🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 064
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 645
Уж много ги тества, а тя седнала да заплашва, че ще разкаже някакви неща. И тестовете му като приказките, май.
И да са заедно, като чуе заплахите, вече няма да са.

# 646
Аз съм абсолютно убедена, че ги привлича само с пари, статус и лайфстайл. Също и с факта, че Емануела му е бивша. Като парите съм склонна да мисля, че са твърде преувеличени.

# 647
  • София
Някой писа ли коя книга "четеше" Мартин?
Тази или не видях добре?
https://www.simonandschuster.com.au/books/Berlin/Barney-White-Sp … ner/9781471181566

# 648
Забравяте, че Мартин и Йоана се движат в сфери и кръгове, където той е в ролята на авторитет, човек, който дава наставления и има евентуално някакви подчинени, където има хора, които са респектирани от него, познава известни и успели хора, самият той е разпознаваем в обществото. Как се отразява това на факта как едно младо момиче вижда този човек. В нейните очи той едва ли е "пиян чичак".

# 649
Това беше преклаено от страна на прокукцията, нищо чудно, че има слухове, че Ники Николов е съжалил много ,че я е вкарал.
Личи си обаче ,че реакцииите на Мартин не се режисирани, за мен се е търсело съвесем различен развой с това момиче.

# 650
  • София
Според Маги от сезон 3, Йоана обичала Мартин и тя най-накрая видяла любов в този сезон. Виждала го в очите и. Беше въодушевена, най-добрия епизод от сезона и т.н. И стиска палци на Йоана.

# 651
Аз намирам Мартин за приятен. И разбирам защо една жена може да го хареса. Виждам и комплексите му. Всеки ги има, къде по-малко, къде повече. Не съм против връзки с възрастова разлика. Но не бих могла да нарека това между Йоана и Мартин връзка. Смятам, че Йоана не е неговата жена. То се вижда и в поведението му към нея. Самата Йоана намирам за нахална, фалшива и натоварваща. И не обяснявам поведението й като нормално, че е било неизбежно да се усуче около Мартин по начина, по който го е направила, само защото като жена, видиш ли, търсила финансова сталбилност. Поведението й отдавна е преминало и се шири много след тази черта.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 11:56 от Linda*kiss

# 652
Забелязахте ли, че Мартин е оплешивял? Като го снимат отгоре и се вижда едно плешиво петно на темето.

Плейбой, ама поувехнал. И с момиче на 20 изглеждат точно като баща и дъщеря.

И двамата с Виктор са така...
А иначе изпуснах за коя Даниела казваше, че е тъпа на манивела?

# 653
Кое не е нормално, бе, хора? Направо не знам дали си вярвате. Жените не търсят сигурност и стабилност, включително финансова? Никой не го търси това, само момичетата в Ергенът? Никой не казва това да е основното, но забравяте, че обикновено мъж, който е финансово стабилен, е изградил у себе си редица качества, които липсват у другите мъже и които привличат. Не говоря изобщо за Мартин.
Много жени биха били привлечени мъж, като Мартин, не само заради парите му, не е само една Йоана.
Кой сериозен бизнесмен по цял ден пие кафенца,метлосва се по разходки или в чалгарници осъмва?
Не познавам такива,всички бачкат,ако е наследен бизнес пак се бачка здраво.
Той е лицето на веригата,ок,после ще наследи родителите си и ще щрака с пръсти,докато не изяде парите.
Това не е работлив,амбициозен,находчив мъж,с който ще си наработите и ще се подсигурите финансово.
Апропо,слушала съм я Емануела,била е с Мартин,когато той е бил зле финансово,спрели са му кранчето,защото не са я харесали родителите/БоЗе,все едно пак за пубер на издръжка говоря/,после пък била с малък Динев,който пак бил на издръжка,спряли му кранчето и на него, и той се фрънцал от нея ,че и дете ѝ направил.Защо я възхвалявате не знам,устата ѝ много знае,но горе не работи,че настъпва една мина няколко пъти.
Даже се сещам и история с мъжа,бащата на първото ѝ дете,който не дошъл на сватбата,заключили го техните.После онзи *Къртицата ,поредното мамино синче на издръжка,Никола май се казваше.
Е,ми...

