🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 113
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 495
Мартин мисли, както му е изгодно. До началото на снимките са си били заедно. Той завоалирано си го призна. Много е вероятно с нея да е бил честен, че няма да се жени и бебета да прави да гледа.
Той може и да е бил честен, но всички знаем, че на 20 годишно момиче му се въртят други неща в главата и самият факт, че е продължавал да се вижда с нея, ѝ е давал надежди. Тя е неопитна, но неговото оправдание какво е?

# 496
Марто е завел Йоана на първа среща в Макдоналдс с детско меню Sweat Smile

# 497
  • София
О, Йоана е опасна. Не се е примирила с раздялата, ако изобщо е имало такава. Всичко е такъв цирк, че не може да сме сигурни. Май ще си ходи на церемонията, иначе много нагласено излиза, а някои ще искат да си ходят.

Особено са ми интересни реакциите на Даниела и Мартина. И на тях двете никак не им е хумористично.Joy

# 498
Ще си ходи според мен, иначе ще съсипят Николов и Бтв с коментари колко е нагласено всичко.

Между другото, ако по някаква случайност Йоана чете (или нейните близки), имам един чистосърдечен съвет. Да вземе да се спре с корекциите. Хубаво момиче е, но устните ѝ вече са непропорционално големи, а брадичката е прекалено набоцкана. Една жена трябва да има мярка… Иначе след някоя и друга година, ще заприлича на Даниела.

# 499
Викаш Марто за е*ане(използване) 20 не са проблем, но за връзка са? Бляяя

Йоана милата баща има ли?
+1!

# 500
Аууч, Данчето ме кефи, колко е директна.
Тази Йоана се опитва да изглежда по-възрастна отколкото е ли? Отдава й се.
Ако цялото това нещо не е по сценарий, Мартин да си взима Данка. Йоана ще има тепърва да се прекроява.

Язък за Виктор. Росица е единственото момиче което го харесва там. Но пък дано Росица се отърве без роза някоя серия 😄

# 501
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Като почнат обаче хора без деца да съдят родители, че си давали на децата телефони, мен малко ме дразни това.
Аз деца нямам, но ми е интересно родителите тук какво мислят по този въпрос.
Ние не сме давали телефон, не ми е тежало да се занимавам с детето си. Че и телевизия не позволявахме много-много.

Покрай новия разврат на събитията забравих да изкоментирам колко неприятно впечатление ми прави Жоро барманът за пореден път. Никак не ми харесва как злепоставя Виктор пред момичетата и го кара да изглежда недодялан и като ученик, на когото някой трябва да дава акъл.
Такива вметки "Вземи ги намажи ти със слънцезащитен крем", "Кажи й, че ще я заведеш да си допие питието на специално място" /или каквото беше там/, са много тъпи. Виктор и без това никоя ергенка не го бръсне за слива и не го уважават особено, та и барманчето да му подбива достойнството пред момите. Подобни съвети и идеи се дават само насаме, ако целта е да помогнеш, а не да засрамиш човека и да го накараш да се чувства неловко.

# 502
Ако утре я остави според мен много "мартинки" ще си тръгнат и без церемония на розата.
Явно затова ще има черна и бяла роза (:

# 503
Мъж който е седнал да ти се обяснява че те тества - нищо не струва. Личен опит. Тества, щото той самия си знае цената. Ще влезеш ти в едни истински отношения, спокоен щото си изтествал стоката отсреща. Ай сиктир! Този тук даже те тества докато бившата му, почти наборка на дъщерите му, споделя общ диван с теб..
Добре че е ШоО, жива да не бях!

# 504
лизането на това момиче е напълно излишно. Като цяло не е грозна, само устните и гърдите. Изглежда на 30+, ако свали тежкия грим може би ще е по-добре. Като цяло само Даниела изглежда по-зле от нея. Поведението й е нагло с цел да изкара другите извън кожата им. Нейното влизане също е нагло, не като сестрите, които не са  избрали сами да влязат по-късно. Възрастовата разлика е голяма, но като ги гледам един до друг не е толкова видима, поради състареният й вид, пък й двамат изглеждат еднакво евтини.

# 505
Тази година ергенът за мен е голямото надлъгване...Ако преди имаше някаква прилика с любовно предаване, тя напълно изчезна. Мартин наистина е привлечен от Даниела само защото вижда някакъв по-опитен играч и това го амбицира. Има девойки къртици тая година, тестове...Надявам се Йоана да си тръгне, както той каза, тя е била наясно как това е щяло да го накара да се чувства.. Театър и пориви за известност...

