🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 999
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Няма да се учудя, ако Мартин “измисли” някакъв нов гениален тест да остави Йоана. Например под някакъв претекст - да види коя наистина е там за него и би си тръгнала. 😆

# 631
В момента Алекс Гърдева от сезон 1 гостува при Гала

# 632
Йоана няколко пъти пита Мартин дали не се радва да я види. Но той не й отговори. Много показателно.
Мартин вчера ясно показа, че не се радва да я види.
Роза няма да й даде, сигурна съм, той го каза почти директно на Даниела.

# 633
Ама тя не е единствената жена, която ще се прехласне по състоятелен мъж, вместо по разносвач на пици.

И кво като има и други такива??
Да плеснем с ръце и да кажем вкимко е точно ли?
Има пък и нормални.
Ай стига сте навирали в лицето уродливото като нармално!!

# 634
  • София
Аз пък мисля, че ще даде роза на Йоана, за да не я нарани, но ще я остави последна. И това ще е един вид тест за Мартина и Данияла - нали обича да тества.

# 635
Мисля, че директно ще си я прати вкъщи.За мен той се уплащи, че Даниела ще си тръгне.

# 636
Ама тя не е единствената жена, която ще се прехласне по състоятелен мъж, вместо по разносвач на пици.

И кво като има и други такива??
Да плеснем с ръце и да кажем вкимко е точно ли?
Има пък и нормални.
Ай стига сте навирали в лицето уродливото като нармално!!

Точно. На 20 би трябвало да си втори курс в университета или поне да бачкаш нещо, а не да си от горе до долу в корекции и да се вреш на някой богат чичо в риалити. Но явно разсъжденията ми са "от миналия век".

# 637
Кое не е нормално, бе, хора? Направо не знам дали си вярвате. Жените не търсят сигурност и стабилност, включително финансова? Никой не го търси това, само момичетата в Ергенът? Никой не казва това да е основното, но забравяте, че обикновено мъж, който е финансово стабилен, е изградил у себе си редица качества, които липсват у другите мъже и които привличат. Не говоря изобщо за Мартин.
Много жени биха били привлечени от мъж, като Мартин, не само заради парите му, не е само една Йоана. Той привлича с това, че е уверен в себе си, а освен това е и изкусен манипулатор.

# 638
Нещо много скучен и нагласен ми е този сезон...
Йоана ми прилича на Симона от Диви и красиви. Изобщо не ми изглежда на горяща от любов по Мартин, поредната екскурзиантка...
Скука!

# 639
Майката изглежда добре за жена на средна възраст. Йоана на 20 години изглежда по същия начин, можеше някой да каже, че е Йоана и нямаше да се замисля дори.

Майката на Йоана

Скрит текст:
Скрит текст:

# 640
Било нормално Йоана да тича след Мартин, защото имал пари?.... Като се говори за консвервативни нагласи за това как жената искала да е осигурена и затова нали така - тогава Йоана отговаря ли на това да е подчинена, да не парадира със силикона, да не размята коси като в чалготека. За готвене и други умения от домакинството дори няма да питам.

Хич и не е нормално. Момиче на 20 е нормално да не е толкова навътре в любовните игри, че да е ок, да я разняса бившия й, как са спали с нея без ангажименти.

Малко свян е красива.

# 641
  • ВАРНА
"..Много жени биха били привлечени от мъж, като Мартин.."-само,като видиш контингента привлечен от Мартин и става ясна стойността и на двете страни.

# 642
Ами да, достатъчно е да е уверен в нейните очи. Нали нея коментираме в момента. Не знам защо се опитвате да кажете на черното - бяло. Мартин не привлича жените само с пари. Аз последните седмици се наслушах и начетох на коментари на впечатлени от него жени. Това дали ние сме привлечени от него не е някакъв валиден аргумент. За мен коментарите масово са или супер лицемерни, или от хора, които тотално не могат да погледнат извън своя балон и да осъзнаят, че има друга гледна точка.

# 643
Всяка жена търси сигурност, но Мартин не може да я предложи. Сигурността и стабилността като основа не са само пари, още повече пари за корекции. Ако жените виждат Мартин като сигурен мъж и уверен, после да не се чудят "ама защо стана така" и съм сама с две деца, или ми изневерява или въобще не желае да се обвръзва.
Да искаш сигурност, а не пицар е различно от искам чалготека и да спя с пияно чичи, и тази тъпа продукция да го развява това като норма.

# 644
Че то има и уверени разносвачи на пици бе....Йоанчето дЪл ще е привлечена...щом увереност се търсело Joy
Глупости на манивела се пишат тук...

Общи условия

Активация на акаунт