🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 164
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 420
Не знам къде го виждате този потенциал в Йоана. Тя от 16-годишна е в чалга средите и ходи след доста по-големи мъже. Сложила си е всички екстри, които вървят с тези среди. Съответно, след Мартин ще последват останалите желание ергени, които всички си делят и така. Тя съдбата на такива е предначертана.

# 421
Лошото е, че и тези синове ще си търсят партньорка някой ден, а вижте какво ни заобикаля.
Йоанка просто иска да става инфлуенсър, да паразитира и да получава пари. Такива ми ти любови към това старче (за нейните години си е старче). На всичко са готови за да показват глупости и да получават пари, дори да се унижават в национален ефир.
На 20 години момиче се окепазило с толкова операции, не мога да го проумея това. Моя големия син е на 22 бе и е още дете с детско мислене 🤦🏻♀ Не го приемам това, и в момента се радвам, че имам двама сина.

# 422
Любомира си играела с огъня, вика Виктор. Къв огън бе, момче...

# 423
Ако съм на Марто ще я оставя Йоана при всички заявки за напускане. Ей така да ги тества коя казва истината и ще си събере багажа 😀

# 424
Виктор - девойки, за вас, това ли е семейната среда, която търсите?
Да! Точно този хабитат! 🤣🤣

# 425
Ферай ни чете 🤭

# 426
Йоана за Мартин: “Връзката ни приключи лятото”
Мартин за Йоана: “Това е момичето, с което последно имах отношения”

Мхм, балкан разлика кой какво означава за другия.

На Йоана следваше да й е станало ясно това още в момента, когато Мартин е бил готов да спи с нея, при положение че са разделени! Или айде, веднага след това Joy че при някои хора това се оказва сдобряващ секс. И сега да се прави на много оборотна, че била стъпила върху себе си. Ми, късно е душо, отдавна си го свършила това.

# 427
Шри Ланското семейство само за декор ли им е? Някакъв разговор с тях, преводач или нещо такова? Седнали са им на масата, дори не им обръщат внимание.

# 428
Само Косара understood the assignement Simple Smile грабна детенцето и го играе мама

# 429
Най-неприятното момиче за мен досега е Йоана. Декламира, със самочувствие, позира с устни, нищо истинско не видях, нито като език на тялото( освен че си пипаше нервно косата, все пак нещо човешко), нито като емоция. Като цяло, представянето й пред камери я вълнуваше повече, абсолютно си личи разликата във възрастта им - тя ми прилича на дъщеря ми, която е тийн. Много харесах Даниела и Мартина - имаха истинско поведение, ядосаха се, Даниела се разсърди, скръсти ръце,  пролича й, даже през сълзи говореше. Супер нормално е да избухнеш в такъм момент!  Другата неадекватна е Диана - хихика, смее се като дете, много незряло и неосъзнато момиче, не помня как я нарече Даниела. Смятам, че Даниела с изказванията си респектира Мартин, това ще бъде битка за надмощие и той ще избере нея накрая.

# 430
На Йоана ѝ харесвам само очите, много нежни и дълбоки(и тялото разбираемо) . Но начинът по който гледа леко надменно и вижте ме много съм красива... А пък с мяучене и мрънкане тихичко се опитва да манипулира и е доста нагла. Всичко ѝ е ясно за всичко има отговор, клишета и заучени фрази. Изобщо не смятам, че е там заради Марто. Пресметлива е и е решила, ако той ѝ се върже ще се консумират още малко, ако не - става известна и пак е изгодно. Чак го поучава и му прави забележки сякаш е била години с него, а и ми говори че няма уважение към по-зрял човек. Смятам, че той наистина не знаеше беше в ступор. Йоана си е плела кошницата с продукцията, тя и Налъм не го изиграха качествено. Смятам, че продукцията го сготви Марто. Но са били убедени, че ще е интересно и той има капацитета да излезе от положение. Само заради това съм сигурна, че ще я изгони. И ме разочарова какво е правил с това лапе, та то не е и интересно... Красиви има колкото щеш.

# 431
Ако съм Финдо, ще си купя перука и няма да излизам без перука, слънчеви очила, и дегизиран поне докато не почне новият сезон и забравят хората този...

# 432
Гледам малко назад
Йоана има завидно самочувствие Joy
Мартин малко го е срам

# 433
“То не пита, но ако дойде”… Виктор не е ли чувал за семейно планиране. Joy

# 434
Ако сезонът беше само с ерген Виктор, не ми се мисли какво щяхме да гледаме...Trollface

Общи условия

Активация на акаунт