# 506
Каква сериозна връзка,бре? Нещо много сте във филма

# 507
  • София
Йоана влезе с гръм и трясък, хах.
Не знам как да коментирам тази поредна тъпотия от страна на Ники Николов. Толкова му се иска на човека да се пръкне някаква връзка от това риалити ама хубост насила не става. И той като Тушев ще го разбере по трудния начин.
Вкарвай там бивши, настоящи, по-бивши. То стана разграден двор, влизат и излизат разни хора.
Какъв Ерген е това? То стана някакъв цирк ала София ден и нощ.
Иначе за Йоана какво да кажа. Красиво и сексапилно момиче, но защо са тези корекции по дяволите??? На 20 г. а с тези джуки и грим изглежда на 26. А той е на 40 по дяволите. Може да и е баща.
Но да, само на външен вид ако трябва да сравня Йоана с останалите момичета, то Йоана ги бие отвсякъде.
Знаете за нея, писа се и тук в темата. Тази Йоана е скарала първите дружки Мартин и Рълев. По-скоро Рълев е сгафил нещо. Не знам тя дали евентуално му е изневерила или зъботехника е прекалил с настъплението спрямо нея, въпреки че тя избира Мартин. По-скоро второто.
Ники Николов с това вкарване на Йоана не и прави услуга и на нея и на Мартин. А и на момичетата вътре също. Никой не печели според мен. Много лоша идея от чисто идейна гледна точка, която според мен няма да доведе до нищо добро за никого!
Николов, Николов, съсипа го това шоу!

Тази вечер имах възможността по-обстойно да видя момичетата как изглеждат без грим или само с лек грим. Ами никак не ми хареса това което видях. И това касае всички моми. Дано да е от влагата там... Амаа, надали...

Даниела не е ли малко нагла? Иска извинение, тя? Хахаха
Мартин много хубаво и го каза. И как реално стоят нещата. Тези игри, които се опитва да играе тя с него няма как да и се получат ако продължава в духа на малоумната си книга.

Виктор с Александра, Синтия и Адриана - криндж отвсякъде!
Дори няма да коментирам тази мъка.

Според мен Мартин няма да даде роза на Йоана до две завъртания. Или още утре или следващата седмица. Няма как да съм сигурен обаче дали тя наистина влиза, защото все още го обича или просто за да стане известна. Само тя си знае, всичко останало са спекулации. Аз признавам си съм затруднен да преценя. Може би по-скоро второто, но...

Любомира тръгва да говори сериозни неща за децата и за семейството си на масата и Виктор я прекъсва с колко му люти и ръчичката как си я вееше пред лицето, имаше естествената реакция на една... жена... Сори, ама...

# 508
Косара все повече ми се издига в очите. Не защото, пращи от интерес, нито пък вярвам, че харесва Виктор - не ѝ пука много за него. Не е и защото си играеше с детенцето, макар че според мен искрено му се радваше, аз също като съм около малки деца не мога да не си играя с тях, но пред камерите изглежда като поза, пък и много обидно беше това с хабитата, дори да беше непреднамерено. Издигна ми се в очите заради реакцията, когато чу, че Йоана е на 20. Тук ѝ повярвах, защото не беше синхрон а съвсем искрена реакция, която бяха хванали, защото на синхрони тя очевидно говори каквото знае, че трябва да каже.  А въпросната Йоана щом е влязла и е имала времето за тези си години да се докароса така, заслужава да си бъде обсъждана и да не я третират като дете зрителите. Аз съм на 22, не помня на 20 да съм разсъждавала кой знае колко по-различно. Бранка е на 21 и я разкостихме, редно е и тая да бъде освестена. Как на 20 може изобщо да погледнеш тоя чичо... И мен като Косара ме напуши на смях, та затова "рилейтнах". А от Мартинките, селско или не, единствено искрено реагира Мартина.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 06:48 от RoseofVersailles

# 509
Мартин се разделил с Йоана, но си ляга с нея отвреме навреме Grinning
И това го чуват нейните близки … уау !!

И тази дясна ръчичка дето все оправяше косата … явно вече й е тик Sad

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 06:38 от rady_plovdiv

Общи условия

Активация на акаунт