🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 057
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 720
Бас хващам, че Йоанна с тези корекции на тази възраст, след 20 год. ще изглежда по- зле и от Мартина и от Даниела Grinning Обаче пък е доста обиграна, странно за годините и Grinning

Аз да обсъдя Наум, яко е влязъл във филма. Едни гримаси, поглеждане към небето, вживява се в ролята Joy

# 721
Скрит текст:
А защо персоналът в заведението посреща с усмивка само гаджето на "собственика". Защо околните се пукат от яд за парцалки .
Ей така се получава разваления телефон... Писах, че в клиниките я посрещат с усмивка, а ти вече го преиначи, че в заведението я посрещат с усмивка.
Писах, че си купува мечтаните парцалки и че приятелките ѝ се пукат от завист, но не написах, че се пукат само заради парцалките. Имах предвид изобщо, заради това, че си е хванала финансово красив. Та ей така, един каже едно и докато стигне до останалите, вече не е ясно какво е казано първоначално...
Явно наистина не схващаш смисъла на написаното. Няма значение , в заведение или клиника или в светия синод , и дали е за парцалки или и за кукли - смисъла на написаното , е че и останалите уж "работни и почтени" люде , се кланят основно на такива мутреси и ги приемат с по усмихната усмивка ,като не опровергавам написаното Smirk
Ти искаш да ми кажеш, че ти знаеш смисъла на това, което аз съм написала, а аз не го знам? 🤔 Те само на класиците им правят литературен анализ на тема "какво е искал да каже авторът" и понеже не са живи, та не могат да обяснят дали точно това са искали да кажат, което си мислят анализаторите, че авторите са искали да кажат. Пък аз съм тук и знам какво съм искала да кажа с това, което съм написала, та не се напъвай да ме анализираш 🤣
Скрит текст:
Да , явно е вярно подчертаното, ползвах част от този текст за мои си разсъждения, като подчертах, че не опровергавам написаното . Та смея ли да анализирам класици  Joy

# 722
Вероятно съм със старомодни, че и женски възприятия, но повече ми харесва типът хубост на Адриана и Росица, отколкото този на Йоана. Одухотворен!

# 723
Родителите на Йоана са разведени, не бих споменавала Финдо във всеки пост. Как се възпитава дете от разстояние.

# 724
  • Варна
За мен Йоана не е влюбена.
Момичето търси известност, иска да се промотира, да се котира на по високо.

Аз виждам в очите й само желание за манипулация и да стане каквото си е наумила.

# 725
Бряяях...обществото..това са людите в дискотеките ли????? ЖДНБ...верно ли там е каймакът и тва е то обществото....ш м обидите..ма наистина този път...
Ми да влезе в библиотеката бе..там запазени маси има за всеки .Joy

Няква мутра разпределя масите в диското и ай и аз съм била виновна че съм торелирала...ма верно ли бе....

# 726
Йоана е влюбена е в егото си.  
Нахално, с нищо не интересно, момиче. Вътри нервозно едни кичури и се цупка. Посредствено.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 14:47 от Linda*kiss

# 727
Нахално, с нищо не интересно, момиче. Вътри нервозно едни кичури и се цупка. Посредствено.

😉Едва ли.
 Тя “Его няма”, както сама заяви снощи🤣 Влюбена е в представата за себе си май, засега. На синхроните много рязко сменяше тренирана физиономия с искрена усмивка, повтаряйки колко е страхотна, яка и каква незаменима  и чия слабост била форевър

# 728
Вкарали, та вкарали...да не са я вързали и завели там. Пълнолетна е и се счита, че осъзнава и отговаря за постъпките си.

# 729
Росица изглеждаше зле във вчерашния епизод. Тя и не е хубавка, но пък е мила. Не ѝ е мястото там, ама защо и тя към този формат се е насочила, че чак и от Америката дошла, не знам...

За Адриана скоро някъде прочетох, че също е във връзка извън формата и въпреки това влиза с нейни си цели.

# 730
На мен например Адриана ми е по-хубава, Ивет също, та донякъде и Ива - по-нежни и съразмерни лица. При Йоана тази масивна долна челюст плюс напомпаните джучки ми развалят впечатлението...
Адриана е прекрасна! естествена, хубави и съразмерни черти, с нея лесно се води диалог, открита...
Ива, с големите бузи и малкия нос, изобщо не ми е нежна и съразмерна.

# 731

😉Едва ли.
 Тя “Его няма”, както сама заяви снощи🤣 Влюбена е в представата за себе си май, засега.
Да, може би не е най-точно да се каже "его". Тя ако имаше такова, може би нямаше да влезне. По-комерсиална е. За какво й е его, само да й пречи да се излага. Плъзга се по пързалката на Мартин.

# 732
Защо се коментира изключително много външния вид на момичетата, толкова ли ви е интересно да се обсъжда постоянно едно и също нещо.

# 733
Защото по нашите ширини това е народопсихология и не можем да избягаме от нея. Освен това, ние като хора не ги познаваме лично, за да коментираме друго.

# 734
Майката на Йоана

Скрит текст:
Скрит текст:

Все още е красива жена. Но като млада беше направо страхотна и доста слабичка. Мисля беше между  19 - 21 г, когато се ожени за Финдо.
Изключителна жена, прелестна е! Наистина е рядко красива! 🌹

Общи условия

Активация на акаунт