🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 219
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 300
Разбрах какво Даниела може да прави най-сетне - да си събира багажа Stuck Out Tongue Winking Eye
Нещо като дъщеричката на комшиите:
“Аз мога да те направя принцеса”
Ами…направи ме де
“Ами…не искам”
Joy

# 301
"Запомни го за следващата си книга" 🤣 Сипа й с големия черпак. Ще вземе да ми хареса в този епизод Мартин.

# 302
Мартин е захапал яко , ще си продава книгата Даниела . Мартина да вземе да я прочете

# 303
“ Аз ти казвам ... ти ми казваш...„ и мани мани... Тези двама, които чувстват че няма как да продължат ако не се целунат ... се целуват. А тука хахахахах... Една субретка се държи като монахиня, един любовчия ( айде да не кзаваме по - грубото ) се държи като ужилен. Истинския готин мъж и джентълмен играе много по - интересно и неочаквано... не търси да се намляска ... и това вече при Мартин се чете като насилническо желание. Ох абе учете се на тези любовни игри...

# 304
Даниела такава-онакава, обаче го поставя на място този играч и му е влязла под кожата.

# 305
Аз ли съм луда или ми изглеждаше, че Даниела ще се разреве😆Ако се прави - евала, доста актриси не могат да го докарат това😄

# 306
Ох, милата Роси да си пусне косата и да не седи до Йоана!

# 307
Роси изглежда сякаш изтормозена визуално, Виктор прецака всичко с нея според мен

# 308
Според мен Даниела щеше да се разреве от яд. Аз не бих понесла и секунда някой да ми говори с тов патронизиращ тон.

# 309
ФераРито е много противно… Но май ще избута доста напред.

# 310
Ферай не уцели времето хич 🤣

# 311
  • у нас
Това момиче ако е на 20 аз съм трамвай. Прилича на... нааа.... сещате ли се... на всяка кифла последните десетина години(исках да ползвам друга дума с К, ама не знам колко се толерира тук). Имам малка сестра на 20 и ако знам че е била с 40 годишен загорял чичак.....изпитвам затруднения да изкажа емоциите си по полит коректен начин.
Все едно аз съм го писала.

# 312
  • here and now
Йоана много млада, пък Ферай... тамън...

# 313
Йоана е  дулулу Trollface

# 314
Ана Мария пак плете интриги

Общи условия

Активация на акаунт