🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 992
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 795
Изненадвам се, че вие странно, че 20 годишна тунингована до карикатура кифла спи с 40 годишен. Тя това търси, това иска, за да се възползва от определени неща и знае, че може да предостави само спането. Мартин обаче бързо си насища от всичко и вече му е малка. Продължава обаче да спи с нея, ако му е кеф. Като дава, защо не? Да не и взема насила? Убичкъла го била.
Моля ти се, шъ мъ обидиш!
Не мога да се съглася, че е "20 годишна тунингована до карикатура кифла". Не съм сигурен точно какви са ѝ корекциите, освен може би устните най-ясно се забелязват. Останалите корекции, каквито и да са, според мен са доста по-добре направени от тези на Даниела и Мартина.
Освен това, момичето изглежда доста зряло за възрастта си, Мартин макар и на 40 , на моменти се държи като доста по-млад. Има разлика между едни мъже на 40 и други на 40 Simple Smile Мартин определено е по-младолик и свеж, докато други са си "чичаци" с тумбаци.

# 796
Има и брадичка Йоана , попрекалила е 2, както и Мартина.

# 797
Мартин определено е по-младолик и свеж, докато други са си "чичаци" с тумбаци.
Ами морен вода не е пил! От какво да се амортизира? От купончета безспир? Я да го видя, ако е блъскал някъде на смени през тия години, такава свежарка ли ще е.

# 798
Ма, шегувате се
Мартин е похабен външно и всякак. Хилавите прасци ли да гледаме, слабите пръстчета на ръцете ли, подпухналото ли лице?

Вчера, след като Йоана на няколко пъти му държа ръката, забелязах какви тънки и малки пръстчета има Мартин, ръка, която не е работила физически труд.
И отделно, както казват - малки ръце... малки ръце.

# 799
Не мога да се съглася, че е "20 годишна тунингована до карикатура кифла". Не съм сигурен точно какви са ѝ корекциите, освен може би устните най-ясно се забелязват. Останалите корекции, каквито и да са, според мен са доста по-добре направени от тези на Даниела и Мартина.
Освен това, момичето изглежда доста зряло за възрастта си, Мартин макар и на 40 , на моменти се държи като доста по-млад.
Напротив. Може би изглежда зряла, но само на фона на другите в къщата - тоест критерият е много занижен. В реала поведението и начинът на изразяване на Йоана няма да се приемат за зрели за 20 годишно момиче.

# 800
Мартин въобще не ми младее, изглежда си на годините. Имам колеги в средата на 30-те, ами по-малки изглеждат от Мартин. Сигурно има и по-зле изглеждащи 40 годишни, но той категорично не е извадка на супер изглеждащите и младеещите. Нормален, 40 годишен мъж, да, слаб и без корем. Браво.

# 801
Довечера Ивет ще налазва Виктор. Още от промото надушвам предстоящия криндж.

# 802
Красива била Йоана. С тая обратна захапка и криво инжектирана уста, според мен не е.
Възпитана била... купешки лафчета и арогантност демонстрира дотук. Същата като каките си в предаването, само че по-млада.
Той я натирил, тя се съгласила да е на повикване в скучните му вечери и тръгнала да го гони в Индийския океан. Излага се, но още не го знае.

# 803
Разликата в корекциите на Йоана и тези на Мартина и Даниела са около 10 години, те и те не са се окепазили от раз.

# 804
Йоана има ли ФБ? Заключила си е сега инстаграма

# 805
Жалко, че американката е в лагера на Виктор... щеше да е яко Марто да ѝ каже "shamaobi dish" и тя да мисли, че ѝ говори за някакво местно шриланкско ястие Grinning и да му отговори "ноу тенк ю, вече ядох"

# 806

Нормално да заключи , набира си последователи

# 807
Ма, шегувате се
Мартин е похабен външно и всякак. Хилавите прасци ли да гледаме, слабите пръстчета на ръцете ли, подпухналото ли лице?

Вчера, след като Йоана на няколко пъти му държа ръката, забелязах какви тънки и малки пръстчета има Мартин, ръка, която не е работила физически труд.
И отделно, както казват - малки ръце... малки ръце.
Е, аз какво казвам?

Не и е заключен инстаграма, аз виждам всички снимки.
В ТикТок има клипче по повод красотата на колежките ѝ https://www.tiktok.com/@yoanaailieva/video/7474990432292785430?q … p;t=1741711223543

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 18:41 от DiaMia

# 808
Не знам дали има, но вчера се загледах в коментарите за Йоана във Фб страницата на предаването. Голям смях. Разкостиха я, че била грозна, а като погледнеш профилните снимки на коментиращите, всичките изглеждат така:
Скрит текст:

# 809
  • САЩ
Йоана - красива е, и то много! Има прекрасни природни дадености на ниво световен модел, които вече съсипва. На 20 години е завършена мутреска. Няма бъдеще с Мартин.

Колкото и да го оплювате, Мартин е мъж от класа! Жалкото при него е, че разумът му в горната му глава търси един тип жена, но долната му глава се захласва по нимфетки-мутрески и завършени мутреси. Няма как това да се промени, ако той самият не промени начина си на живот. Мисля, че той усеща, че му трябва жена, която да му помогне в тази вътрешна и външна трансформация и пренареждане на приоритетите му. Ако обаче Мартин продължи с досегашния си начин на живот, то само би бил един застаряващ ерген с намаляващи шансове.

Другият ерген - Виктор - също има нужда от трансформация, но в съвсем друга посока. Виктор трябва да превъзмогне едиповия си комплекс и да се трансформира в зрял мъж, какъвто не е станал все още, поради липсата на изграждаща бащина фигура в детството му. Такъв проблем имат момченцата, израстнали без баща и с доминираща майчина фигура. Самият Виктор призна, че майка му му се обажда поне веднъж на ден. Време е да прекрати това изкъсо следене на живота му. Време е да взема самостоятелни решения и да ги отстоява(така, както прави Мартин).

Общи условия

Активация на акаунт