🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 082
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 660
Винаги е имало и ще има такива като Йоана - в смисъл, разбирам потреса, но да приемем, че има момиченца, които от малки са, така да кажем... специфично ориентирани.

Абсолютно, потресът идва от нормализирането на подобно поведение и видиш ли, Мартин привлича връстнички на дъщеря си със стабилност и сигурност и дълбоки душевни качества, вместо с кеш и сепарета.

# 661
Оф,prizma и аз от снощи издирвам книгата.Но не е същата корица,дали е същата книга?Като имам възможност ще правя скрийн и ще я разгледам отблизо.
Мъжът е поведение-не орган,външен вид и финанси.И е Мартин уверен в себе си,възможности и ум.Смелостта и да не ти пука от никого привличат.Малко съм пристрастна,в много отношения прилича на голямата ми любов.Е признах си,аз съм посредствена личност и харесвам такъв тип мъже,които притежават и влагат страст във всичко,което правят. GrinningТакива дървета като Вико или пък да не проявява никаква емоция или грубияни не понасям.

# 662
Оф,prizma и аз от снощи издирвам книгата.Но не е същата корица,дали е същата книга?

# 663
  • Sofia
Оф,prizma и аз от снощи издирвам книгата.Но не е същата корица,дали е същата книга?

Има я в Сторител.
Скрит текст:

# 664
Имам една теория, че това момиче не е влязло да се бори за него, а да си мъсти, но според мен добре е заблудила и продукцията.
Днес на промото казва, че ще си отвори устата за нещо.
Сега ще го нахендри нещо, не според мен продукцията ще го пази.

# 665
# 666
Според Маги от сезон 3, Йоана обичала Мартин и тя най-накрая видяла любов в този сезон. Виждала го в очите и. Беше въодушевена, най-добрия епизод от сезона и т.н. И стиска палци на Йоана.
Бонднала е по челюст

# 667
  • у нас
Има си просто такива момичета. От малки харесват половинка по-голяма от баща си. Падат си по възрастни мъже. Не пиша зрели, защото може да не са такива още.

# 668
  • София
Всъщност момичето е добро олицетворение на това какви 20-годишни си лягат с 40-годишни и защо. Който му се иска, да действа, ако може да си го позволи де Wink

# 669
Някой писа ли коя книга "четеше" Мартин?
Тази или не видях добре?
https://www.simonandschuster.com.au/books/Berlin/Barney-White-Sp … ner/9781471181566

Мисля, че тази държеше отворена и гледаше в точка.

Тази е книгата: https://www.goodreads.com/book/show/2829004-berlin

Интересен избор за ситуацията Grinning

# 670
  • София
99% , че няма да й даде роза / ще прецака формата/.
Оставям си 1% да я остави, ако е истински играч 😂😂😂

# 671
99% , че няма да й даде роза / ще прецака формата/.
Оставям си 1% да я остави, ако е истински играч 😂😂😂
За мен е 100% ясно, че няма да я остави. Данчето и Мартина ще му скъсят живота, а и ще го хване шубе да “потвърди” слуховете на жълтурките. Този сезон е много предвидим.

# 672
Един човек не става зрял като спре да си играе на кукли.

В това момиче ми прави лошо впечатление колко е обръгнала. Както Мартина отбеляза - тази липса на емоция и това влизане в Ергена. Ти, ако си толкова влюбен, дали ще искаш да виждаш любимия ти да се целува с други жени? Ако си младо момиче, наивно, без опит, това би ти обърнало стомаха. Тази й обръгналост на 20 е отблъскваща.
А ако наистина има силни чувства към Мартин - по-добре ли ще ѝ е да си стои в София, докато любимия ѝ се целува с други жени в Шри Ланка? По-добре поне да е там на място, в борбата за него...

# 673
Йоана за никаква любов не е там. Просто я е яд, че Мартин е отишъл там да се прави на известен, а покрай него иска и тя да намаже.

# 674
То обаче е много романтично, като изкарано от чалга песен. Аз съм най-добрата, незабравимата, ще си те върна и т.н. И ето, че жените наистина си вярват. И наистина си мислят, че мъжете, особено тези като Мартин, са с изключително висок морал и затова се ЖЕРТВАТ да не са с тях, защото възрастта е голям проблем и разликата е голяма…ех, Марто, каква жертвоготовност. За секс не е малка, за връзка е малка, та и толкова убедително ѝ е представил тази теза, че тя е сигурна в нея. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт