🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 166
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 465
А, лято не си дочела всичко и аз мисля така. 😁
Харесва ми Данка, че му се опъва. Поне е по-интерсен опонент и става интрига. Но не може да превърти играта, не може да го обори. Не е тип мъж, който ще пада в краката като кученце.

# 466
А, не е, баш хумористична си е ситуацията и целия формат.
Едни хора канят други хора да се правят на маймуни и да ги правят на маймуни и после гледаме маймунщина до маймунщина, но по човешки, щото даже и маймуните не биха приели да ги правят на маймуни. Joy

# 467
Изкарвате все едно отношенията им не са били сериозни, а вчера имаше инфо, че я е водил на почивка с бившата си жена и дъщерите си.

# 468
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ми мъничка е Йоана, нищо чудно, че бърка секса с любовта. Грешката на Мартин е, че след раздялата отново е правил секс с нея и тя сега си мисли, че още има чувства и недовършена история. И като всяка влюбена ученичка е запомнила разни мили неща, които й е казвал /че му е слабост и пр./ и ги приема за чиста монета и нещо, което си остава константа и не се променя във времето.

На Мартин и на някои Мартинки може и да им се стъжни леко животецът, но поне за Бранка съм спокойна, че не остана гладна - хапна си прилично момичето, съсредоточено и с удоволствие, всичко си изяде. Joy

# 469
Промяната на Йоана е феноменална и всичко това за 6г. Flushed
Зъби,скули,нос,гърди..уау.

Аз като родител не бих го допуснала,но виждам в Бг как се отглеждат момичета - с цел да си намерят богати чичковци,които да издържат освен момичето,ами и техните семейства.

# 470
Изкарвате все едно отношенията им не са били сериозни, а вчера имаше инфо, че я е водил на почивка с бившата си жена и дъщерите си.

Е, то не един или двама са си водили държанките на почивки. И това все още нищо не доказва за сериозни отношения.

# 471
Промяната на Йоана е феноменална и всичко това за 6г. Flushed
Зъби,скули,нос,гърди..уау.

Аз като родител не бих го допуснала,но виждам в Бг как се отглеждат момичета - с цел да си намерят богати чичковци,които да издържат освен момичето,ами и техните семейства.

Абсолютно. Пък тръгнала Йоана с изцяло префасонирана муцуна да обяснява, че други вътре били със сменени лица Joy Присмял се хърбел на щърбел.

# 472
  • у нас
Четох статия, че гърдите на Йоана са подарък от Мартин. И през ноември са били все още заедно. А не както афишират, че са се разделили лятото.

# 473
Четох статия, че гърдите на Йоана са подарък от Мартин. И през ноември са били все още заедно. А не както афишират, че са се разделили лятото.

Най-вероятно, със сигурност не са били подарък за бала

# 474
А аз казвам, че никой в несериозна връзка няма да си мъкне гаджето със семейството.

# 475
Много грозно и неджентълменско от страна на Мартин да съобщи пред всички, че след раздялата с Йоана, се срещат за секс.

# 476
А аз казвам, че никой в несериозна връзка няма да си мъкне гаджето със семейството.

Не всички мъже влагат мисъл, че не е добре за децата да вкарват новата в живота им, преди отношенията да са придобили сериозен статус. И отделно сериозни отношения има днес, утре вече ги няма. И за двете имам ярък пример пред очите.

# 477
  • София
Йоана с/без корекции е не само хубава, има и чар. 🥰 Държи се и говори доста по-зряло от всички останали.
Мартин е прав за годините/ след 20 - тя ще е Жена в стихията си, а той - сини хапчета 😜/. Но като си казал край, какво е това “ скъсахме, но сме били интимни”. За нея явно не е окончателно скъсване… Дано като не й даде роза, Йоана да затвори тази страница, ама май няма. Жал ми е, че си губи най-хубавите години с този пуяк ☹.

# 478
Не знам какво се опитвате да доказвате. Нито Мартин е малоумен, за да не осъзнава защо е поканил Йоана на почивка със семейството си, нито Йоана е някаква, която си е измислила несъществуваща връзка. Като цяло ме шокира как хората вярват на тези нагласени разговори от днес.

# 479
  • София
Мартина много грозно си изпуска нервите.

Мартина трябваше свещи да пали, че влезе Йоана, а не Емануела. Че не знам под кой креват щеше да се пъха, ако беше дошла русата фурия. Направо щеше да събере багажа и да бяга, преди Емануела да е свършила с ръкостискането и представянето.

А на Даниела направо й потънаха гемиите. Така се сдуха, че чак погрозня и съвсем заприлича на леля. Йоана с едно влизане и без много приказки, направо ги удари в земята всички застаряващи златотърсачки. Младото си е младо. А тя е и красива, а и явно достатъчно умна и възпитана, за да се държи на ниво. Много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт