🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 156
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 435
Изключително тъпо се дистанцираха от родителите, а децата им ги ползваха като тамагочита.
Николов да си мята оставката.

# 436
Шри Ланското семейство само за декор ли им е? Някакъв разговор с тях, преводач или нещо такова? Седнали са им на масата, дори не им обръщат внимание.
Те са част от хабитата все пак, да не забравяме😂

# 437
Даниела плеядата си въобразява, че е много умна и Мартин хитро я пързулна, че другите, които и да са, не са на нивото ѝ. Хареса ѝ😜

# 438
За мен не е нормално, баща на 20 годишно лапе, да одобрява за нейно гадже свой набор, който е покерджия, абсолютен женкар и пиянде.
Какво му харесва, че е известен?
Това ли им е целта на Финдо фемили?! 🤔
В една от темите (тази или спойлерната) пишеше, че Финдо бил бесен заради връзката им. Остави това, което говорят пред камерите… Няма нормален баща, който да се кефи, че дъщеря му излиза с наборчето му.

# 439
Ще има съспенс тунайт.. Joy Innocent

# 440
  • България
Искам вече да идва майката на Виктор, да се запознаят с Бранка и да разтурваме цирка! Чакам мама Светла 2.

# 441
Между Йоана и Даниела голяма разлика няма, на нейните години може и по-зле да е.

# 442
колко е тъпо да си с други хора и ти да си говориш ,а те милите само гледат и до там.......плевенчанката дори и за чеп не става

# 443
Не пишете много, че утре трябва да ви чета! Laughing Сега си лягам, нищо ново под слънцето не видяхме. Събрали се хората да се надлъгват... Никога не е късно човек да стане за резил и това видях аз тази вечер, който както иска да го разбира - важи за почти всички участници и споменати лица.

# 444
Много хубаво, обрано, мило момиче е Йоана, но свръхмлада за уседнал живот и 40-годишен играч.
Жалко че от продукцията са я хвърлили на арената при лъвовете - елвиса, момичетата и разбира се - ние
Съгласна. Изключително грозно от страна на продукцията, да го вкарат това момиче.

# 445
Ако сезонът беше само с ерген Виктор, не ми се мисли какво щяхме да гледаме...Trollface
Стига деее, Вико е цар на разговора…
“Какво харесваш в един мъж?”
“Обичаш ли въздух?”
“Доволна ли си, че си се родила?”
“Кефи ли те да спиш?”

# 446
Бранимира е по- зле отколкото хората от Шри Ланка, които не знаят за какво става въпрос. Седи плющи пиле с ориз, останалите 3ма на масата говорят, тя се прави на глуха пак плющи пиле с ориз и мълчи

# 447
Ако сезонът беше само с ерген Виктор, не ми се мисли какво щяхме да гледаме...Trollface
На слона пипалото Trollface

# 448
  • here and now
Стана ми интересно какво точно ще излезе наяве барабар с Йоана?
Че не са се разделяли? Или нещо за възможностите.. така де способностите на Мартин ...Mr. Green

# 449
За мен не е нормално, баща на 20 годишно лапе, да одобрява за нейно гадже свой набор, който е покерджия, абсолютен женкар и пиянде.
Какво му харесва, че е известен?
Това ли им е целта на Финдо фемили?! 🤔

Ами какъв баща би сложил силикон на 18-годишната си дъщеря? Същия, който би одобрил 40-годишен да я вика от време на време за секс 🥲 Да пази господ. Дано на това младо момиче да му дойде малко акъл в главата като порасне. Жал ми е за нея…

Общи условия

Активация на акаунт