🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 068
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 570
Според мен няма да й даде роза. Следвам я в Инстаграм отдавна, понеже познавам семейството й. Тя се върна от Шри Ланка много отдавна, пускаше си сторита почти всеки ден.
SmileSmileSmile
Ооо, бихте ли споделили, ако имате информация, баща ѝ знае ли, че я е подкрепил да ходи да се унижава?

# 571
Семейството й я подкрепя.
Също така косата й е удължена, не е нейна. Иначе си я поддържа в Галерия. Според мен там влагата й изигра лоша шега. Ето докъде е естествената й: https://www.instagram.com/reel/CzoB9hQItOI/?igsh=djdlamRweDVtaWg4

# 572
  • София
Не знам за вас, но аз, като гледам бившите на Мартин (съпругата му, Емануела и Йоана) не знам коя мома в предаването може да му привлече вниманието, чисто визуално, а и като поведение. На фона на неговите бивши, Даниела и Мартина са буквално, като карикатури - особено Даниела. За да стане предаването биват, ама след него изобщо не го виждам с някоя от тях.
Специално за Йоана аз не виждам корекции по лицето, освен пипнатите устни и пооправените зъби. Носа изобщо не изглежда правен и изпилен - от малка си е с такова носле, скулите си изглеждат нормални - просто с грима ги е подчертала, а и бузките, които имаше, като дете са поизчезнали. Като цяло е доста красива и с премерено поведение до момента. Само това пипане на косата много ме дразнеше. Ако бях там щях да й дам един ластик, да вземе да я върже, че все едно й пречеше. Ясно е, че е от притеснение, но все пак дразни.
Тя, че е влюбена в Мартин е ясно, но мисля, че и той още я обича. Затова и реагира така - защото не иска да я нарани. Няколко пъти повтори, че тя е мила, нежна, чувствителна и ранима, и явно знае, че, ако я изгони, тя ще се почувства много зле. Ако това, което той разказа за раздялата им е вярно, то те не са се разделили, защото не са се разбирали, а по-скоро той го е направил, за да не й обърква живота. Затова и са продължили да се виждат след раздялата - защото и двамата все още имат чувства. Но лично аз смятам, че той не е за нея. Тя е много млада и красива - трябва да си намери мъж, с който да градят семейство, а не чичо, който оибкаля по заведенията, защото такава връзка ще й съсипе живота.

# 573
Мартин я е имал Йоана за секс и трофей, младо, засукано гадже, вижте ме.
Едва ли е имал сериозни намерения. Иначе е омайник, казва каквото знае, че иска да чуе жената, цун, гун, подаръче, усмивка, погалване, комплименти на кило и воала имаме връзка, но едностранчива. Момата влюбена, Мартин си вее байряка. После му поомръзнала, ама не затворил портата плътно и когато го домързи да омайва някоя след поредния запой, знае, че има заложено на сигурно, дрън, мрън, ти си моето съкровище, залипсва ми, ела тука да те гушна и секса е в кърпа вързан. Те това е според мен между Марто и Йоана.
Пп Не мисля, че я обича. Просто го привлича, харесва я и няма лоши чувства към нея, но обич не е.

# 574
Ама ТЯ не иска човек с който да гради нещо си. Друго иска тя...Grinning

# 575
Мартин я е имал Йоана за секс и трофей, младо, засукано гадже, вижте ме.
Едва ли е имал сериозни намерения. Иначе е омайник, казва каквото знае, че иска да чуе жената, цун, гун, подаръче, усмивка, погалване, комплименти на кило и воала имаме връзка, но едностранчива. Момата влюбена, Мартин си вее байряка. После му поомръзнала, ама не затворил портата плътно и когато го домързи да омайва някоя след поредния запой, знае, че има заложено на сигурно, дрън, мрън, ти си моето съкровище, залипсва ми, ела тука да те гушна и секса е в кърпа вързан. Те това е според мен между Марто и Йоана.

