюдава продуктовото позициониране на салами, суджуци, филета- Диана Луканката и ужасни ансамбълчета, това я вълнува.
За Ива не знам- по- скоро е широки скроена. Сама го каза в началото, сега го демонстрира.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 22:31 от ellis

# 363
Александра от Маями да вземе да си напълни пазвата.Като скелет е.

Да стане поредната комплексарка? Защо? Много си е хубава жената.

# 364
Йоана 20г. - баща Финдо - години 45г.
Мартин - 48 - дъщеря - 16г.

Мартин е на 40г

# 365
За съжаление в Игри на волята - Мартин ми беше преинтересен като типаж, който започна като чувствителен интригант и завърши като боец с хъс. Но тука... извинявам се какво мъжко има? Половината момичета ги превърна в негови слухарки, които му докладват - другата половина са от един сой - държанки, които нищо не могат, ползват клишета и целта им е чичко паричко - толкоз. Нито с едните ще се хване Мартин - щото не саму интересни, нито с другите, които ще го цоцат. Йоанка е просто доста по - младо и неизтощено копие на втория вид ... и с нея е приключил. Всъщност Мартин влиза за реклама и за почивка и така малко да поиграе както играем с игрите на телефона за да убиваме време.

# 366
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тъпа на манивела!!! Какво ооо!? 😂😂😂
И също "За какво беше цялата тази плеяда?", имайки предвид "тирада" или Бог знае какво. Joy
Вече си представям и какво горе-долу пише в книгата.
На косъм беше да се разреве от яд на разговора, защото не стана баш както тя си представяше и искаше нещата. Мислеше, че ще й клекне, а получи "Запиши си го за следващата книга". Joy Костелив орех ще се окаже за нея Мартин.Ще й е добър урок, че истинския живот невинаги е като в книгите.

# 367
Йоана, която сега влезе е дъщеря на Финдо?! Той за бала ли и е направил всички корекции?

# 368
  • България
Запис в темата, благодаря за темата.
Толкова лош и тъп епизод колкото днешния не е имало до сега. Всичко ми изглежда тотално нагласено. всички цитират реплики все едно сме в "София ден и нощ". Много слаба продукция.

# 369
Започвам да разбирам защо само спи с нея.

# 370
Йоана, която сега влезе е дъщеря на Финдо?! Той за бала ли и е направил всички корекции?

Да, тя е …
Рупърт Мърдок на 93 ще се жени за 38 годишна жена, така че … БТВ е част от неговия холдинг  🤣

# 371
Ето сега се вижда колко голяма е разликата във възрастта между 20 и 30-годишните. Външен вид - 20-годишните са като капчици все още. Естествено, че самочувствието на 30-годишна жена изправена до 20-годишна капчица ще е по-ниско. Не може да става сравнение. 30-така си е възраст, сори, факт.
Това, че младостта е неопитна също е факт и вече от мъжа си зависи какво търси от живота.

# 372
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мога да се хвана на бас. Минимум циците са били за бала. Устата според мен е отпреди това.

# 373
Йоана защо постоянно си пипа и отмята косата?

# 374
Ох, това дете говори пълни клишета, фейсбук статуси от 2010 година. И това пипане на коса шъ ма обидии.

Общи условия

Активация на акаунт