🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 166
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 315
Ох, тази малката много самоуверена! Аз съм му най-голямата слабост, аз си знам, че съм "най-"! Бре! Имай самочувствие, ма малко по-кротко го раздавай, голяма дива! 🙄

# 316
Браво на Даниела

Но жалко, жалко за това плашещо, съсипано, зле направено лице. Хем я харесвам, хем с времето тоя страховит вид, фал на естетичната хирургия, просто ми идва отблъскващ

И аз бих избирала 100 пъти Йоана в живия живот, както е направил Мартин.

# 317
Обаче забелязвам, че всички гравитират към Росица. Явно наистина е добър и предразполагащ човек Simple Smile

# 318
Кученцето е топ. Grinning

# 319
  • София
В сравнение с другите, като ги гледах на диванчето, Йоана изпъква с излъчване.

Роси е мило момиче, добронамерено и не заслужава отношението на скучняра Виктор.

Ох, Ферай каква е досадна.

# 320
Мартин май най-накрая почна да схваща каква тънка интригантка е Анна-Мария.

# 321
Ана Мария как е още в предаването?

# 322
  • гр.София
Роси изглежда сякаш изтормозена визуално, Виктор прецака всичко с нея според мен
Много е смачкана . Имах съвсем други очаквания за нея от първото виждане- че ще е напориста,ще кифлее, а тя е най-често тъжна. За мен е много мило момиче и се радвам,че с Виктор няма да я бъде, той не я заслужава.

# 323
Роси изглежда сякаш изтормозена визуално, Виктор прецака всичко с нея според мен
Много е смачкана . Имах съвсем други очаквания за нея от първото виждане- че ще е напориста,ще кифлее, а тя е най-често тъжна. За мен е много мило момиче и се радвам,че с Виктор няма да я бъде, той не я заслужава.
Нещо не е съвсем наред с Роси - често трепери, гледа в една точка… Не знам какво е, но дано не е здравословно.

# 324
Според мен, Роси е наистина тъжна.

# 325
Йоана милата е толкова млада и неопитна...Той я е отрязал, обаче тя му била на сърцето.
Момиче, този мъж е имал жена и деца от нея. Имал е толкова връзки, видял е какво ли не. Ако е искал да бъде с теб, е щял да бъде. Но ако сега не те изгони, значи е в шоуто заради славата и е един фалшив герой.
Да видим.

# 326
Ана Мария как е още в предаването?
Не схващам какво търси при Мартин. Тя се държи като съседката му от 5 етаж, с която са си играли заедно пред блока докато растат заедно и имат някакво доверие един на друг да си споделят разни неща. Грам емоция няма нито в нея, нито в него. Освен да се рекламира не се сещам за друга причина да е там

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 20:41 от Г-жа Рамацоти

# 327
Добре, как така всички жени вътре предварително са чули/чели, че бившата на Мартин, Йоана, ще влиза, а той единствен, миличкият, не разбрал и сега много изненадан? 🤔

# 328
😆Ако се прави - евала, доста актриси не могат да го докарат това😄
Не че не могат, не им пука дали ще го докарат. Просто….хонорарът не им е толкова (жизнено)важен явно

# 329
  • у нас
Мисля, че няма да й даде роза на Йоана. Ама, много самоуверена. Голямо самочувствие за годините си.

Общи условия

Активация на акаунт