Какво сериозно да има с 20 години по-млада от него- на нея след две години ще и се прииска по-млад и той го знае.
Той уж търси жена за семейство, Йоанна още е млада и зелена.

# 576
Според мен Мартин не търси жена за семейство. Той семейство си има, бивша жена, големи деца. Сега му се живее и гребе от живота с пълни шепи. Знае, че няма да е вечно млад.
Не му трябват на него бебета и млади булки дето утре като му увисне достойнството, ще хукнат да гонят Михаля и не само това, ами и ще опитат да го изцоцат колкото им е възможно.
И Йоана не търси точно семейство в този момент от живота си. Иска богато гадже, да я глези, да я гледа, а тя да вее дългите пирги. И на нея и се живее, но с тоз мъж няма да и се получи.

# 577
Така е..Марто хабитат си има, не търси т'ва..манивела си търси Joy

# 578
Моля да ме извинят тези от вас, които я намирате за хубава, но аз бих ѝ предложила да набляга на грижите за косата и избора на правилните прически, за да омекоти боксьорските черти – черните веждаци, издадената челюст и подутите устни.
Всички си имаме своите критерии за красота.

# 579
Направо ме притеснявате, че не виждате корекции по Йоана, толкова ли сме свикнали с тях вече? Лицето ѝ буквално не мърда, с jawline-а някой се е подиграл направо, брадичката ѝ също е издължавана. Само носът не изхлежда пипан.

# 580
Сега гледам ,че пропуснах някои неща снощи.Грам не вярвам на Йоана.Нищо истинско няма в това момиче като започнем от външният ѝ вид.Джастето го е казала добре,взаимни интереси са били(не любов),но на него вече му е омръзнало и няма да я огрее.

# 581
  • София
И аз не ѝ вярвам. Когато той ѝ реагира на дивана, наистина много опитваше да го работи и да му дърпа конците. Представям си, че е уморително, ако тя все така се държи.
Иначе и никаква реална емоция не успях да усетя у нея, ама хайде, това може да е основно от обездвиженото лице.

# 582

Просто ми е гадно да гледам. Баща й къде е, какво мисли? 🤔

Баща й не знам, ама майка й какво мисли?
Или след реалити формата на баща й, те са цъфнали  вързали и сега и нея са я набутали в реалити.
На мен лично ми е жал за детето, защото на 20 - тя може да ми бъде дете. Кога толкова се промени света, че за тези деца е важно да имат цици и дупе а не мозък в главата. Защо родителите не са поели свойте роли в живота на това дете и вместо да ходи на психолог, за да се спаси от идеята да търси баща си във всеки мъж, я навират в това предаване.
Със сигурност това 20 годишно дете, не е готово за ужасният хейт, който ще се изсипе върху нея. Тук се сещам за Дара Екимова и нейните дълбоки депресии след хейта в Капките (май беше в това предаване).
Най- вероятно има чуства към Мартин но на 20 явно бърка любовта със секса.

Надявам се, Мартин да я изпрати да си ходи за да не понася резила дълго време.

Понеже харесвам Косара на външен вид, да попита Simple Smile тя има ли изобщо някакъви намерения към Виктор?

# 583
Мартин направо ѝ направи комлимент като я обвини, че се опитва да го манипулира.
Все си мисля, че на 20 г. една жена трябва да знае какво е достойнство.

# 584
Ами на 20 години е. Колкото и да се е на гримирала, нацицорила, да се държи като “голяма” и “зряла”, тя е едно 20-годишно дете. Фронталният й лоб все още не е напълно развит, така че на нея й е простено. Ама на НН и другите гении в продукцията какво им е извинението?
Интереса, клати феса! Това им е извинението. Носи ли пари, значе е морално и правилно!
Пък и щом другите момичета са съгласни и не им пука, че се подиграват с тях, всичко е точно. Сега искам Мартин да остави Йоанчето и да видим колко от тях ще откажат роза и ще си тръгнат. Вероятно 0, кой бяга от хубава почивка?

Общи условия

Активация на акаунт