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 12:07 от Морана

# 654
  • Be realistic - plan for a miracle.
Винаги е имало и ще има такива като Йоана - в смисъл, разбирам потреса, но да приемем, че има момиченца, които от малки са, така да кажем... специфично ориентирани.
Когато аз учех в гимназия преди 18 години в моя клас имаше две неразделни приятелки, които си залитаха яко по чалга културата, екстеншъните, късите поли, чупките, стойките и т.н. Доста личеше накъде са ориентирани от малки. Бащата на Мацка 1 държеше заведение в града. Мацка 2 се беше яко лепнала за тях, ходеше им на гости в смисъл - най-добра приятелка на дъщеря му, сещате се. Еми, в едно междучасие аз както си блеех на чина изведнъж видях, че един телефон лети през стаята, а втори поглед показа, че Мацка 1 е вкопчила Мацка 2 за косата и яко я скубе. Оказа се, че е видяла в телефона ѝ съобщения от родния си баща и разбира, че двамата се плющят зад гърба на майка ѝ. Мацка 2 отиде, взе си потрошения телефон и супер на*ана седна на друг чин... просто в тоя момент влезе учителката, иначе съм сигурна и до ден днешен, че Мацка 1 щеше да й счупи главата.
По принцип всички знаеха, че бащата на Мацка 1 изневерява яко на майка ѝ, но в случая ставаше дума за 17-годишно момиче и най-добрата приятелка на дъщеря му.
Та такива неща.

# 655
Някой писа ли коя книга "четеше" Мартин?
Тази или не видях добре?
https://www.simonandschuster.com.au/books/Berlin/Barney-White-Sp … ner/9781471181566

Мисля, че тази държеше отворена и гледаше в точка.

# 656
  • София
Пишело в жълтите медии, слухове имало, че Йоана влиза - значи, някой, някъде по веригата е издал начинанието. Всички участнички знаеха, само Мартин супер изненадан, само той единствен не е чул клюките. Глупости.
Йоана е най-хубава и ефектна от момичетата, но има нагло и самодоволно поведение на твърде обиграна жена, нищо не й трепва, а и с тия заплахи към Мартин, за мен е отблъскваща. На 20, с ледено изражение, декламираща клишета и сякаш под нечия диктовка, не виждам нищо непосредствено и сърдечно в това момиче.

Не е ледено, просто е вкаменено от ботокса Joy Момето е изключително просто и глупаво. Открило е, че междукрачието й има сила над мъжете, и понеже е млада и направена мисли, че може всички да ги върти с него. А всъщност всеки, към когото тя би имала интерес, ще я ползва по предназначение и след това ще я изхвърли като употребявана вещ. Биха й се вързали единствено мъже, които тя самата никога не би погледнала.

На мен Йоанка ми е супер забавна, чак ми се ще да поостане, да гледам по-дълго как се излага. Обаче, повечето "Мартинки" едва ли ще се съгласят да стоят заедно с нея, а и тя вече толкова прекали с опитите си да манипулира и изнудва, че Мартинчо трябва да си плюе на всичкото достойнство и цялата репутация, ако я остави. Вече не виждам и как той може да завърти нещата така че да поостане още малко за някоя наказателна акция, примерно. Туй моме яко се изложи и излага и него. Та очаквам да си я отпрати по живо по здраво в следващия епизод. Ако не, много ще се изложи и ще изгуби всякакъв авторитет Joy Той и сега се излага, че изобщо допусна ситуация тази да го излага публично.

# 657
В нейните очи той едва ли е "пиян чичак".
В нейните очи той е вратата към мечтан живот - да си  VIP в дискотеките и да има винаги сепаре за теб, защото си гаджето на "собственика"; да те приемат с усмивка като уважавана и платежоспособна персона в клиниките, и фризьорските салони; да си купуваш мечтаните парцалки и да се спукат от завист приятелките ти. Да не мислите, че има полет на мечтите да завърши молекулярна биология и един ден с откритието си, да е кандидат за Нобелова награда!?
Вървежните каки от квартала от моето детство, се ожениха за футболисти. Верно че двама от тях са световно известни и са женени за същите тези жени и до днес, ама и едно време отворените си драпаха за екстри.

# 658
А иначе изпуснах за коя Даниела казваше, че е тъпа на манивела?
За Дияна.

# 659
Няма да се учудя, ако Мартин “измисли” някакъв нов гениален тест да остави Йоана. Например под някакъв претекст - да види коя наистина е там за него и би си тръгнала. 😆

Това ще бъде много добро! 😂😂😂 Дали обаче продукцията ще има топките да рискува до толкова,че да позволи такъв ход!? Шоуто трябва да продължи, а резервните момичета май свършиха.

Общи условия

Активация на акаунт