🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 965
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 840
Добре де, тази Любомирра, ами ужасно грозно деколте има. Не го казвам с лошо или злоба, но не е хубава гледка да му се не види.
Няма лошо, не сме перфектни, но поне един повдигащ сутиен може да сложи. Не е ок.

# 841
  • Варна
Божеее, съжалявам, но Буба е изтеглила най-късата клечка за външен вид. Чак е неприятно.

# 842
  • София
Буба пита "защо ме избра", всички пред екраните се чудят същото. Само Виктор нещо й харесва..

# 843
  • here and now
Оставете я Бранка, с тези луканки в имението, зарадвала се момата на истинска храна... И аз да бях, и аз щях...

# 844
Кинематографията този сезон много зле. Разбирам Любомира не е фен на сутиените и тази токля не ѝ прави услуга, и в тази поза както е приведена напред, поне да бяха избрали по-подходящ ъгъл на снимане. Неудачен избор и за рокля, и за снимане.

# 845
Аз имам чувството, че Виктор пак се напи.

# 846
На мен ми харесва Любомира.

Бранимира пак е недоволна.

# 847
  • На Изток от Рая
Скучен разговор, къде го видя да се вее, да се рее... Любомира да не носи такива деколтета без сутиен, кофти бюст за младо момиче

# 848
Бранимира току що мина на втори план.

# 849
  • Варна
На мен ми харесва Любомира.

Бранимира пак е недоволна.

Не се заяждам. Какво ти харесва, Сави?

# 850
Виктор я зяпа в устата, бъгва му мисълта и спича:

знак, че ще има целувка

# 851
  • София
Оффф, каква досада е срещата на Виктор и Смийгъл 🙄 Ако можех да я превъртя.. "Женствена, красива, изящна" 😂😂

И най-важното - страаашен пич

# 852
Бранимира разказа повече какво е яла, отколкото как е преминала срещата им с Виктор и останалите две момичета. Направете си извода на Бранимира колко и дреме за Виктор и това, че са били на среща.
Ми от това, което виждаме, много по-противопоказно ще е за това момиче, ако й дреме за Виктор

# 853
Аз имам чувството, че Виктор пак се напи.

А..баш. ..винцокът го Фана..вде замаяно да гледа   зачерви гребена Joy

# 854
Наистина не разбирам какво харесва в Любомира? Не ми е никак хубава.
Явно си я има за приятелче и ако наистина си има готино гадже в София, нормално да го тегли към "приятелчето",защото е safe pick.

Общи условия

Активация на акаунт