🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 032
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 735
И защо се коментират неща, които не могат да променят - големи бузи и малък нос... бузите може и да са резултат от филър, ама носа да си го уголеми ли?

Аз на Йоана напълно ѝ вярвам. Просто ме е яд за нея - хубава, млада, речовита, а да си губи времето с тоя човек, за когото очевидно тя е само забавление. Дано скоро дойде на себе си.

# 736
  • София
Защо се коментира изключително много външния вид на момичетата, толкова ли ви е интересно да се обсъжда постоянно едно и също нещо.

Защото само вътрешната красота не е достатъчна в такъв тип предаване. Колкото и добра да е една жена, колкото и да е мила, отзивчива, умна, любезна, приятна за разговори и т.н., накрая пак се стига до избирането на красивата. Справка - всички сезони до сега.

# 737
Всъщност, този сезон осакатява момичетата откъм ефирно време - почти няма коктейли и разговори на диванчето, няма игри, няма риалити разговори между участничките, непрекъснато разбираме за неща, които като зрители не сме чули и видели. Почти е невъзможно да изградиш представа коя каква е.

# 738
Доколкото съм запозната Адриана не е във връзка в момента,преди време беше приятелка на един мой познат. Симпатична е,но ми изглежда доста повърхностна.

# 739
  • София
Аз се впечатлих, че Мартин я смята за много мила, добра, чиста и чувствителна Grinning А тя така натурално и опитно изсъска какво щяло да излезе с нея, ако излезе от предаването. И наистина си бяха опити за извиване на ръце тези неща за семейството ѝ колко го уважавали, как щели да се разочароват…

Тааа не се знае кой кого повече е обработил Smirk Не подценявайте жените. Едно момиче на 20 абсолютно е способно да трови 40-годишен мъж напълно равностойно.

Не я, а се опитва да си сложи ореол на собствената глава, като се прави на много мил и виждащ доброто у хората. Няма как да ме излъже, че не я знае що за стока е.

И да, със сигурност е способна да го трови, затова е и била понижена на "само приятелка (за секс)". Но противно на това, което си мисли, е далеч от способна да го оплете.

# 740
Трябва да ви кажа, че гледайки туй риалити, ми се струва, че Мартин наистина търси любовта. Не че ще я намери там де, там е по-скоро за приключението и хонорара.
Обаче съм срещала такива мъже. Всичко си имат. Бивша съпруга, деца, успешен бизнес, добър и лек живот. Опитали са всичко, имали са всичко. Имали са всяка, която са пожелали. Единственото, което им остава да получат, когато Средната възраст чука на вратата, е любов. Емоция. Тооолкова рядко срещано нещо с напредване на възрастта. Според мен му се иска да изпита тръпка, да усети пеперудите, да се влюби. Ама трудно се получава, когато вече няма какво да те изненада.
Там няма нито една, която да му задържи интереса. Клише до клише. Стринка до тетка. Змия до овца, мила моя майно льо. Като манталитет и поведение имам предвид. Външен вид не коментирам.
Проблемът на Мартин е, че интересна, умна и красива жена, не би го погледнала, защото на такава жена, той няма какво да предложи. Висене по чалготеките и лафчета от шести клас, "който е облечен в бяло..." Ми... ниска топка е за годините, самочувствието и претенциите си.

Една Роси ми харесва много и силно ѝ стискам палци да намери Мъж до себе си. Тя може много даде в една връзка, така мисля. Дано не сглупи още повече от възпитание и добрина. Ранима и фина душа е. Оправдавах Виктор за незрялото поведение до случката с нея. Вече той ми е такъв инфантил, че като почне да гримасничи, за да подчертае някаква емоция, настръхвам от криндж.

Аз също мисля така. Първоначално бях настроена към него негативно, но сега го възприемам малко като съвременен Евгени Онегин - видял, опитал, обигран, но безкрайно отегчен от живота. Две прекрасни дъщери, висок стандарт, разбираща бивша съпруга, красиви жени.....Много му е уредено всичко, но му се иска да изпита пак голяма любов. В играта е за емоция. Затова си мисля, че Даниела, която продължавам да смятам, че не му е на нивото, по някакъв начин му допада, вероятно защото го предизвиква малко. До него трябва да стои много уверена жена, Йоана е по детски уверена, малко като петле, което още не е излязло съвсем от курника, но вири перчема.  Останалите са му там на тепсия - Мартина по всяко време може да си я вземе, а за бъдитата няма какво да се каже - прекалено много са тази година. Жал ми е за тези момичета, казано честно. И цялата работа се сведе до две мадами, предполагам, че това може да е накарало НН да вкара Йоана.

Като спомена Евгени Онегин. Намразих произведението покрай анализа в учебника със заглавие 'Евгени Онегин - преждевременно остаряла душа'. Реакцията ми беше 'Ма каква преждевременно остаряла душа - тоя мисли и държи като пълен пубер, който не знае какво иска!'

Всички прилики с реални събития и хора оставям на вас да прецените дали са случайни.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 18:20 от holly_mac

# 741
"Аз его нямам" изречено с такава гордост .... кой ги лъже тия малките че 'егото' е лошо нещо? Болното такова, или липсата му - да, това е лошо. Както това може да се каже и за черния дроб.

Преди поне четоха уикипедийски статии и ставаха селф-мейд психоложки... сега не знам, най-много от някоя чалга песен да чуе, че егото е кофти и айде - повредена за цял живот.

Бързо ще я разгадаят.

# 742
Само на мен ли най-много ми харесва американката? Много е чаровна и хубава... Различна от нашите.

# 743
Само на мен ли най-много ми харесва американката? Много е чаровна и хубава... Различна от нашите.
😂 Майтапиш се, нали?

# 744
Само на мен ли ми се струва, че прекалено много издават финала-той  вчера директно каза ,че има симпатия само към Даниела, то е повече от ясно какво ще стане, Виктор по наразгадаем, освен Бранка.

# 745
  • Обран бостан ;)
Виктор по наразгадаем, освен Бранка.

Още не мога да проумея какво вижда Виктор в нея. Всеки път като я покажат на екрана, все едно виждам Грета Тунберг.

# 746
Досега Бранимира ми беше най-неприятна, но тази Йоана направо я отвя. Не разбирам от къде го вади това самочувствие, като реално стана за смях на цяла България. Някакъв дърт коцкар официално я е обявил за другарче за секс, тя си мисли обаче, че имат връзка. Оплака се, че не е получила добро отношение от момичетата, но реално тя започна да вкарва интриги от първата секунда и да се мъчи да разчиства конкуренцията. И все гледа да извърти нещата така, че да излезе, че с Мартин са си много близки и той има специално отношение към нея.

Толкова е глупава, че дори не се усети Мартин как я нахендри, като каза пред всички, че са имали интимни контакти. Ако не беше това, приказката за невинното влюбено момиченце можеше и да мине.

# 747
  • Някъде там
Йоанчето благодари за адски многото мили коментари. Всички и пишели какъв самоконтрол имала и  колко зряла била за възрастта си. 😃
Дали вътрешно или външно е зряла, не се знае 😉.

# 748
Нали казахме какво иска Вико от Брана, по-силен характер от неговия, някой да доминира и да взима решенията. Той е по хиленето и... събличането. Постоянни демонстрации на тЕло, за съжаление само товс си има. А, и муцунка. Като го гледам ми иде да го хвана да го сложа да спи и да го завия. Joy С американката много си ходят, леко чалнати, закачки тип 4 клас.. идилия.

# 749
Дует криндж са с американката

Общи условия

Активация на акаунт