🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 087
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 615
Защото Финдо е разделен с майката на Йоана, и за нея се грижи тя. А тя е точно такава, каквато дъщерята. От Финдо, Йоана общо взето е взела фигурата..

Точно така - Финдо и жена му се разведоха мнооого отдавна. Малко след участието му в Съвайвър. А той изобщо не е типаж, който би звънял на Мартин за каквото и да е. Майка й беше една много, много красива жена (ако Йоана приличаше на нея щеше да е още по-красива), но е пълна кукувица. Навремето и тя цъфна в Съвайвър, да се обясняват с Финдо пред цяла България и да си вадят кирливите ризи в ефир. Та нищо чудно да я е подкрепила и тя да отиде там и да се бори - незнайно за какво точно. Баща й, до колкото го познавам, не би я пратил там да се обясняват.

Ако това наистина е така, значи Йоана е още по-зле да излага баща си по този начин, като говори как едва ли не одобрява отношенията й с набора му Мартин.

# 616
Това с раздялата на родителите ѝ обяснява много неща.
Все пак, на 20 г. трябва да знае, че заиграването с 2х по-възрастен мъж си е игра с огъня.
В днешно време има достатъчно източници на информация за отношенията мъже-жени. Сериали, филми, книги и достатъчно драми във ФБ, ИГ и Тик ток. Само да има някой да осмисли видяното.

# 617
Много вадите думите от контекста. Едно е да осъждате ценностната система на някого, но коментари как тя на 19 г. е дете и осъждане на сексуалния й живот е абсурдно.

# 618
  • София
Майката на Йоана

Скрит текст:
Скрит текст:

Все още е красива жена. Но като млада беше направо страхотна и доста слабичка. Мисля беше между  19 - 21 г, когато се ожени за Финдо.

# 619
Шията не съм и гледала, но в лице е подпухнала. Така и няма да разбера какво толкова и харесвате, за мен е набедена за красавица

# 620
  • Бургас
Майката е по-подходяща за Мартин.

Както и да го погледнеш, на 19г. дори да правиш секс,  да родиш психиката ти не на жена. И да, леко нередно е чичко да спи с полу- дете, полу -жена. Не,че не се случвало и няма да се случва. Голям мъж, който налита на малки момичета е защото само с тях се чувства мъж, те нищо не знаят и както се вижда секс=любов, много лесно може да си ги моделираш и манипулираш.

# 621
Толкова е криндж поведението на Мартин и не отговаря на годините му.Седя и слушам вчера разговора му с Даниела,Йоана и се чудя това някой пубер,който се заявява тепърва ли е,тестваници,клишета,пубертетски игрички.Ама ти не ме целуна,ти изгори мостовете,а-у.
Добре,че са такива вживели се 20г.и разни еднотипни златотърсачки да му помпат акциите,та ще се съглася,че сериозна жена няма и да го погледне.

# 622
  • Някъде там

Обаче по странно и неразбираемо за мен е, как точно Финдо е баща на такъв тип момиче. Съвсем друго мнение имах за него.

Защото Финдо е разделен с майката на Йоана, и за нея се грижи тя. А тя е точно такава, каквато дъщерята. От Финдо, Йоана общо взето е взела фигурата..
Да ясно ми е че са разведени, но от негови коментари, интервюта и това което говореше, ми се струваше че дори разделени с майката, той и влияе по положителен начин и следва неговите стъпки. Но, явно са били приказки за пред хората.

# 623
Че то това видео е от доста отдавна, може да е пораснала. 
Семейството й я подкрепя.
Също така косата й е удължена, не е нейна. Иначе си я поддържа в Галерия. Според мен там влагата й изигра лоша шега. Ето докъде е естествената й: https://www.instagram.com/reel/CzoB9hQItOI/?igsh=djdlamRweDVtaWg4

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 11:55 от Не се сърди, човече

# 624
Много вадите думите от контекста. Едно е да осъждате ценностната система на някого, но коментари как тя на 19 г. е дете и осъждане на сексуалния й живот е абсурдно.
Критикува се поведението й тип метреса. Тя допреди 2 години е била в гимназия... Леко е потресаващо да чупи стойки, присъщи на фаворитки в бардак. Тя сама отива да се вре на мъж, който явно не я иска, а после разказва на всички каква слабост му била, защото му пускала.... добре.

Едно е да си млад, неопитен и с това да не се усещаш съвсем, да правиш глупави избори.  
Друго е да се буташ с лакти, за да си креватния избор на някого. И, не на последно място, за да се доказваш пред другите жени там.
Защото аз там емоция от Мартин не видях. А още по-зле, и от нея не видях. Тя е хлътнала, но не виждам искрено, дълбоко влюбено момиче, което търси да е жена на мъжа до нея.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 11:14 от Linda*kiss

# 625
Добре, щом всички сте толкова сигурни, че той не я иска, а тя му се вре. Да не останете после изненадани, като се съберат мистериозно след шоуто. Всичко е уговорено с продуцента, сигурна съм, че дори я е насочил какво да говори.

# 626
  • Обран бостан ;)
Мисълта ми беше, че не съм си играла на кукли на 19, защото децата си играят, нали? Е, ако приемате това за игра с чичо, значи е дете, да.

На бас, че ако Мартин беше разносвач на пици, едва ли щеше да се заиграе с него, пък и ако да беше на 25 г.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 13:01 от Al_Bundy

# 627
Ама тя не е единствената жена, която ще се прехласне по състоятелен мъж, вместо по разносвач на пици.

# 628
Вие в каква реалност живеете се чудя! Нима не виждате/ познавате гимназистки, които спят с чичковци? И по мое време го имаше, сега е по-масово.
Мартин с какъв акъл спи с момиче, което може да му е дъщеря? Разделил се с нея, защото се сетил, че е малка, ама я вика да си лягат.

# 629
Добре, щом всички сте толкова сигурни, че той не я иска, а тя му се вре. Да не останете после изненадани, като се съберат мистериозно след шоуто. Всичко е уговорено с продуцента, сигурна съм, че дори я е насочил какво да говори.
Е хубаво, и да се съберат за почивките и за дискотечните излизания... ние да не сме на 15, че да го видим това като любов. Хората се срещат по много причини. Те май са се виждали 1 година. Аз даже връзка не мога да го нарека точно. На един мъж му личи като харесва ( и уважава) една жена. Той нея не я харесва специално. Той я харесва удобно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт