🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 165
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 375
малката и тя е за почивката и веднага започна с клюки и самохвалство.....и нападки.....бая турски сериали е гледала ....хем не я искат хем се натиска....не ми се коментира .....не ми харесва това момиче

# 376
Е, в случая 20-годишната прилича на 30-годишна, не мисля, че е най-уместното сравнение. Grinning

# 377
Мартин е някакъв кошмар за връзка. Вечно трябва да му се доказваш, вечно си под подозрение, да стъпваш на пръсти, че нещо ще му се накриви, да си мериш думите, че да не реши, че го манипулираш, ужас е!

# 378
  • София
Йоана бърка секса за чувства. Мартин не й прави услуга като я търси от време на време за интимности- вдига й самочувствието.

# 379
офффф тия разточителни разговори.... Не съм вярвал, че епизод в който Капитан Криндж, лорда на Скуката Виктор почти не участва - ще ми е толкова скучен

аре някоя да се напива или да се сбият вече

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 22:50 от Poutine

# 380
Йоана предобри наистина

# 381
Баща й Финдо бил ок с връзката им?! Звъннал даже на Мартин за рождения му ден. Окуражил я да отиде в Шри Ланка...🤐🤢

# 382
Въх. “И си готов да живееш без мен завинаги?” Не, Мадона, ни мо’а. Никога.

# 383
Йоана не спира да си глади тая коса докато говори. Дразнещо е. Уж уравновесена, но това я издава

# 384
Няма ли да спре да я пипа тая коса бееее??

# 385
Йоана визуално ми напомня на Боряна от втори сезон, ако прекали с хиалурона.

# 386
  • България
Какъв е смисълът от тези сценки и нова участничка? Предпочитам да следя нормалния сюжет без епизодичните герои, които няма да оставят следа и няма да видим след 2 епизода.

Турските сериали са класи над това "шоу" тук. Да продължават отношенията с кокошките Мартина, Даниела, Ферай, Ана-Мария.
Виктор остана като второстепенен герой днес.

# 387
Мартин ме разочарова в този формат. Йоана, която демонстрира че 20 е новото 40, първо ме подразни,но после реших че е точно за него. Два изкривени образа, които да фалшивеят презадоволено заедно

# 388
Заблудено е това момиче - наивно и влюбено. Сега получава урок, който се надявам да осъзнае и осмисли.

# 389
Леля Силвия започва да става противна.

Общи условия

Активация на акаунт