🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 184
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 405
Мили дами,
колко време след излъчването на живо, качват епизода в официалният си сайт, защото го изпуснах днес?

# 406
Мили дами,
колко време след излъчването на живо, качват епизода в официалният си сайт, защото го изпуснах днес?
Около 15-20 минути.

# 407
  • here and now
Бащата на Йоана, поздравил бившето ѝ гадже, горе долу негов набор, дето си я боцка още на повикване...
Чувствам се дърта....

# 408
Не е лоша Йоанка - хубавка е и може да върже изречение, но през цялото време имах усещането, че Мартин я е подучил какво да говори и гледаме евтин театър. Да си гледа живота и да не се занимава с чичаци - има свестни момчета на нейната възраст, с които наистина има бъдеще.

# 409
Бащата на Йоана, поздравил бившето ѝ гадже, горе долу негов набор, дето си я боцка още на повикване...
Чувствам се дърта....
Просто си демоде. И…по-добре JoyHeart

# 410
Йоана защо постоянно си пипа и отмята косата?
Защото се опитва да си овладее напрежението пода маската на привидно самоуверен човек.
Кринджав епизод, като от съдби на кръстопът. Много слаба игра.
Предния сезон поне си вървеше с едни и същи герои и антигерои, а сегашния е като хан - влизат и излизат, разноглед ще стане човек. Никаква сюжетна линия няма. Влизането на Йоана беше напълно излишно.

# 411
Йоана ще я пляскат и ще я пратят към къщи, мисля. Тя според мен го знае и затова всички рецитации си ги каза набързо, НН да е доволен, хонорара да е заслужен.
Ако остане ще е купон, Даниела и Мартина ще се форсират, Йоана ще повтаря клишета до припадък, а Марто ще им вика да сме живи и здрави .

# 412
За мен не е нормално, баща на 20 годишно лапе, да одобрява за нейно гадже свой набор, който е покерджия, абсолютен женкар и пиянде.
Какво му харесва, че е известен?
Това ли им е целта на Финдо фемили?! 🤔

# 413
Щом му се слуша, че няма чувства, а симпатии към дъщеря му и заради това я търси, дори и да са разделени.

# 414
Йоана за 20-те си години си е много добре даже. Лошото е, че този чичак добре я е обработил и трудно ще се откъсне от него. Обаче все пак ми се струва, че има потенциал и надежда за развитие в положителна посока при нея, ако успее да се откъсне от чичака.

# 415
То остави връзката, въпросният 40-годишен да обяснява, че е оставил дъщеря ти, ама ходи за секс…

# 416
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йоанка просто иска да става инфлуенсър, да паразитира и да получава пари. Такива ми ти любови към това старче (за нейните години си е старче). На всичко са готови за да показват глупости и да получават пари, дори да се унижават в национален ефир.
На 20 години момиче се окепазило с толкова операции, не мога да го проумея това. Моя големия син е на 22 бе и е още дете с детско мислене 🤦🏻♀ Не го приемам това, и в момента се радвам, че имам двама сина.

# 417
Какъв хабитат бе, това да не е animal planet?

# 418
Тия всички си живеят в някаква паралелна вселена, изкривена, нищо не е такова каквото изглежда, какво говорят, какво се чува, какво се разбира. Всеки си плете неговата си кошничка и всички вкупом си кроят шапките. Чудо и приказ.
Една Вселена "Ергена" и измислените и обитатели, прекроени, не особено умни, но за сметка на това злобнички и с фалшиво самочувствие, което я някой не е поискал, я не е съборил като кула от карти. Стремеж към пари, лек живот, измислена слава, постигнати лежейки по гръб. Разни хора, разни идеали, свят шарен.

# 419
Аз не мога да разбера защо хора, които не знаят английски, непременно държат да употребяват откъслечни английски думи тук там без и представа да си имат от смисъла им. Косара ще види "хабитатът" на шриланкско семейство. Добре ги обиди. Тва да не са маймуни, та ще им гледа хабитатът? Flushed

Общи условия

Активация на акаунт