🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 146
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 480
“Пледоарии” искаше да каже Даниела Grinning Чукча писател е положението. Или това, или Мартин я накара да види звезди посред бял ден, та станаха Плеяди Nature Sparkles

Косара също леко ме кринджна с хабитата първоначално, но после дадоха цялата реплика “… дали е различен от нашия.” Много ми хареса как се държа с момиченцето, искрено му се радваше. Тази среща ми беше най-сладка досега. Предполагам семейството не говори английски, иначе все няколко думи щяха да си разменят. Въпреки че Любомира с нейното “Бау, бау, хелп ми”…

Йоана декламира като изкуствен интелект. Толкова млада, а с толкова корекции и такива отровни отношения с възрастен мъж. Доста тъжно, и най-тъжното е, че ще осъзнае колко безвъзвратно амортизиращи са всички тези неща, когато вече е прекалено късно. Иначе има хубави роклички.

# 481
Мартина се облича секси, но е грозна и проста. В началото на епизода я дадоха много отблизо и бях 😯 Мартина е последния човек на земята, който да коментира Йоана, защото много добре я помня и при Милен Цветков, и при Гала - гротеска. По това време тя беше около 20 годишна и не можеше да върже две думи. И да, ако беше влязла Емануела, Мартина щеше да си тръгне със сал към България.

# 482
Каква е историята между Марина и Емануела?
Харесва ми колко гладко тече мисълта на Даниела. Не използва паразитни думи, говори правилно, с правилно построени изречения. , На Йоана - също.
Ферай е пълна скръб 🤦♀. Вярно, че българският не ѝ е майчин, но и на Даниела не е. Много плосък и прозрачен персонаж. Да лежи спокойно на дивана и да си кара спокойно почивката 🤣.

# 483
Йоана голяма самочувствие ама ако и извадят стара снимка може да се посмири....

# 484
Мартина и Емануела са се карали заради бившия на Емануела и баща на второто и дете -Динев .
Има примери за мъже , които имат гаджета на годините на дъщерите им и ходят на почивки заедно

# 485
  • София /Абсурдистан
Ех да беше влязла Емануела, каква перушина щеше да хвърчи Simple Smile

# 486
Емануела гостувала при Гала и разказала, че някаква луда я следи и се стреми да прилича на нея. Най-общо казано, както би казала Лора Недкова. Не е споменавала имена. Мартина се припознала и решила да се възползва от правото си на отговор. Дадоха ѝ го. Тя се появи опита се да цитира някакви членове на закони, говори някакви несвързани глупости. Изложи се още повече. После беше и при Венета Райкова и полазваше смс-и със заплахи от Емануела.

# 487
Много грозно и неджентълменско от страна на Мартин да съобщи пред всички, че след раздялата с Йоана, се срещат за секс.

За да е напълно откровен с фен- клуба, нали.  🙄

# 488
  • Варна
Йоана е хубаво момиче, но е много люта.
Даниела е егати дружинната, идвай да говорим, ще ми се извиниш. Почна да му се кара, а даже не са се цункали.
Връщам се да ви изчета, 33 страници ме чакат. 😁
Кло, роза за теб 🌹❤️

# 489
Въпреки корекциите, Йоана ми харесва най-много от всички "пипани" там. Ми като е видяла при какви жени влиза, нормално е да е със самочувствие. А и все пак е на 20, на 30 може и да олегне. Като цяло поне пред камерата се държи адекватно (като изключим постоянното пипане на косата). Все пак на някъде трябва да избие. Найстина ми напомня по хладнокръвие на Зенгинер. За мен са 2 варианта. Или всичко е нагласено или тя найстина е влюбена-загубена и е влязла без да знае Мартин. На 20 може да си със самочувствие до небето, но егото още не е пораснало чак толкова. Не съм изобщо фенка на Мартина, но много точно му каза, че явно си е оставил вратичка към Йоана. Ми той, ако и е завъртял главата, после и е казал, че приключват и въпреки това си я търси за цоки-боки, нормално е на 20 да глътне плувката и да си мисли, че има още на къде и че нищо все още не е приключило. Това май е целият филм. Дано не и даде роза. Гледат ми се панайри, но ми е кофти за нея, ако е 2-я вариант. И още по темата

# 490
Стана ми интересно какво точно ще излезе наяве барабар с Йоана?
Че не са се разделяли? Или нещо за възможностите.. така де способностите на Мартин ...Mr. Green

И аз мисля, че ако утре не получи роза то медиите ще гръмнат, че още са във връзка.
Дори и да не са - ще му прецака целия престой и след шоуто.

# 491
Не мисля , че ше му прецака престоя . Те медиите какво ли не пишат .

# 492
Мартин е завел Йоана на почивка поради същата причина, заради която се вижда с нея и след края на връзката им. Всички се забавляват, той няма да дреме сам я. Сега децата му били там, ми те си имат техни си тинейджърски вълнения, големи момичета са, ясно им е , че баща им не е монах. Не мисля, че след предаването са заедно, поне Мартин не мисли така.

# 493
Ако утре я остави според мен много "мартинки" ще си тръгнат и без церемония на розата.

# 494
  • here and now
Мартин мисли, както му е изгодно. До началото на снимките са си били заедно. Той завоалирано си го призна. Много е вероятно с нея да е бил честен, че няма да се жени и бебета да прави да гледа. Но той и на тези вътре не ги обещава тез работи.... Любов искал... Е то и любовта към себе си и славата, пак си е любов...

Няма да си тръгнат Мартинките. Виктор ще им даде приятелски рози и курорта продължава...

Общи условия

Активация на акаунт