🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 156
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 330
Ферарито е толкова едноизмерно същество, че се чудя как оцелява изобщо. Йоана, като всяка 20-годишна, си мисли, че морето е до колене. Прилича на наистина влюбена.

# 331
Аз пък нямам какво да кажа. Нито има смисъл да казвам каквото и да е. Сапунка гледам и като такава какво да я коментирам...

# 332
Брех, Данито ми хареса. Тури го на място този майстор на тестовете.
Очаквам Мартин да разкара Йоана на първата церемония. Иначе очаквам по-уверените ергенки да си съберат багажа. Да я вкарат в средата на предаването е прекалено дори за Ергенът.

Да оставят кучето. Идеално ще разсее ситуацията, че взе да става напрегнато.

# 333
Йоана много самонадеяна и нахална ми изглежда..

# 334
Добре, как така всички жени вътре предварително са чули/чели, че бившата на Мартин, Йоана, ще влиза, а той единствен, миличкият, не разбрал и сега много изненадан? 🤔
Барманът им чете спойлерната тема, гадината мръсна Joy
Аз пък нямам какво да кажа. Нито има смисъл да казвам каквото и да е. Сапунка гледам и като такава какво да я коментирам...
Сега разбираш ли защо вкарвам абсурдни елементи като се лигавя? Защото все някой се връзва, колкото и да е явно Flowers Rose

# 335
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Йоана много млада, пък Ферай... тамън...
Тъкмо това влизах да напиша - Ферай умря от смях като чу, че Йоана е на 20. Щото тя е тооолкова по-голяма на нейните 23. Joy И Мартин, който се е разделил с Йоана, защото имали много голяма разлика, си избра половината му ергенки да са на 23-24. Както и да е, предаване да става.

Добре, как така всички жени вътре предварително са чули/чели, че бившата на Мартин, Йоана, ще влиза, а той единствен, миличкият, не разбрал и сега много изненадан? 🤔
И той каза, че го е чел и че сега всички ще си помислят, че е вярно написаното - че са си още заедно и всичко това е просто фарс.

# 336
Ергенът Алек чака бебенце, беше на училището за бременни в Майчин дом днес. Дълго се напрягах да се сетя кой беше. Но доста скоро след края на миналия сезон е направил бебе, та кой знае дали и неговото участие не е било театър. Приятелката му е доста бременна, изглеждаха много хепи и привързани

# 337
Мартинките бойкотират предаването!😂😂 Личи си,че са се наговорили ,че ако не получат одобрението на Марто си тръгват.

Данчето и Мартина откачиха от злоба и ревност. Няма как да се конкурират с това младо момиче. Даниела чак с ултиматом- толкова е жалка и грозна!

# 338
Мартина го попита Мартин как е и той много доволен!

# 339
Според мен, Роси е наистина тъжна.
Много тъжна. Може да е осъзнала, че Виктор е causa perduta. По една или друга причина.

# 340
След края на сеозна е направено бебето , не са имали отношения преди предаването .

# 341
Тъпа на манивела!!! Какво ооо!? 😂😂😂

# 342
Силвия се държи като стопроцентова леля...

# 343
Мартин е дърт коцкар, който няма да спре да си сменя жените, като носни кърпи. Всички кандидатки са вадени от една и съща поточна линия, само някои са по-обиграни. Мартина го разбирала, хахаха. не мога да си представя, че е мъж, който така глупаво вярва в това. Смях в залата.

# 344
Ох, тази малката много самоуверена! Аз съм му най-голямата слабост, аз си знам, че съм "най-"! Бре! Имай самочувствие, ма малко по-кротко го раздавай, голяма дива! 🙄

Звучи като една много добре изманипулирана жена… нарциса Марто много добре си е свършил работата с тази. Успял е до такава степен да я убеди, че я харесва, че е вирнала носа до небето. Наистина твърде заблудена, наивна, въобще не ме учудва, че е отишла да се пъчи там. На нея й е промит мозъка. Та чак и интимни били без връзка - за връзка му е малка, но за мачкане на чаршафи му е тамън и много му е липсвала…

Общи условия

Активация на акаунт