🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 160
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 390
Какъв е смисълът от тези сценки и нова участничка? Предпочитам да следя нормалния сюжет без епизодичните герои, които няма да оставят следа и няма да видим след 2 епизода.
Какъв нормален сюжет? То такъв няма… Виктор цивли по Бранка, Мартин се натиска на Даниела, а тя се държи, сякаш предпочита да се целува с октопод, отколкото с него… Ш’ма обидиш.

# 391
Йоана не спира да си глади тая коса докато говори. Дразнещо е. Уж уравновесена, но това я издава
Ами детенце си е все пак, това е признак на нервност и неувереност, въпреки заучените фрази.

# 392
  • Viena
Съдби на кръстопът 😅😅😅

# 393
Йоана е пълно клише.

# 394
Церемонията днес ли ще е или ще ни мъчат до утре?

# 395
Съдби на кръстопът 😅😅😅
Какъвто им кръстопътят - таквиз им и съдбите Joy

# 396
  • here and now
Церемонията днес ли ще е или ще ни мъчат до утре?
Като гледам промото.... утре ще да е...

# 397
Не мислех, че ще го кажа, но се радвам, че видях Викчо и Бранка. 🤣🤣

# 398
Твърде уверена ми изглежда Йоана, за влюбена. То е декламиране, заявки, играе го много зряла и отракана, но ми е 100% кифла.
Фактът, че баща й одобрява отношенията й със свой набор, който е известен гуляйджия и женкар, направо не знам, как да го коментирам.
Освен и щерката, като татко и батко да е жадна само за слава и тате Финдо за това да си е дал благословията?

# 399
Утре вместо Наум ще влиза Жоро Игнатов

# 400
Офф, Виктор ако извика Бранка на вечерята... Аман! Tired Face

# 401
Слушайки разговора между Йоана и Мартин все повече се убеждавам колко я е манипулирал през цялото време на връзката им и след това. Самия факт, че той не е бил категоричен в прекратяването на отношенията, говори достатъчно и за това колко я уважава. Тя още повече е захапала, продължила е да се доказва, въвлякла е и близките си и е повярвала, че може да се съберат и е решила, че героично ще го върне от Шри Ланка. И за него е добре дошло - какво лошо има да му гали егото? За всички е ясно, че и да я изгони, при първото съобщение, пак ще го е поканила в покоите си… много си личи интелектуалното различие помежду им.

# 402
Някой беше писал, че Наум е Жоро Игнатов на Шри Ланка и не мога да спра да го мисля. "Не сме дошли да правим скандали..."

# 403
Ее, не спря да пипа тоя перчем.
Йоана е недорасляк. То как иначе, както се спомена вече - фронталния и лоб още не е развит. Само хубост не е достатъчна за нещо повече от креватни забавления, но ще порасне, ще го разбере. Самочувствието и е до небето  

Искам да видя на коя ще и стиска да си събере багажа наистина и да си тръгне, защото явно, че Йоана роза ще получи.

# 404
Мартин хич не и се радва. Обичкала си го. Шести клас, голямото междучасие. И на 20 толкова бръчки около очите? Да не е на 30?
От ботокса е. Колкото по-рано почнеш с него, толкова повече бръчки.
И аз мисля, че е от неправилно поставен ботокс в челото - вероятно твърде ниско и мускулите под окото компенсират... На 20 нямах една бръчка там, а се гримирах страшно много....

Аз пък имах бръчки около очите още на 11. Ген.

Общи условия

Активация на акаунт